Se hoteller

Rejser til Berlin

Tyskland

Rejs til Berlin med Spies og glæd dig til en storbyferie med masser af spændende kultur- og madoplevelser.

Berlin er perfekt til en hyggelig weekendtur med sin beliggenhed blot en times flyrejse fra København. Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag, rejselængde og hotel.

Berlins bedste hotel?

Rejser du med Spies til Berlin, kan du vælge mellem hoteller over hele byen. I det gamle Vestberlin bor du centralt, tæt på Kurfürstendamm og det berømte stormagasin KaDeWe - et godt valg for dig, der besøger Berlin for første gang. I Berlin Mitte bor du i det, der engang var ingenmandsland, og nu er Berlins nyeste bydel med trendy barer og natklubber. Det gamle Østberlin har fået en gedigen ansigtsløftning, men rummer stadig både det gamle tv-tårn og Deutsche Oper. Det er også her, du finder vores bedste hotel: Radisson Blu Hotel med det gigantiske akvarium i lobbyen.

Oplev Berlin

Berlin er en dynamisk og levende storby med brede gader, god shopping, lækker mad og et spændende kulturliv. Her ligger de historiske monumenter side om side med trendy caféer, designhoteller, grønne parker, kunstnerkvarterer, loppemarkeder og eksklusive butikker. Døgnet rundt byder byen på et rigt forlystelsesliv i form af barer, natklubber, diskoteker, teaterforestillinger og livemusik. Berlin er også kendt for sine mange festivaler.

Mad og seværdigheder

Berlins unikke historie gør, at byen rummer et væld af seværdigheder, bl.a. Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor og de graffitimalede rester af Berlinmuren, East Side Gallery. Opdag dem til fods, hop på en sightseeingbus, eller tag med på en guidet tur langs en af de to floder, der løber gennem byen. Rund dagen af med et besøg på en af de 7000 pubber eller restauranter, der beriger Berlins gadeliv. Her finder du alt fra tyske pølser og saurkraut til eksklusive specialiteter fra alverdens køkkener. Vi kan desuden anbefale Berlinagenten, som specialiserer sig i byrundture med udgangspunkt i livsstil, kulinariske oplevelser og storbylivet langt fra de store turiststrøg. Feinschmeckere og hobbykokke bør unde sig selv et "gastro-rally", hvor man besøger fire forskellige restauranter - fra spøjse gadekøkkener til moderne og trendy spisesteder. Læs mere på: www.berlinagenten.com eller www.gastro-rallye.com

Spies' gæster om Berlin

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
 • Shopping
Klima og vejr
 • januar
2°-3°
1
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • februar
3°-3°
2
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • marts
8°0
4
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • april
13°4°
5
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • maj
19°8°
7
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
22°12°
8
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • juli
24°14°
7
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • august
23°13°
7
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • september
20°10°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • oktober
13°6°
3
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • november
7°2°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • december
3°-1°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time.

Afrejse

Du kan rejse til Berlin hele året med rutefly. Flyet lander i lufthavnen Berlin-Tegel eller Berlin-Schönefeld.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden til Berlin centrum fra lufthavnen Berlin-Tegel er ca. 20 minutter (ca. 10 km) og fra Berlin-Schönefeld ca. 40 minutter (ca. 22 km). Fra Berlin-Tegel kører der også flybus, metro (U-Bahn) og tog (S-Bahn). Fra Berlin-Schönefeld kører der flybus og tog.
Fakta

Vores service

Opholdet i Berlin er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Berlin

De tyske myndigheder har indført en turistskat på overnatninger i Berlin. Samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræver derfor en ekstra afgift, som betales direkte til hotellet inden hjemrejsen. Skatten kan variere fra hotel til hotel, men udgør maks. 5% af hotelprisen pr. nat (normalt ca. 4-8 EUR pr. person/nat).

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Den bedste vekselkurs får du oftest i Danmark. Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

230 V.

Sprog

Tysk

Vær opmærksom på, at nogle hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse