Se hoteller (14)

Rejser til Pisa

Velkommen til Pisa - byen i det nordvestlige Toscana, som byder på mad og drikke i verdensklasse og et bredt udbud af shopping.
Den smukke gamle bydel er omkranset af en bymur og deles på midten af floden Arno. Her kan du se adskillige arkitektoniske mesterværker; mange af de 10.000 tårne, som prægede bybilledet i 1200-tallet, findes nemlig endnu. De historieinteresserede kan virkelig slå sig løs i Pisa, hvor det selvfølgelig er et must at se Det Skæve Tårn på Piazza dei Miracoli i den nordlige del af byen. Her ligger også Pisas domkirke, dåbskapellet Battistero di San Giovanni og kirkegården Camposanto Monumentale.

Shopping i Pisa

I området omkring Det Skæve Tårn finder ud et utal af souvenirbutikker. Er du ude efter mere end souvenirs, bør du besøge de store shoppinggader Corso Italia og Borgo Stretto, hvor du finder alle former for italiensk mode. Borgo Stretto er en smuk gammel gade med hvælvede buegange, som, foruden de berømte og elegante modebutikker, også rummer en række hyggelige caféer og barer. På den modsatte side af floden Arno ligger butiksgaden Corso Italia med lidt billigere modetøjsbutikker. Der er desuden mange shoppingmuligheder på Via Mercanti og Via dei Rigattieri.

Mad og drikke

Toscana er kendt for sine gode vine og lækre mad, som ofte er enkelt tilberedt af førsteklasses råvarer. Pisa har mange gode restauranter med både kød og fisk - prøv f.eks. den krydrede fiske- og skaldyrssuppe cacciucco, som er typisk for egnen. Har du lyst til en kold anretning, kan du bestille taglieri; en tallerken med toscansk pølse, skinke og patéer. I hjertet af Pisas gamle bydel ligger Piazza delle Vettovaglie med caféer og restauranter, som især er populære blandt studerende på grund af den korte afstand til universitetet. Du kan også slå dig ned på en café på Piazza Chiara Gambacorti og hvile fødderne, mens du nyder en aperitivo og indsnuser stemningen. Har du svært ved at vælge, hvor du skal starte? Så tag med på en madvandring og få et overblik over, hvad du synes virker bedst eller mest spændende.

Skræddersy din rejse til Pisa

Når du bestiller din rejse til Pisa med Spies, flyver du med direkte rutefly. Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk; en weekend, en uge eller endnu længere? Og med knap 15 hoteller at vælge mellem kan du altid finde et hotel, som passer til dig og dit rejseselskab.

Udforsk omgivelserne

Pisa er et godt udgangspunkt for at udforske Toscana. Der er gode togforbindelser fra Pisa til bl.a. Florens, Lucca, Viareggio og Livorno. Middelalderbyen Lucca ligger 20 km fra Pisa og er især kendt for sin enorme og velbevarede bymur fra 1500-tallet. Får du lyst til en tur til stranden, kan du tage toget til Viareggio og nyde den 15 km lange fine sandstrand, som forbinder Viareggio med Forte dei Marmi. Lejer du bil, kan du også besøge en eller flere af Toscanas utallige vingårde. Mange af dem tilbyder såvel vinsmagning som direkte salg, og nogle steder kan man endda få lov til at deltage i drueplukningen om efteråret.
Tips og nyttig info
  • Direkte fly
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode restauranter
  • Gode shoppingmuligheder

Spies' gæster om Pisa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Pisa