Se hoteller

Rejser til Hamborg

Tyskland

Velkommen til Hamborg. På under en time kan du være i Tysklands næststørste by, der byder på et fantastisk udbud af forlystelser, mad, shoppingmuligheder og seværdigheder. Med Spies vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Hamborg er en stor, men alligevel overskuelig by, fordi mange af byens forlystelser og seværdigheder ligger samlet i centrum, og det er nemt at komme rundt. Her er masser at give sig til, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Byen byder på uanede shoppingmuligheder, og her er også et væld af museer, der spænder fra Beatlemania på Reeperbahn til Hamburger Kunsthalle; Tysklands største kunstmuseum. Hamborg er berømt for sine parker, men måske knap så kendt for alle de broer, der krydser byens mange kanaler og gør en spadseretur til en både afvekslende og forfriskende fornøjelse.

Bo komfortabelt i Hamborg

Spies tilbyder både enkle og mere luksuriøse hoteller i Hamborg. På Barcelo Hamburg bor du elegant og komfortabelt i centrum, tæt på seværdigheder, forlystelsesliv og shoppingmuligheder. Du kan også vælge at bo på boutiquehotellet The George Hotel beliggende i gåafstand fra centrum, tæt på den kunstige sø Aussenalster.

Spis godt i Hamborg

Hamborg er en by for både gourmander og gourmeter. Her findes mad for enhver smag - fra den solide tyske husmandskost til det mere sofistikerede japanske eller libanesiske køkken. Gå ikke glip af et besøg på et af byens små eller større bryggerier, der både brygger og serverer deres eget øl.

Seværdigheder i Hamborg

Hamborg byder på både klassisk og moderne - og alt derimellem. Her kan du opleve så forskellige ting som verdens længste modeljernbane og det spændende Fischmarkt i bydelen Sankt Pauli, der ikke blot er et fiskemarked i de tidlige morgentimer, men også musikscene og søndagsmarked. Lige syd for Sankt Pauli findes den berømte forlystelsesgade Reeperbahn og ikke så langt derfra HafenCity; det gamle havnekvarter, som nu er en trendy og eksklusiv bydel. Er det shopping, du er ude efter, finder du det nyeste og mest moderigtige i området ved Jungfernstieg, Fuhlentwiete og Neuer Wall. Anderledes shoppingmuligheder findes langs gaderne i Sankt Pauli og i Harrys Hamburger Hafenbasar. Forlystelseslivet er også rigt og byder på alt fra det frivole udbud langs Reeperbahn til musicals, teatre, koncerter og kabareter. Hamborg har noget for alle - døgnet rundt, hele året. Vælg hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, og hvor du vil bo. Så klarer Spies resten.

Spies' gæster om Hamborg

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
2°-3°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • februar
3°-3°
2
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • marts
8°0
4
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
13°3°
6
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • maj
18°7°
8
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
22°11°
8
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juli
23°13°
7
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • august
23°13°
6
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • september
19°10°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • oktober
14°6°
3
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • november
7°2°
2
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • december
4°-1°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 50 min.

Afrejse

Du kan rejse til Hamborg hele året med rutefly.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Hamborg Lufthavn til hotellerne er ca. 30 minutter (ca. 11 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Hamborg er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres i vid udstrækning.

Tidsforskel

Ingen

El

230 V.

Sprog

Tysk

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse