Se hoteller (17)

  Rejser til Palma

  Palma er en af Europas mest fantastiske storbyer - i miniformat.
  Palma har Mallorcas største udvalg af kultur, shopping og underholdning med stranden lige inden for rækkevidde. Her mødes gammelt og nyt i en farverig blanding af snoede middelaldergader med kunsthåndværkere, caféer og tapasbarer og trendy internationale restauranter, barer og diskoteker. Mange feriegæster i Palma bliver overraskede over det store udbud af kultur, seværdigheder, shopping og forlystelsesliv. De fleste butikker og museer ligger i den gamle bydel Casco Antiguo og på den brede og ret eksklusive butiksgade Jaime III. Det er også i den gamle bydel, at den imponerende gotiske katedral La Seu ligger. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen. I udkanten af Palma ligger Miró-museet, hvor du kan få et kig ind i kunstnerens hjem og atelier. Palma er også fremragende, når det gælder det kulinariske - her kan du nyde middelhavskøkkenet, når det er bedst, med friske grøntsager, hvidløg, olivenolie, lækre pølser, fisk, kød og skaldyr. Gå heller ikke glip af de lækre tapasretter, som pryder og frister på diskene rundt omkring på byens tapasbarer.

  Palma med pool

  Spies tilbyder både charter- og rutefly til Palma, så du selv kan vælge, om du vil være her en uge, to uger eller måske blot en weekend. De fleste af vores hoteller ligger inden for en halv times kørsel fra lufthavnen, så du har god tid til at udforske Palma, også selvom du bare er her i et par dage. Vi har også markedets største og bedste udbud af hoteller i Palma. Vores hoteller ligger i den gamle bydel, El Terreno, Son Armadams og langs Paseo Maritimo, og vil du have et hotel med pool midt inde i byen, er der også meget at vælge mellem. Fra Palma er der ikke langt til øens øvrige seværdigheder, og du kommer let til de smukke strande i Palmabugten med bus eller badebåd. Hvis du allerede nu ved, at du vil kombinere badeferien med et par afstikkere til øens seværdigheder, anbefaler vi, at du lejer en bil hjemmefra sammen med rejsen. Du kan selvfølgelig nøjes med at leje bilen i et par dage, hvis du ikke vil på udflugt hver dag.
  Tips og nyttig info
  • God shopping
  • Restauranter og natteliv
  • Kort transfertid
  • Hoteller med gratis wi-fi
  • Valgfri rejselængde
  • By og strand
  • Storbyhoteller med pool
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Palma

  Strand
  Der er flere fine strande i nærheden af Palma. Cirka 55 km sydøst for byen ligger en af øens smukkeste strande, Es Trenc, som byder på en 7 km lang sandstrand og krystalklart vand.

  Playa de Can Pere Antoni

  Stranden i Palma, Playa de Can Pere Antoni, er ca. 400 m lang. Her er ingen faciliteter, liggestole eller parasoller. Palmas eksklusive avenuer og små gader ligger dog blot nogle få minutter herfra, og her finder du det meste af det, du kan få brug for til en dag på stranden.

  Strande i nærheden af Palma

  Du kommer nemt med bus eller badebåd til strandene i Palmabugten, og de nærmeste store strande omfatter Cala Mayor (cirka 5,5 km), Illetas (cirka 10 km), Playa de Palma (cirka 15 km) og Palma Nova (cirka 15 km).
  Læs mere om strande på Mallorca.
  Mad, drikke og natteliv
  I Palma findes alle tænkelige restauranter med både mallorcinsk og international mad. Et godt tip er at tage pen og papir med, når du går rundt i Palmas gader. Skriv navn og adresse på interessante barer og restauranter ned; ellers kan det være svært at finde tilbage, når udvalget er så stort.

  Madvandring i Palma

  En madvandring er en god måde at stifte bekendtskab med Palmas lidt mere ukendte kulinariske udbud på. Der tilbydes flere forskellige madvandringer af forskellig længde og med varierende indhold.
  Palma har et rigt og varieret natteliv med masser af pubber og barer samt et godt udvalg af diskoteker. Mange af de større hoteller tilbyder også dans til livemusik. En aften i Palma starter som regel med et sent restaurantbesøg efterfulgt af en drink på en bar og til sidst et diskoteksbesøg, som varer frem til daggry. Før midnat er barerne ret mennesketomme, og man går ikke på diskotek før ved 2-tiden. Start gerne aftenen på en af barerne i områderne La Llotja eller Santa Catalina og fortsæt derefter til diskorytmerne i Paseo Maritimo.
  Shopping
  Palma har øens bedste og største shoppingudbud med blandt andet kendte tøjkæder og butikker med sko og tasker. Jaime III er den største shoppinggade, men der ligger også mange butikker i kvarteret nord for katedralen.

  Porto Pi

  Stort shoppingcenter for enden af Paseo Maritimo, inden du kommer ud på motorvejen i retning mod Palma Nova. Shoppingcentret har et stort udbud af butikker samlet under ét tag.

  El Corte Inglés

  Der ligger en afdeling af den spanske stormagasinskæde på Las Avenidas.

  Marked i Palma

  Plaza Olivar er det mest populære madmarked i Palma. Det er fyldt med liv og masser af grøntsager, frugt, fisk og kød. Santa Catalina-markedet er også et besøg værd. Der afholdes desuden loppemarked på Avenida Gabriel Alomar y Villalonga hver lørdag formiddag kl. 8-14.

  Supermarkeder

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Her er priserne lave og udvalget større. Der er mange store supermarkeder inde i Palma.
  Læs mere om shopping på Mallorca.
  Sport og træning
  Palma har et stort træningsudbud med blandt andet padel, golf og yoga. Der er ingen strande i Palma, så vil du bade i havet, stå på vandski eller prøve andre former for vandsport, kan du begive dig til Palma Nova/Magaluf, Cala Mayor eller Playa de Palma.

