Se hoteller (35)

Rejser til Firenze

Firenze er en sand perle i det smukke Toscana. Byen udgør de perfekte rammer for en rejse med gode vine, lækker mad og storslået kunst.
Når du rejser til Firenze med Spies, bor du centralt, så du får mest muligt ud af ferien. Bykernen er lille og kompakt, men samtidig utrolig smuk. Der er faktisk ikke noget at sige til, at kunstnere som Leonardo da Vinci, Botticelli og Michelangelo fandt inspiration netop her. Gå en tur i gaderne og nyd de historiske bygninger, museerne, de fashionable butikker, caféerne og restauranterne - og husk, at de bedste spisesteder ofte ligger lidt gemt væk fra hovedstrøgene. Rejser du til Firenze om sommeren, kan frokost i en af de skyggefulde parker også varmt anbefales.

Firenzes restauranter

Firenze ligger omgivet af oliventræsklædte bjergsider og romantiske dalsænkninger, og byen er fyldt med smukke huse og paladser, hyggelige torvepladser og imponerende kirker foruden stemningsfulde restauranter med velsmagende mad. Det toscanske køkken er kendt for sin høje klasse og friske råvarer, og Firenze har et stort udvalg af såvel hyggelige trattoriaer som gourmetrestauranter af høj klasse. En god måde at få et overblik over byens mange kulinariske muligheder er ved at deltage i en madvandring.

Spies' rejser til Firenze

Når du bestiller din rejse til Firenze med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. På den måde kan du selv skræddersy din rejse, så den passer til dine ønsker. Vi har hoteller i Firenze i forskellige prisklasser, og næsten alle hotellerne er centralt beliggende i Firenze, så du har alle byens mange muligheder inden for rækkevidde.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Gode restauranter
  • Stort udvalg af hoteller
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Firenze

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Firenze

INSPIRATION

Vingård i Toscana

Drømmen om Toscana

Vores rejseekspert Tomas har længe haft en sommerdrøm om at bo i et hus i Toscana. Sommeren 2022 var året, hvor han gjorde drømmen til virkelighed. Her finder du Tomas' bedste tips til oplevelser i Toscana.

Tips til Toscana

Tips til Toscana

Aaah, Italien! Tidligere rejseguide, Patrik Marklund, er mere end begejstret for Italien. Her deler han de bedste tips ud, til fine oplevelser i Toscana.

Gode tips til fine oplevelser i Toscana fra den tidligere rejseguide Patrik Marklund.