Se hoteller (5)

Rejser til Viareggio

Mange gæster rejser til den store badeby Viareggio i Toscana for dens brede, fine strand og karnevallet, som afholdes i februar hvert år.
Viareggio blomstrede som sol- og strandrejsemål allerede i 1950'erne og 60'erne, og det er i dag meget populært at rejse til Viareggio - ikke mindst blandt italienerne selv. Og har man først én gang plantet fødderne i det lune sand på Lido di Camaiore, forstår man godt hvorfor: Den indbydende sandstrand er meget bred og strækker sig hele 15 km til nabobyen Forte dei Marmi. Langs stranden løber en strandpromenade med restauranter og butikker, og det er også her på strandpromenaden, at festerne i forbindelse med det berømte årlige karneval afholdes.

Spies' rejser til Viareggio

Med Spies kan du rejse til Viareggio med rutefly og fleksible rejselængder. Du bestemmer derfor selv, hvornår du vil afsted, og hvor længde du vil være væk. Vejret er bedst fra maj til oktober, og det er også i denne periode, at udbuddet af restauranter og forlystelsesliv er størst. Voksne, der rejser uden børn, bor bedst på Grand Hotel Royal, som er et stort og elegant italiensk hotel med en fin beliggenhed ved strandpromenaden og havet.

Vingårde i Toscana

Toscana er formentlig den mest kendte region i Italien, hvad angår vinproduktion og vingårde. Selv om der fremstilles vin i hele landet, anses de bedste og fineste vine at komme fra den nordlige del af Italien, bl.a. fra Toscana, hvor vinene Chianti og Brunello produceres. Hvis du er vininteresseret, kan et besøg på en af regionens mange vingårde blive en af de mest mindeværdige udflugter på ferien i Viareggio. På mange vingårde tilbydes både vinsmagning og direkte salg, og på nogle kan man endda få lov til at deltage i drueplukningen om efteråret. Om efteråret frigives også mange nye vine, og der arrangeres mange vin- og madfestivaler.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Valgfri rejselængde
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Kilometerlang sandstrand

Spies' gæster om Viareggio

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Viareggio