  Golf

  Mallorca har mange fine golfbaner. Du kan læse mere om øens baner og bestilling af starttider her.

  Yoga

  Både Earth Yoga og Yoga del Mar tilbyder hold, hvis du vil dyrke yoga i ferien.

  Padel

  I Palma findes flere padelhaller, og du kan blandt andet booke baner hos Pins Padel Club.

  Cykling

  Vil du udforske Palma og området omkring byen på to hjul, kan du leje cykler og bestille cykeludflugter her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Palma byder på Mallorcas største udbud af aktiviteter og forlystelser - lige fra sightseeingture og bådudflugter til byvandringer. Det er også en sjov oplevelse for hele familien at tage med det gamle veterantog til Sóller.

  Sightseeing med bus i Palma

  En byrundtur i bus er en god måde at få et overblik over Palma på. De røde dobbeltdækkere kører rundt i hele byen og kommer forbi alle de kendte seværdigheder. Der findes som regel audioguider ombord, der giver information om de forskellige seværdigheder på udvalgte sprog, Busserne stopper flere gange undervejs, så det er muligt at hoppe af og på.
  På turistkontorerne kan du få information om aktuelle kunstudstillinger, koncerter, teaterforestillinger og messer.

  Museer

  Fundación Juan March
  Stiftelse, der udstiller spanske 1900-talskunstnere som Picasso, Tàpies, Miró, Barceló og Dalí.

  La Almudaina
  La Almudaina giver en god oversigt over Mallorcas historie. Start med kongeslottet og slut af med den smukke have, S'Hort del Rei.

  Ca'n Solleric
  Smuk bygning i barokstil, som i dag er indrettet som galleri med primært moderne kunst og fotografier. Her findes også en boghandel og en café.

  Castillo de Bellver
  Europas eneste runde slot, som længe blev anvendt som fængsel, men i dag rummer Palmas historiske museum. Fra slottet er der en fantastisk udsigt ud over hele byen.

  Dukkemuseet - Museo de Muñecas antiguas
  Et hyggeligt lille museum med en dukkesamling fra en lokal privat samler.

  Miró-museet - Fundación Pilar y Joan Miró
  Museum med en stor samling af kunstnerens værker samt en skulpturhave.

  Can Marqués

  Can Marqués er et fantastisk smukt bypalads, som har åbnet dørene for offentligheden. Her kan du se, hvordan det mallorcinske borgerskab levede for omkring 100 år siden.

  Auditorium

  Koncerthus med såvel moderne koncerter som teaterforestillinger. I sommermånederne arrangeres der udendørskoncerter og forestillinger på Ses Voltes, som er scenen neden for katedralen.

  Katedralen La Seu

  Grundstenen til La Seu blev lagt i 1230 af kong Jaime I og stod først færdig i 1601. For at besøge katedralen går du ind gennem museet på Calle Almoina.

  Klostret Sant Francesc

  Sant Francesc er en gotisk bygning, som er det smukkeste af Palmas klostre.

  De arabiske bade, Baños Arabes

  Baños Arabes har en dejlig have og er den eneste bevarede bygning fra 1100-tallet i Palma.

  Sa Llotja

  En enestående gotisk bygning, som engang var Palmas handels- og børshus. Et besøg værd såvel ude som inde.

  Caixaforum Palma (Gran Hotel)

  Gran Hotel blev bygget i 1903 og anses af mange for at være den smukkeste bygning i Palma. Bygningen rummer i dag et galleri, en hyggelig restaurant, en café og en boghandel.
  Udflugter
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Puerto Cristo. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører.
  Læs mere om udflugten
  Båd- og vandretur
  Båd- og vandretur
  Oplev smukke Mallorca både på havet og til fods. Halvdagsudflugt fra Puerto de Pollensa til Formentor-halvøen, hvor vi vandrer. En skøn dag med både sejlads, vandring i flot natur og intim stemning på båden, som kun har plads til 12 personer. Frokost med drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen og Puerto de Pollensa, hvor vi besøger det lokale marked og indsnuser byens atmosfære, før vi begiver os til en hyggelig vinbodega med vinsmagning og tapas. Mad og drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
  Læs mere om udflugten
  Valldemossa og Sóller
  Valldemossa og Sóller
  Tag med til to af Mallorcas måske mest stemningsfulde byer: Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
  Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
  Nyd et par skønne timer på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Lokaltrafikken i Palma er velfungerende. De fleste busser kører enten ad Paseo Maritim (i retning mod Cala Mayor og Palma Nova/Magaluf) eller ad Passeig des Born (i retning mod Playa de Palma). Det er nemmest at tage busserne til resten af øen fra busstationen ved Plaça d'Espanya. Palma har også to metrolinjer nord for byen. De kører fra Plaça d'Espanya til UIB (Universitet) og fra Plaça d'Espanya til Marratxí.

  Taxi

  I Palma er der masser af taxier, og det er sjældent svært at få fat i en på gaden. Du kan naturligvis også forudbestille en taxi fra hotellet eller den restaurant, du befinder dig på. I så fald opkræves der et gebyr. Taxichaufførerne er forpligtet til at fremvise en liste med faste priser, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Palma

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Der er mange hæveautomater i Palma, bl.a. på Plaza de la Reina og Passeig des Born.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Øvrigt

  Palma er en storby med meget trafik.
  Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober. Vi tager forbehold for ændringer i udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Palma i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Palma året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Palma. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 20-40 minutter (ca. 10 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferen foregår som regel med bus, men kan til tider også foregå med minibus eller taxi alt efter antallet af gæster. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Palma
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.