Se hoteller (15)

Rejser til Palma

Palma er en af Europas mest fantastiske storbyer - i miniformat.

Palma har Mallorcas største udvalg af kultur, shopping og underholdning med stranden lige inden for rækkevidde. Her mødes gammelt og nyt i en farverig blanding af snoede middelaldergader med kunsthåndværkere, caféer og tapasbarer og trendy internationale restauranter, barer og diskoteker. Mange feriegæster i Palma bliver overraskede over det store udbud af kultur, seværdigheder, shopping og forlystelsesliv. De fleste butikker og museer ligger i den gamle bydel Casco Antiguo og på den brede og ret eksklusive butiksgade Jaime III. Det er også i den gamle bydel, at den imponerende gotiske katedral La Seu ligger. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen. I udkanten af Palma ligger Miró-museet, hvor du kan få et kig ind i kunstnerens hjem og atelier. Palma er også fremragende, når det gælder det kulinariske - her kan du nyde middelhavskøkkenet, når det er bedst, med friske grøntsager, hvidløg, olivenolie, lækre pølser, fisk, kød og skaldyr. Gå heller ikke glip af de lækre tapasretter, som pryder og frister på diskene rundt omkring på byens tapasbarer.

Palma med pool

Spies tilbyder både charter- og rutefly til Palma, så du selv kan vælge, om du vil være her en uge, to uger eller måske blot en weekend. De fleste af vores hoteller ligger inden for en halv times kørsel fra lufthavnen, så du har god tid til at udforske Palma, også selvom du bare er her i et par dage. Vi har også markedets største og bedste udbud af hoteller i Palma. Vores hoteller ligger i den gamle bydel, El Terreno, Son Armadams og langs Paseo Maritimo, og vil du have et hotel med pool midt inde i byen, er der også meget at vælge mellem. Fra Palma er der ikke langt til øens øvrige seværdigheder, og du kommer let til de smukke strande i Palmabugten med bus eller badebåd. Hvis du allerede nu ved, at du vil kombinere badeferien med et par afstikkere til øens seværdigheder, anbefaler vi, at du lejer en bil hjemmefra sammen med rejsen. Du kan selvfølgelig nøjes med at leje bilen i et par dage, hvis du ikke vil på udflugt hver dag.

Tips og nyttig info
 • God shopping
 • Restauranter og natteliv
 • Kort transfertid
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • Valgfri rejselængde
 • By og strand
 • Storbyhoteller med pool
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Palma

Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Strand
Der er flere fine strande i nærheden af Palma.

Playa de Can Pere Antoni

Stranden i Palma, Playa de Can Pere Antoni, er ca. 400 m lang. Her er ingen faciliteter, liggestole eller parasoller. Palmas eksklusive avenuer og små gader ligger dog blot nogle få minutter herfra, og her finder du det meste af det, du kan få brug for til en dag på stranden.

Strande tæt på Palma

I nærheden af Palma ligger en række større strande: Cala Mayor ca. 5,5 km, Illetas ca. 10 km, Playa de Palma ca. 15 km og Palma Nova ca. 15 km. Palmabugtens strande kommer du let til med bus eller badebåd.

Sol og strand på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Palma i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Palma året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Palma. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 20-40 minutter (ca. 10 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferen foregår som regel med bus, men kan til tider også foregå med minibus eller taxi alt efter antallet af gæster. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
I Palma finder du alle tænkelige restauranter med både mallorcinsk og international mad. Et godt tip er at tage pen og papir med, når du går rundt i Palmas gader. Skriv navn og adresse på interessante barer og restauranter ned; ellers kan det være svært at finde tilbage, når udvalget er så stort.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Pa amb Oli

En regional udgave af den internationalt kendte bruschetta og en favoritsnack på hele Mallorca. Den består af en skive brød, som gnides med tomat, dryppes med olivenolie og strøs med salt. Pålægget kan være alt muligt; måske lidt ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

Suppe baseret på grøntsager, kød og brød, som spises med gaffel. Retten står ofte under forretterne på menukortet, men med lidt brød som tilbehør kan den udgøre en let middag.

