Hoteller (62)

Rejser til Toscana

Oplev Toscanas berømte seværdigheder, skønne strande, velsmagende delikatesser, bølgende bakker og charmerende vingårde.
Spies har forskellige rejsemål og en lang række hoteller at vælge mellem i Toscana. Er det en solferie, du er ude efter, anbefaler vi Viareggio og Forte dei Marmi, hvor mange af hotellerne ligger tæt på stranden. Vi har også flere voksenhoteller til dig, der rejser uden børn og ønsker en mere rolig og afslappet ferie. I Firenze og Pisa ligger de fleste hoteller centralt, og vi har selvfølgelig også luksushoteller, hvor du med garanti ikke kommer til at mangle noget som helst.

Kultur og seværdigheder

Hvis du vil have en rejse fyldt med historie og kultur, vil du elske Toscana. Besøg Firenze, kulturens højborg med et utal af historiske bygninger, fortryllende kirker og spændende museer, eller udforsk Pisa, som har meget mere at byde på end det verdensberømte skæve tårn. Hvorfor nøjes med ét rejsemål, når du nemt kan komme rundt mellem byerne i Toscana med lejebil, bus eller tog?

Toscanas fortryllende kyst

Langs kysten løber en 15 km lang sandstrand, som strækker sig hele vejen mellem badebyerne Viareggio og Forte dei Marmi. Området har lokket turister til siden 1950'erne og er i dag stadig lige så populær, ikke mindst takket være den fantastiske sandstrand. På strandpromenaden, som løber langs stranden, er der masser af restauranter og butikker, og det er også her, de fleste folk samles om aftenen.

Gode restauranter

Italien er verdensberømt for sin mad- og vinkultur, og regionen Toscana ligger helt oppe i skalaens top. Den toscanske gastronomi er kendetegnet ved førsteklasses råvarer og enkel tilberedning, og takket være den korte afstand til havet er fisk og skaldyr ofte at finde på restauranternes menukort. Husk at smage den regionale ret Cacciuccho, som er en fiskestuvning med hvidvin og en række forskellige fisk og skaldyr. Der er masser af restauranter i området, og selvom priserne er relativt høje de fleste steder, er det altid en skøn oplevelse at spise ude.

Besøg en vingård

Toscana er nok den region i Italien, som har den stærkeste forbindelse til vinproduktion. Det er her, man producerer landets allerfineste vine, og Chianti og Brunello er to vine, du helt sikkert skal smage her. På mange vingårde kan du desuden bestille en rundvisning og vinsmagning, hvorefter du har mulighed for at købe vine med hjem som et minde om rejsen til Toscana. En populær endagsudflugt fra Firenze er den såkaldte Chiantigiana, der betyder "Chiantivejen". Den strækker sig fra Firenze til byen Sienna og løber gennem Toscanas billedskønne natur og Chianti Classico-regionen.
Find dit hotel
Find din rejse til Toscana

Rejser til Toscana

Firenze
En rejse til Firenze er bedst, hvis du bor centralt i gåafstand til alle seværdigheder, restauranter og butikker. Spies tilbyder et kæmpe udbud af hoteller i forskellige prisklasser.
Forte dei Marmi
I Forte dei Marmi får du en ferie, hvor alt er af høj klasse - fra de lækre restauranter og det trendy natteliv til den fine strand og de elegante modebutikker.
Pisa
Pisa er andet og meget mere end det berømte skæve tårn. Her er f.eks. gode shoppingmuligheder, masser af historiske og kulturelle oplevelser samt mad og drikke i verdensklasse.
Viareggio
Viareggio er en stor badeby med 15 km sandstrand og en strandpromenade, som er fyldt med restauranter og butikker. Her kan du enten tage på en afslappet strandferie eller en impulsiv weekendtur.

INSPIRATION

Vingård i Toscana

Drømmen om Toscana

Vores rejseekspert Tomas har længe haft en sommerdrøm om at bo i et hus i Toscana. Sommeren 2022 var året, hvor han gjorde drømmen til virkelighed. Her finder du Tomas' bedste tips til oplevelser i Toscana.

Tips til Toscana

Tips til Toscana

Aaah, Italien! Tidligere rejseguide, Patrik Marklund, er mere end begejstret for Italien. Her deler han de bedste tips ud, til fine oplevelser i Toscana.

Gode tips til fine oplevelser i Toscana fra den tidligere rejseguide Patrik Marklund.