Hoteller (184)

Rejser til Tyskland

Tyskland har det meste. I hovedstaden Berlin blomstrer kulturen, fortid blandes med nutid, klubscenen er vidtberømt, og alsidigheden er stor. Vælger du i stedet Hamborg, kan du glæde dig til musicals, shopping og skønne gåture langs broerne i en af Tysklands største byer.

Smag traditionel tysk husmandskost som Eisbein eller besøg et af de avantgardistiske kunstgallerier i Berlin. Hamborg frister med uanede shoppingmuligheder - fra loppemarkeder til eksklusive butikker - samt en restaurationsscene inspireret af alverdens køkkener.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Tyskland?
Spies tilbyder rejsemålene Berlin, Hamborg og München, hvortil der er bedst at rejse fra maj til september. Disse måneder er lysest og varmest med temperaturer på 18-24 grader i dagtimerne. Nedbør forekommer året rundt, og om vinteren kan der falde sne. Efteråret starter behageligt og tørt med ca. 20 grader i september og 13 grader i oktober. I november og december øges risikoen for regn, og temperaturen falder til 2-7 grader.. I januar, februar og marts er det stadig køligt, inden foråret melder sig i april med temperaturer på 13-14 grader. Herefter bliver det hurtigt varmere, og allerede i maj kan temperaturen nå små 20 grader igen.

Rejser til Tyskland

Berlin
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
  • Seværdigheder
Værelse eller lejlighed? Central beliggenhed eller i byens udkant? Spies har alle muligheder i Berlin.
Frankfurt
Historiske seværdigheder, shopping, restauranter og et bredt forlystelsesliv - en weekendrejse til Frankfurt er perfekt for dig, der er træt af de gængse turistmagneter.
Hamborg
På en rejse til Hamborg kan du se frem til et kæmpe udbud af seværdigheder, shopping, forlystelser og restauranter - her er noget for enhver smag, og flyvetiden er under en time fra København.
München
Oplev München med Spies og vælg mellem mange gode hoteller.

Find din rejse til Tyskland