Frit mallorquí

En slags biksemad med bl.a. lever og fennikel - kan af og til være stærkt krydret.

Tumbet

Friterede grøntsager med tomatsauce. Præcis hvilke grøntsager der anvendes i retten, afhænger af udvalget.

Caragols

er snegle, som koges i egen skal og serveres med hvidløgsmayonnaise.

Llom amb Col

En gryderet med svinekød og hvidkål som hovedingredienser. Mættende og dejlig varm, hvis vejret er lidt køligt.

Porcella

Grillet pattegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, der fremstilles af svinekød. Pølsen er mild, men fuld af smag og rød pga. krydderierne. Den kan serveres grillet eller som pålæg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, som fås i forskellige størrelser og med forskelligt fyld.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Cava

Spansk mousserende vin kaldes cava og kan sagtens konkurrere i smag og især i pris med champagne.

Sangria

En forfriskende drik, som først og fremmest forbindes med Spanien er den populære sangria. Den er baseret på vin, frugt, sukker og en variation af stærkere alkohol. Sangria serveres oftest i en karaffel.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
I Palma er der et rigt og varieret natteliv med omkring hundrede pubber og barer samt et godt udvalg af diskoteker. Mange af de større hoteller har desuden dans til livemusik. En aften i Palma starter som regel med et sent restaurantbesøg efterfulgt af barbesøg og til sidst et diskoteksbesøg, som varer frem til daggry. Før midnat er barerne ret mennesketomme, og man går ikke på diskotek før ved 2-tiden. Start gerne aftenen på en af barerne i La Llotja-kvartererne eller Santa Catalina-kvartererne og gå herefter videre til Paseo Maritimo og diskorytmerne.
Shopping
I Palma finder du alt, hvad du har brug for af shoppinggader, kendte forretninger og butikker med sko og tasker. Ingen andre steder på øen er shoppingmulighederne så gode som her. Jaime III er den store shoppinggade, men i kvarteret nord for katedralen ligger der også mange butikker med kendte mærker.

Porto Pi

Stort shoppingcenter for enden af Paseo Maritimo, inden du kommer ud på motorvejen i retning mod vest og Palma Nova. Her er mange butikker samlet under ét tag. Shoppingcentret er åbent mandag-lørdag kl. 10-22.

El Corte Inglés

Varehuset, som er øens største, ligger på Las Avenidas. Rundt omkring er der dukket mange nye butikker op, som har gjort det til et populært shoppingområde.

Marked i Palma

Plaza Olivar er det mest populære madmarked i Palma. Det er fyldt med liv og masser af herlige grøntsager, frugt, fisk og kød. Åbent mandag-lørdag kl. 8-14. Santa Catalina er også et besøg værd. Åbent mandag-lørdag kl. 8-14. Der afholdes loppemarked på Avenida Gabriel Alomar y Villalonga hver lørdag formiddag kl. 8-14.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Her er priserne lave og udvalget større. Der er mange store supermarkeder inde i Palma.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Marked på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer har deres eget marked en eller et par dage om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og her kan du finde alt mellem himmel og jord. Frugt, grøntsager, husgeråd, tøj, sko og indimellem også levende dyr!

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Aktiviteter og seværdigheder
I Palma kan du spille squash og ride. Tager du bare et lille stykke uden for Palma, er der masser af aktiviteter at vælge mellem. Vi har samlet nogle af dem, så du kan blive inspireret.

Golf

Ved Palmabugten er der fem populære 18-hulsbaner.

Vandsport

Der er ikke nogen decideret strand i Palma. Vil du bade, stå på vandski, dykke eller prøve andre vandsportsaktiviteter, bør du tage til Palma Nova/Magaluf, Cala Mayor eller Playa de Palma.
På turistkontorerne kan du få mere information om alle aktuelle kunstudstillinger, koncerter, teaterforestillinger og messer i Activitats Esportives i Artisticoculturals. I Música a Mallorca kan du læse om samtlige musikarrangementer.

Dukkemuseet - Museo de Muñecas antiguas

Museo de Muñecas antiguas er et hyggeligt lille museum for dig, der er fascineret af dukker, eller som bare vil have en anderledes oplevelse. Dukkesamlingen er fra en privat lokalsamler.

