Se hoteller (35)

Rejser til München

München byder på alt, hvad du kan ønske dig af en spændende og velsmagende ferie. Byen er en af Tysklands mest berømte - ganske velfortjent.
München har været Bayerns centrum adskillige århundreder. Byen er fyldt med arkitektoniske skatte fra barokken og renæssancen - en rigtig drømmeby, som har bibeholdt sin oprindelige og autentiske tyske atmosfære. Her er masser af gode restauranter, en livlig klubscene og nogle af Tysklands bedste museer. Byens store Oktoberfest er vidt berømt, og takket være den vælger folk fra hele verden at rejse til München om efteråret.

Centralt beliggende hoteller i München

Når du bestiller en rejse til München med Spies, kan du vælge mellem mere end ti forskellige hoteller. Hovedparten ligger meget centralt tæt på Hauptbahnhof - hovedbanegården - og metrostationen Karlsplatz. Karlsplatz er også navnet på et torv, som i daglig tale kaldes Stachus. Fra Stachus kan du gå ned til Marienplatz gennem gågaden, som er spækket med varehuse, butikker, restauranter og caféer. Marienplatz har siden tidernes begyndelse været Münchens vigtigste samlingspunkt og er i dag et knudepunkt for både metro- og regionaltogtrafikken.

Spies' rejser til München

Spies' rejser til München foregår med rutefly. Det betyder, at du selv kan skræddersy din rejse, så den passer dig bedst. Du bestemmer selv, hvilken dag du vil rejse fra Danmark, og hvor mange dage du vil tilbringe i München. Eftersom rejsetiden kun er omkring halvanden time, kan du nemt rejse hertil på en weekendtur eller, hvis du vil have lidt mere tid til seværdigheder og oplevelser, blive en uges tid.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode restauranter
  • Godt natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om München

Find din rejse til München