Se hoteller (52)

Rejser til Rom

Bestil en weekendtur eller en miniferie til Rom med Spies. Her får du god mad, fantastisk shopping og nogle af verdens største seværdigheder.
Spies tilbyder hoteller for enhver smag, og mange ligger i trekantsområdet mellem Vatikanet, Den Spanske Trappe og Colosseum, hvilket betyder gåafstand til det meste, som Rom har at byde på. Du kan desuden finde hoteller i alle prisklasser, lige fra det helt enkle til det klassiske hotel med tidløs elegance. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil bo, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - så sørger vi for resten.

Rom med Spies

Når du rejser til Rom med Spies, kan du vælge mellem et stort antal hoteller, uanset om du rejser med eller uden børn. En af byens fineste tagterrasser finder du på 9 Hotel Cesari, et lille familiedrevet hotel i en historisk bygning fra 1600-tallet. Ikke langt derfra ligger det charmerede designhotel White. Her er alt fra luksus til enkle, budgetvenlige hoteller til en weekend i Rom.

Børnevenlige hoteller i Rom

Rejser du med børn til Rom, tilbyder vi flere gode hoteller med både central beliggenhed og rummelige værelser. Et par eksempler er Mascagni i Roms historiske bykerne og Radisson Blu Es Hotel, som har en lækker tagterrasse med pool.
Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Familiehoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Rom

Find din rejse til Rom

Tilbud på rejser med rutefly til Rom

Hotel Rimini
Hotel Rimini
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 19 aug 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
19 aug 2024 fra København
Accademia
City Favourite Selection
Accademia
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 19 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
19 aug 2024 fra København
Fiume
Fiume
Rom, Italien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 19 aug 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
19 aug 2024 fra København

Vores egne rejsetips og anbefalinger

Pasta vongole smager fantastisk i Rom

Spies i Rom: Tips til din weekendtur

Mangler du et kort overblik over Rom eller vil du bare have et par ekstra tip til gode restauranter i Rom? Så læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.

Læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.

par ved colosseum

Rom - en magisk by

Gå i romernes fodspor, og en magisk by vil åbne sig for dig. Vi guider dig til de skjulte skatte og viser dig vejen gennem "den evige by", der ikke er beskrevet i guidebøgerne.

Gå i romernes fodspor, og en magisk by vil åbne sig for dig.

peterskirken i rom

Besøg Vatikanstaten og Peterskirken

Vores rejseekspert Rasmus har besøgt Rom flere gange, end han kan huske. Hver gang han er i byen, besøger han Vatikanstaten og Peterskirken. Den storslåede arkitektur, billedkunsten og historiens vingesus, slår luften ud af ham hver gang. Her deler han sine bedste tips til et besøg i Vatikanstaten og Peterskirken.

Pizza

Spis dig gennem Rom!

Udvalget af lækker mad i Rom er enormt! Hvilken pastaret må du ikke misse og hvad skal man drikke til? Hvornår drikker man cappuccino? Og kan man vælge husets vin? Her får du Rasmus' bedste tips til, hvad du skal spise og drikke, når rejsen går til Rom.

Hvornår er det bedst at rejse til Rom?

Rom er skøn året rundt, men meget få storbyer slår Rom om foråret. I forårsmånederne kan temperaturen komme helt op på 23°, og vejret er perfekt til at opleve Roms mange seværdigheder eller nyde en lækker pastaret på en café. Om sommeren kan det blive meget varmt i Rom, men når efteråret kommer, falder temperaturen til ca. 25°. Rom er derfor også perfekt til efterårsferien.

Hvor er det bedst at bo i Rom?

I området omkring Trevi Fontænen ligger mange små, hyggelige hoteller. Herfra kan du gå til seværdigheder som Pantheon, Den Spanske Trappe og Piazza Novona. Der er også et stort antal hoteller omkring hovedbanegården, Termini, og her har du rigtig gode muligheder for at gå til det meste og hoppe på en bus, sporvogn eller metro. Vil du opleve det autentiske Rom, hvor de charmerende gule, røde og orange huse ligger klods op og ned af hinanden i de smalle gader, skal du bo i Trastevere. Her er ægte romersk charme, små kirker, specialbutikker og lokale restauranter.

Hvor mange dage skal man bruge i Rom?

Vi anbefaler, at du tager ca. fire dage i Rom. Så har du tid til at se de største seværdigheder, spise dig igennem den lækre mad og bare nyde byens magiske stemning.

Hvornår er der færrest turister i Rom?

Der er færrest turister i vintermånederne (julen undtaget). Det er en god idé at rejse til Rom udenfor højsæsonen, hvis du gerne vil opleve byen med færrest mulige turister.

Hvordan kommer man rundt i Rom?

Tag de gode sko på og glæd dig til at gå mange skridt, når du skal til Rom. Byens skjulte perler og charme opleves klart bedst til fods. Rom har derudover et godt netværk af sporvogne, busser og metro.

Roms tage

Forlænget weekend

Rom er oplagt til en forlænget weekend. Uanset hvornår på året du tager afsted, venter der pizza, smuk arkitektur og historiske vingesus i den italienske hovedstad.