Se hoteller (7)

Rejser til Forte dei Marmi

Den populære og klassiske badeby Forte dei Marmi byder på både lækre restauranter, førsteklasses shopping, et trendy natteliv og en fantastisk sandstrand.
Forte dei Marmis rødder strækker sig tilbage til 1500-tallet, og er i dag mere trendy end nogensinde. Langs den lange, brede strand ligger strandklubberne nærmest væg mod væg, den ene mere eksklusiv end den anden. På din rejse til Forte dei Marmi er det sandsynligvis her på stranden, at du kommer til at bruge det meste af tiden. Her kan du nyde solen, tage en dukkert i havet i dagtimerne og sippe drinks med udsigt til solnedgangen, når aftenen falder på. Prisniveauet er ikke overraskende noget højere her end i andre områder af Toscana, men til gengæld er standarden generelt også højere på både restauranter, shopping og forlystelsesliv.

Se mere af Toscana

Hvis du vil se mere af Toscana end Forte dei Marmi i ferien, kan du leje en bil eller tage tog, bus eller taxi. En populær udflugt er en tur til den nærliggende by Pisa, hvor du bl.a. kan beskue det berømte skæve tårn. Du kan også tage til badebyen Viareggio, som ligger omkring 20 km væk. Har du lyst til en vandretur, kan vi anbefale en endagsudflugt til de billedskønne Appenniner, som byder på flere forskellige vandreruter med storslået udsigt over dale og alpetoppe.

Vingårde i Toscana

Hvis du er vininteresseret, kan et besøg på en af Toscanas mange vingårde blive et fantastisk minde fra rejsen til Forte dei Marmi. På mange af regionens vingårde tilbydes både vinsmagning og direkte salg, og på nogle kan man som besøgende endda få lov at deltage i drueplukningen om efteråret. Om efteråret frigives også mange nye vine, og der arrangeres en del vin- og madfestivaler.

Med Spies til Forte dei Marmi

Med Spies kan du rejse til Forte dei Marmi med rutefly, og du bestemmer derfor selv afrejsedag og rejselængde. Vejret er bedst fra maj til oktober, og det er også i denne periode, at udbuddet af restauranter og forlystelsesliv er størst. Til voksne, der rejser uden børn, kan vi anbefale Prime Select-hotellet Il Negresco, der ligger tæt på stranden og også har en pool.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller på stranden
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Forte dei Marmi

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Forte dei Marmi