Forlænget weekend

Forlænget weekend

Storbyfavoritter

Forlænget weekend i en storby

Drømmer du om en forlænget weekend i London? Weekendtur til Prag, lækker mad i Rom eller shopping Paris? Måske kombinere en storbyferie med sol og bad, eksempelvis med en miniferie til Palma, Nice eller Barcelona. Verden er fuld af storbyer, der bare venter på at blive udforsket på en forlænget weekend.

Hvor skal man tage hen på forlænget weekend?

Verden er fuld af muligheder, hvis du gerne vil på forlænget weekend eller miniferie. Særligt i Europa er der meget at vælge imellem, fordi flyvetiden her også kan være kort. Inden du beslutter dig for, hvor du skal tage hen på din weekendtur, skal du tænke over, hvad du vil lave på din ferie.
Vil du gerne slappe af på stranden, er det oplagt at vælge Barcelona, Nice eller Palma. Her ligger stranden tæt på centrum, og bliver en naturlig del af din forlængede weekend.
Leder du efter store madoplevelser, bør du se nærmere på Rom, hvor restauranter ligger som perler på en snor.
Skal der skrues helt op for romantikken, er en tur til Paris om foråret eller sommeren ikke til at komme udenom.
Elsker du at shoppe og trænger garderoben til en opdatering, anbefaler vi London eller Milano. Du kan nok ikke nå alle butikker på en forlænget weekendtur, så det er en god idé at lave lidt research omkring de mange muligheder inden ankomst.

Top 5 over rejsemål til en forlænget weekend

  1. Rom
  2. Paris
  3. Barcelona
  4. London
  5. Berlin

Kort flyvetid giver længere ferie

Et tip, når du skal vælge rejsemålet til din forlængede weekendtur, er at undersøge flyvetiden. Er tiden i luften kort, får du endnu mere ferie for dine optjente feriedage. Du kan f.eks. komme til Berlin, på under en time, hvis du flyver fra København. Flyvetiden til London fra Billund er blot 1 time og 30 min. På knap to timer kan du flyve til croissanter og café au lait i Paris, hvis du rejser fra København. Skal din minifere gå nordpå, kan du komme til smukke Stockholm på lidt over en time.

Forlænget weekendtur på budget

Drømmer du om en pause fra hverdagens trummerum, men er feriebudgettet lavt, skal du ikke fortvivle. Du kan sagtens tage på forlænget weekend til en storby i Europa uden at sprænge feriebudgettet. Særligt østpå er leveomkostningerne lave, og du kan spise lækker mad og bo godt uden at gå i minus på kontoen. I Prag rækker de danske kroner langt. Her kan du spise en god middag inkl. drikkevarer for ca. 200 kr. Også i Budapest får du meget for pengene. Går du og drømmer om at spise på en Michelin resraurant, kan drømmen blive til virkelighed i Budapest. Her ligger flere af de prestigefyldte restauranter og det er billigt at spise der, når man sammenligner med danske priser.

Tag med Spies på weekendtur

Der er mange fordele ved at tage på weekendrejse med Spies. Vi tilbyder fly og hotel til mere end 60 storbyer i hele verden. Vi udvælger nøje hotellerne, og de fleste af dem ligger i centrum tæt på alle seværdighederne. Rejser du med rutefly, er bagage inkluderet i prisen - så har du også plads i kufferten til en ekstra souvenir. At rejse med rutefly betyder også, at rejsen bliver mere fleksibel. Du bestemmer nemlig selv, hvornår du vil afsted og hvornår du vil komme hjem igen. Og så er du naturligvis dækket af pakkerejseloven, ligesom du altid kan få fat på os via vores servicetelefon.

Vores bedste tips og inspiration

Verden er fuld af storbyer, der venter med nye oplevelser og minder. Her er vores bedste tips og inspiration til din storbyweekend.

Storbyer, der er perfekte til en forlænget weekend

Bestil en weekendrejse med fly og hotel.

London

London

En weekendrejse til metropolen London byder på et stort udbud af restauranter, underholdning, shopping og seværdigheder.

Besøg metropolen London og få massevis af oplevelser.

Berlin

Berlin

Berlin ligger blot en times flyrejse fra København er perfekt til en hyggelig weekendrejse. Glæd dig bl.a. til masser af kulturelle oplevelser.

En times flyrejse fra København venter hyggelige, skæve og charmerende Berlin.

Prag

Prag

En rejse til Prag indeholder alt, man kan ønske sig af en europæisk storby: billig shopping, et rigt kulturliv samt tusindvis af pubber og restauranter.

Prag byder på shopping, kultur og restauranter i tusindvis.

Palma
paris