Can Marqués

Can Marqués er et fantastisk smukt bypalads, som har åbnet dørene for offentligheden. Her kan du se, hvordan det mallorcinske borgerskab levede for ca. 100 år siden. Åbent mandag-fredag kl. 10-15. Adresse: Calle Zanglada 2A. Mod entré.

Auditorium

Koncerthus med såvel moderne koncerter som teaterforestillinger. I sommermånederne arrangeres der udendørskoncerter og forestillinger på Ses Voltes, som er scenen neden for katedralen.

La Almudaina

La Almudaina sammenfatter Mallorcas historie på en rigtig spændende måde. Besøg først det kongelige palads og gå så en tur rundt om bygningen ned til haverne Hort del Rei.

Katedralen La Seu

La Seu er Palmas stolthed. Grundstenen blev lagt i 1230 af kong Jaime I og stod først færdig i 1601. For at besøge katedralen går du ind gennem museet på Calle Almoina.

Klostret Sant Francesc

Sant Francesc er en gotisk bygning, som er det smukkeste af Palmas klostre.

De arabiske bade, Baños Arabes

Baños Arabes har en dejlig have og er den eneste bevarede bygning fra 1100-tallet i Palma.

Casal Solleric

Ca'n Solleric er et smukt renoveret hus i barokstil fra 1700-tallet med et galleri, en boghandel og en café.

Miró-museet, Fundación Pilar y Joan Miró

Miró-museet huser den store catalansk-mallorcinske kunstners atelier og hjem. Kunst, hyggelig café og en god boghandel.

Fundación Juan March

Fundación Juan March udstiller værker af spanske kunstnere fra 1900-tallet, herunder Picasso, Tàpies, Miró, Barceló og Dalí.

Sa Llotja

En enestående gotisk bygning, som engang var Palmas handels- og børshus. Et besøg værd såvel ude som inde.

Bellver-borgen, Castillo de Bellver

Bellver-borgen har en fantastisk udsigt over hele byen. Borgen, som tidligere var et militærfængsel, er i dag først og fremmest et museum.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Lokaltrafikken i Palma fungerer rigtig godt. De fleste busser kører enten ad Paseo Maritim (i retning mod Cala Mayor og Palma Nova/Magaluf) eller ad Passeig des Born (i retning mod Playa de Palma). Det er nemmest at tage busserne til resten af øen fra busstationen ved Placa Espanya. For aktuelle buskøreplaner, spørg på dit hotel eller på turistkontoret.

Taxi

I Palma er der masser af taxier, og det er sjældent svært at få fat i en på gaden. Du kan naturligvis også forudbestille en taxi fra hotellet eller den restaurant, du befinder dig på. I så fald opkræves der et gebyr. Taxichaufførerne er forpligtet til at fremvise en liste med faste priser, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Palma

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der er mange hæveautomater i Palma, bl.a. på Plaza de la Reina og Passeig des Born.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Palma er en storby med meget trafik.
Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober. Vi tager forbehold for ændringer i udflugter, priser m.m.
Rejs med børn
Palma er ikke Mallorcas mest børnevenlige rejsemål. Har man små børn, gør man nok klogest i at vælge et af de rejsemål, som ligger ved en strand, f.eks. Alcudia, Cala Bona eller Cala Mesquida. Her er det også nemmere at finde lejligheder, hvilket kan være smart, når man rejser med små børn. Bleer kan købes på apotekerne og i velassorterede dagligvarebutikker.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Udflugter
Grottetur med besøg i Puerto Cristo
Grottetur med besøg i Puerto Cristo
En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Puerto Cristo. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører.
Læs mere om udflugten
Den klassiske grottetur
Den klassiske grottetur
En hel dag med underjordisk mystik, præsentation hos vores samarbejdspartner Purowool og et besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører. Morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten
Marked, vin og tapas - fra syd
Marked, vin og tapas - fra syd
Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen og Puerto de Pollensa, hvor vi besøger det lokale marked og indsnuser byens atmosfære, før vi begiver os til en hyggelig vinbodega med vinsmagning og tapas. Mad og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Palma
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.