På gåtur i Rom

Forlænget weekend i Rom

Den evige by

Forlænget weekend i Rom

Rom har det hele! Lækre restauranter ligger som perler på en snor. Historiske bygningsværker venter på hvert nyt gadehjørne. Den italienske hovedstad har også et kæmpe udvalg af de største modebrands, ligesom du også finder masser af små, unikke designbutikker. Alt i alt er Rom den perfekte by til en forlænget weekend.

Hvornår er det bedst at tage til Rom

Rom charmerer på alle tidspunkter af året. Særligt om foråret indbyder Rom til en forlænget weekend. Her blomstrer alt og temperaturen inviterer ofte til cappucino i korte ærmer på en af byens mange fortorvscaféer. Der kan blive meget varmt i sommermånederne (op til 31 grader), men når vi nærmer os september er temperaturen nærmere en god, varm dansk sommer. Besøger du Rom op til jul, vil du opleve en helt særlig stemning. Her er oplyses byen af julelys, juletræer og krybbespil på hvert et gadehjørne.

De største seværdigheder i Rom

Det er svært ikke at blive imponeret over de mange seværdigheder i Rom. På en forlænget weekend i Rom kan du sagtens nå at se de fleste, og mange af dem ligger indenfor gåafstand af hinanden.
Snyd ikke dig selv for et besøg Forum Romanum, der var centrum i antikkens Rom.
Et stenkast derfra finder du Colosseum - det smukke amfiteater, hvor gladiatorerne kæmpede mod hinanden, dyr og slaver. Køb en entrébillet, så du får den fulde oplevelse af den imponerende bygning.
På en forlænget weekend i Rom, må du også unde sig selv et besøg i Pantheon. I templet tilbad romerne deres guder og i dag fungerer det som katolsk kirke.
Mange tænker automatisk på Peterskirken, når de tænker på Rom. Kirken i sig selv er utrolig, men pladsen foran er mindst lige så bjergtagende. Du kan købe billet og komme op i den smukke kuppel og se Rom fra oven. Perterskirkens kuppel tårner over alle byens tage - ingen bygning må nemlig være højere end kirken.
Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel er også på mange besøgendes liste. Her er fantastisk kunst og naturligvis Michelangelos smukke loftsmaleri.
Piazza Navona er en kæmpe plads, der er opført på resterne af et gammelt stadion. På pladsen finder du i dag gøglere, gadesælgere, fontæner og restauranter.
Inden du forlader Rom, må du forbi Trevi Fontænen, hvor titanen Okeanos rider med sine heste. Smider du en mønt i springvandet, siger rygtet, at du kommer tilbage til Rom.

Rejs med Spies på forlænget weekend til Rom

Bestil din forlængede weekendtur til Rom med Spies og bo på de bedste hoteller tæt på alle byens oplevelser. Du rejser med rutefly, så du selv bestemmer hvornår du vil afsted og hvor længe du vil være væk. Bagage er naturligvis inkluderet i prisen. Bestiller du din rejse med os, er du dækket af pakkerejseloven og du kan få fat på servicepersonale hele døgnet.

Vores bedste tips til Rom

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker Rom! Her er vores bedste guider og tips til dig, der skal besøge den smukke hovedstad.

Pasta vongole smager fantastisk i Rom

Guide til en weekend i Rom

Mangler du et kort overblik over Rom eller vil du bare have et par ekstra tip til gode restauranter i Rom? Så læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.

Læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.

Spis dig gennem Rom!

Lækkerierne står i kø, når rejsen går til Rom. Vores rejseekspert, Rasmus, er lidt af en "gourmand" og han har været i Rom utallige gange. Rasmus er fuldstændig styr på, hvad du skal spise og drikke, når du besøger den italienske hovedstad.

Rejseeksperten guider dig til mad og drikke i Rom.

Udsigt over Roms tage

Rom - en magisk by

Gå i romernes fodspor, og en magisk by vil åbne sig for dig. Vi guider dig til de skjulte skatte og viser dig vejen gennem "den evige by", der ikke er beskrevet i guidebøgerne.

Gå i romernes fodspor, og en magisk by vil åbne sig for dig.

Hvor rejser du fra?

Priseksempler på rejser til Rom

Domus Sessoriana
Domus Sessoriana
Rom, Italien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 9 jun 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
9 jun 2024 fra København
Accademia
City Favourite Selection
Accademia
Rom, Italien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 11 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
11 aug 2024 fra København
Fiume
Fiume
Rom, Italien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 11 aug 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
11 aug 2024 fra København