Se hoteller (6)

Rejser til Positano

Positano er en af de fineste byer langs Amalfikysten - ofte kaldet verdens smukkeste kyststrækning med strande, smukke udsigter og restauranter.
Forestil dig en by i 25 etager med huse, der klamrer sig fast til de stejle klippevægge. Når du står ved foden af bjerget med Middelhavets blå vand i ryggen og Positanos på én gang charmerende og imponerende huse foran dig, ved du, at du har bestilt en ganske speciel ferie. Bestiller du rejsen hos Spies, bor du midt i kernen af Positano, tæt på centrum og stranden eller et lille stykke oppe i højderne med en magisk udsigt over havet.

Positano - et sandt drømmested

Positano siges at være en af kystens smukkeste byer, og har du nogensinde kørt ad de snoede veje, hvor udsigterne over de dramatiske bjerge og det dybblå hav skiftevis afløser hinanden, er du sikkert enig. Forfatteren John Steinbeck beskrev engang Positanos skønhed med ordene: "Det er et drømmested, der ikke er helt virkeligt, når du er der, men som bliver umådelig virkeligt, når du er taget derfra". En rejse til Positano glemmer man ikke sådan lige.

Stranden i centrum

I Positano har du stranden i centrum og en uforlignelig udsigt fra mange af byens højtliggende kvarterer. Når du går rundt i byen, er det nemt at forstå, hvorfor Lawrence, Gorkij, Ibsen og alle de andre forfattere i sin tid tog hertil for at få inspiration til at finde de helt rigtige ord.

Kultur- og madoplevelser

Kulturen har altid spillet en stor rolle i Positanos historie, og det mærker man lige så tydeligt i dag som for 100 år siden. Skal du rejse til Positano om sommeren, må du ikke gå glip af de fascinerende kunstudstillinger og dansekonkurrencer, som afholdes her. Positano er også kendt for sine mange eksklusive restauranter, og kan du godt lide fisk, bør du bestille en af de friske fiskeretter mindst én gang på din rejse. Før maden får man ofte lækre småretter som fyldte oliven, søde figner og friske citroner, som spises med lidt sukker.

Med Spies til Positano

Når du bestiller din rejse til Positano med Spies, kan du selv vælge, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vil du have endnu mere ud af din ferie, kan du kombinere din rejse med et ophold på et andet rejsemål, for eksempel Sorrento eller Napoli.
Tips og nyttig info
  • Kombinér rejsemål
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lokale restauranter
  • Fine strande

Spies' gæster om Positano

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Positano