Se hoteller (40)

Rejser til Venedig

Solglitrende kanaler, paladser, trattoriaer, gondolture, eksklusive modehuse og romantiske caféer venter lige rundt om hjørnet i Venedig.
På din rejse til Vendig er der mange seværdigheder, som er nærmest obligatoriske; Markuspladsen, Dogepaladset, Sukkenes Bro etc. Den berømte bro forbinder paladset med Venedigs gamle fængsel, og navnet opstod, fordi datidens fanger gik sukkende over broen til fængslet, når de havde fået deres dom. Venedig kan være svær at finde rundt i, men det er en charme i sig selv, og ellers hopper du bare på en vandbus eller en taxigondol.

Gondoler, broer og festivaler

Man rejser ikke til Venedig for at feste, men for at nyde livet på en fortovscafé over en cappuccino eller i en gondol på de smukke kanaler. Men venetianerne ved godt, hvordan man har det sjovt, hvilket de utallige begivenheder og festligheder er klare beviser på. Et eksempel er det berømte karneval, som tiltrækker folk fra hele Italien. Her fyldes gader, torve og især Markuspladsen af feststemte mennesker i flotte kostumer. Derudover byder byen på regattaer, en filmfestival og en festival til minde om sejren over pesten i 1576 - og meget, meget andet.

Spies' rejser til Venedig

Når du bestiller din rejse til Venedig, har du masser af gode hoteller at vælge mellem. Her er hoteller i alle prisklasser, men vil du bo rigtig godt, er det vores luksuriøse Top Selection-hotel Luna Baglioni, du skal vælge. Her bor du tæt på Markuspladsen, og du kan sejle med gondol helt ind til hotellets entré. Når du rejser til Venedig med Spies, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. En forlænget weekend, fem dage eller to uger? Valget er dit.
Tips og nyttig info
  • Direkte fly
  • Centralt beliggende hoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Gode restauranter

Spies' gæster om Venedig

Find din rejse til Venedig