Tyskland

Tyskland

Tyskland

Tyskland har det meste. I hovedstaden Berlin blomstrer kulturen, fortid blandes med nutid, klubscenen er vidtberømt, og alsidigheden er stor. Vælger du i stedet Hamborg, kan du glæde dig til musicals, shopping og skønne gåture langs broerne i en af Tysklands største byer.

Læs mere om Tyskland Skjul tekst

Smag traditionel tysk husmandskost som Eisbein eller besøg et af de avantgardistiske kunstgallerier i Berlin. Hamborg frister med uanede shoppingmuligheder - fra loppemarkeder til eksklusive butikker - samt en restaurationsscene inspireret af alverdens køkkener.

Hvornår er vejret bedst i Tyskland?
Spies tilbyder rejsemålene Berlin, Hamborg og München, hvortil der er bedst at rejse fra maj til september. Disse måneder er lysest og varmest med temperaturer på 18-24 grader i dagtimerne. Nedbør forekommer året rundt, og om vinteren kan der falde sne. Efteråret starter behageligt og tørt med ca. 20 grader i september og 13 grader i oktober. I november og december øges risikoen for regn, og temperaturen falder til 2-7 grader.. I januar, februar og marts er det stadig køligt, inden foråret melder sig i april med temperaturer på 13-14 grader. Herefter bliver det hurtigt varmere, og allerede i maj kan temperaturen nå små 20 grader igen.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  5
  • Antal hoteller:  198

Rejser fra Hamborg

Kun godt to timers kørsel fra Kolding ligger Hamborgs store lufthavn, hvorfra der er et mange selskaber med rutefly til destinationer i hele verden.
Se aktuelle tilbud fra Hamborg
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!