Se hoteller (52)

Rejser til Rom

En rejse til Rom byder på god mad, fantastisk shopping og nogle af de fineste og mest berømte seværdigheder i verden. Bestil en weekendtur eller en miniferie til Rom med Spies, så du har et stort udvalg af hoteller at vælge mellem, alle med central beliggenhed.

Spies tilbyder hoteller for enhver smag, og mange ligger i trekantsområdet mellem Vatikanet, Den Spanske Trappe og Colosseum, hvilket betyder gåafstand til det meste, som Rom har at byde på. Du kan desuden finde hoteller i alle prisklasser, lige fra det helt enkle til det klassiske hotel med tidløs elegance. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil bo, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - så sørger vi for resten. Og hvis du har lyst til noget ekstra på ferien, kan du bestille billetter til en fodboldkamp eller måske en udflugt, samtidig med at du bestiller din rejse. Så får du hele din ferie i én pakke - enkelt, bekvemt og praktisk.

Rom med Spies

Når du rejser til Rom med Spies, kan du vælge mellem et stort antal hoteller, uanset om du rejser med eller uden børn. En af byens fineste tagterrasser finder du på 9 Hotel Cesari, et lille familiedrevet hotel i en historisk bygning fra 1600-tallet. Ikke langt derfra ligger det charmerede designhotel White. Her er alt fra luksus til enkle, budgetvenlige hoteller til en weekend i Rom.

Børnevenlige hoteller i Rom

Rejser du med børn til Rom, har vi flere gode hoteller med både central beliggenhed og rummelige værelser med plads til hele familien. Et eksempel er Accademia, som ligger bare et stenkast fra Fontana di Trevi, og på vejen passerer du mindst tre isbutikker. Et andet eksempel er Rome Garden, som ligger lidt længere ude, men som til gengæld har en fin lille have, hvor du kan sidde og slappe af, mens du fordøjer dagens oplevelser i Rom.

Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Familiehoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Rom

Klima og vejr
 • januar
12°3°
4
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • februar
13°4°
4
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • marts
16°6°
6
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • april
19°8°
7
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • maj
23°12°
8
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • juni
28°15°
9
Soltimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • juli
31°18°
10
Soltimer pr. dag
26
Regnfri dage
 • august
31°18°
9
Soltimer pr. dag
25
Regnfri dage
 • september
28°15°
8
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • oktober
23°11°
6
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • november
17°8°
4
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • december
14°5°
3
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Rom hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn til hotellerne i Rom er 30-45 minutter (ca. 30 km).
Shopping
Rom er en trendy by fyldt med forretninger, elegante varehuse og originale butikker. Byen er et sandt modemekka, og kan du lide at shoppe, rejser du ikke tomhændet hjem. Langs en af Roms største shoppinggader, Via del Corso, finder du de fleste store navne inden for eksklusivt modetøj som Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Gianni Versace, Prada, Gucci med flere. I Rom ligger der også markeder som for eksempel loppemarkedet Borghetto Flaminio, hvor man kan gøre gode fund blandt vintagetøj og andet.
Mad, drikke og natteliv
Italien er kendt for sin gode mad, og Rom lever virkelig op til forventningerne. Udbuddet af restauranter i Rom er enormt med alt fra idylliske familierestauranter til raffinerede luksusrestauranter.
I Rom er der en kaffebar på næsten hvert gadehjørne samt et stort antal vinbarer, pubber og værtshuse. Byens natteliv har meget at byde på: I centrum ligger der flere mindre natklubber, mens de fleste større klubber ligger uden for Roms bykerne.
Aktiviteter og seværdigheder
Rom byder på aktiviteter for enhver smag, også for den aktive som gerne vil røre sig. Guidede rundture er populære både til fods og med bus eller båd. Der er også cykelstier både i centrum og i de større parker samt langs Roms strandområde, Ostia.
Rom er en by med en rig historie og mange berømte seværdigheder som eksempelvis Colosseum, Fontana di Trevi og Vatikanet. Rom er fyldt med imponerende arkitektur, parker og et stort udbud af museer.

Kultur i Rom

Vil du opleve ægte italiensk kultur, er et godt tip at se en af forestillingerne i Roms operahus, Teatro dell'Opera. Et andet must for musikinteresserede er Auditorium della Musica med flere koncerthuse i forskellige størrelser på et og samme område. Auditorium della Musica har et meget bredt repertoire af musik i mange genrer med store, kendte musikere og artister.
Sådan kommer du omkring
Det er oplagt at udforske Rom til fods, men du kan også køre rund i byen med bus, metro eller taxi. Taxipriserne er ca. de samme som i Danmark.
Strande
Uden for Rom er der flere fine strande. Den nærmeste strand er den populære Lido di Ostia, kun 30 km fra Rom, og her kommer du til med kollektiv trafik. I området omkring stranden er der en lille samling restauranter, barer og natklubber. Andre populære strande uden for Rom er Anzia, Sperlonga og Santa Marinella.
Fakta

Vores service

Opholdet i Rom er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Italiens ambassade på telefon 39 62 68 77.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Italiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Italien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Rom

De italienske myndigheder har indført turistskat på overnatninger i Rom. På samtlige hoteller/lejligheder opkræves derfor en ekstra afgift. Børn under 10 år betaler ikke turistskat.

Pris pr. person pr. nat:
1- og 2-stjernede hoteller: 3 EUR
3-stjernede hoteller: 4 EUR
4-stjernede hoteller: 6 EUR
5-stjernede hoteller: 7 EUR

Turistskatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejse. Bemærk at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle klassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V.

Sprog

Italiensk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Tilbud til Rom
Residenza Antica Roma
Residenza Antica Roma
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 4 apr 2021 fra København
Fly og 2 nætter på hotel
4 apr 2021 fra København
Rome Gardenfamilycomfort
 • Børnevenligt
Rome Garden
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 29 mar 2021 fra København
Fly og 2 nætter på hotel
29 mar 2021 fra København
Eliseo
Eliseo
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Inkl. morgenmad
 • Afrejse 4 apr 2021 fra København
Morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
4 apr 2021 fra København
Find din rejse til Rom