Se hoteller (14)

Rejser til Napoli

En rejse til Napoli er lig med god mad, pulserende byliv, smukke omgivelser og italiensk charme. Napoli er også pizzaens hjemby.
Havnebyen Napoli i det sydlige Italien er landets tredjestørste by og for mange også porten til den smukke Amalfikyst. Byen er en rigtig italiensk storby med et stort udvalg af restauranter, barer, caféer og butikker. Der er også masser af lokale pladser, kirker og livlige gader. I hjertet af byen kan du vandre gennem historiske kvarterer og mærke den lokale stemning på gader og stræder, hvor vasketøjet hænger på tørresnore og svajer i vinden mellem husfacaderne.

Opdag Napoli

I Napoli er der mange oplevelser, og byen har meget at byde på. Et must er at besøge det arkæologiske museum, som huser imponerende genstande fra både romertiden og det antikke Pompeji. Gå heller ikke glip af en tur ned i Napolis skjulte, underjordiske tunneler og et besøg på kunstmuseet Capodimonte for at opleve mesterværker af Caravaggio. Du kan også nyde en operaopsætning på San Carlo, som er Syditaliens svar på La Scala i Milano. Glem heller ikke at tage en tur med metroen, som anses for at være en af Europas smukkeste.

Seværdigheder og eventyr

Et godt tip er at besøge det livlige spanske kvarter, Quartieri Spagnoli. Du bør også opleve de betagende udsigter over byen og dens omgivelser langs Mergellinas strandpromenade og fra slottet San Martin. Hvis du kan lide fodbold, kan du tage til Fuorigrotta og Stadio Diego Armando Maradona. Stadionet er byens stolthed og fodboldholdet Napolis hjemmebane. At se napolitanerne overøse deres hold med kærlighedserklæringer er en oplevelse i sig selv. På en rejse til Napoli kan du også kombinere storbyliv med forfriskende svømmeture fra strande som Bagno Elena og Bagno Sirena, der ligger et par kilometer uden for byen.

Flere rejsemål på samme rejse – udflugter til Amalfikysten og Rom

Hvis du tager et eksprestog fra Napoli kan du faktisk tage på en dagstur til imponerende Rom. En time syd for Napoli ligger også Amalfikysten, hvor den ene maleriske by afløser den anden. Amalfikysten byder på typiske postkortudsigter og smukke kyststrækninger. I området er der mange seværdigheder som Sorrento, Positano og den romantiske ø Capri. Napoli ligger også en kort tur væk fra ruinerne i Pompeji, som er et must-see for dem, der er interessede i historie.

Napoli med Spies

En rejse til Napoli har noget for enhver smag, både voksne og børn. Og når du rejser med Spies, kan du selv vælge, hvor længe du vil være væk. Hotellerne ligger centralt og tæt på byens mange tilbud.
Tips og nyttig info
  • Pizzaens hjemby
  • Spændende historie
  • Godt natteliv
  • Stort udbud af restauranter
  • Kort transfer

Spies' gæster om Napoli

Find din rejse til Napoli