Se hoteller (35)

Rejser til Milano

Milano lokker med fashionable modehuse, flere tusind års historie og kultur, blandet med opera, mad og shopping i verdensklasse.
Du finder et stort udbud af barer og restauranter i Milano, og det milanesiske køkken er utrolig velsmagende. Milano er en af verdens mest betydningsfulde modebyer, og derfor finder du god mad fra alle verdens hjørner såvel som store kulinariske oplevelser fra alle afkroge af Italien: Sardinien, Sicilien, Calabrien, Napoli osv.

Formel 1 - Italiens Grand Prix

Ikke langt fra Milano ligger den legendariske Monza-bane, hvor man har kørt Formel 1 siden 1950'erne. Det er en af de mest legendariske baner i Formel 1, og nu har du mulighed for at bestille vores Formel 1-pakke med fly, hotel og billetter til både lørdagens og søndagens løb.

Seværdigheder i Milano

I Milano er kulturen, kunsten og arkitekturen i verdensklasse. Derfor er der altid noget at se og opleve, når du rejser til Milano. Duomoen, verdens tredjestørste marmorkirke, La Scala, det verdensberømte operahus hvor bl.a. De Tre Tenorer har sunget, og Palazzo Marino, Milanos smukkeste palads - for blot at nævne nogle stykker. I Cenacolo Vinciano hænger Leonardo da Vincis maleri Den Sidste Nadver - et af verdens mest kendte kunstmærker. Vi anbefaler, at du forudbestiller en tid for at slippe for unødig ventetid.

Shopping i Milano

I Milano handler det meget om mode, så det er ikke så overraskende, at her findes et utal af shoppingmuligheder. Den mest eksklusive shoppinggade er Via Montenapoleone. Her ligger de store modehuses butikker på rad og række, og det er en fornøjelse at ose igennem her også selv om man ikke har tænkt sig at købe noget. På Corso Buenos Aires og Corso Vercelli finder du bedre priser, og her handler mange af de lokale selv.

Milano med Spies

Vælger du at rejse til Milano med Spies, flyver du med rutefly. Dette gør rejsen fleksibel, hvilket vil sige, at du kan skræddersy turen, så den bliver, som du ønsker. Vi har hoteller i forskellige prisklasser, og de er centralt beliggende i Milano. Det er blot at vælge det hotel, som passer dig bedst.
Tips og nyttig info
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Centralt beliggende hoteller
  • Godt natteliv
  • Mange restauranter
  • Gode shoppingmuligheder

Spies' gæster om Milano

Find din rejse til Milano

Vores egne rejsetips og anbefalinger

Shopping i Milano

Claras weekend i Milano

Vores egen rejseekspert Clara, elsker storbyferier og tog på en forlænget weekend-rejse til smukke Milano. Læs hendes inspirerende beretning fra byen her