Se hoteller (61)

Rejser til Barcelona

Flyv med Spies til Barcelona. Byen er et af de mest populære storbyrejsemål med kultur, forlystelser, shopping og fodbold i verdensklasse.
Barcelona egner sig både til en hurtig weekendtur og et længere ophold og er en by med et hav af seværdigheder, shoppingmuligheder og gode restauranter foruden en fin strand og smuk arkitektur. Den ufuldendte katedral La Sagrada Familia er et af byens mest kendte vartegn - og en af grundene til, at Antoni Gaudi blev berømt over hele verden. Med Spies rejser du med rutefly til Barcelona og har et stort antal hoteller at vælge imellem.

Fodbold eller Formel 1?

Lige uden for Barcelona ligger motorsportsanlægget Circuit de Barcelona-Catalunya, hvor Formel 1 er blevet afviklet siden 1991, og hvor der hvert år i maj køres Spanish Grand Prix. Nu kan du bestille Spies' Formel 1-pakke med fly, hotel og billetter til både lørdagens og søndagens løb. Du kan også bestille billetter til en af La Ligas kampe på Camp Nou. Eftersom du sidder blandt FC Barcelonas egne fans, kan du forvente dig en storslået oplevelse med fantastisk atmosfære, uanset hvad resultatet af kampen bliver.

Vælg det rigtige hotel i Barcelona

I Barcelona tilbyder Spies alt fra enkle mellemklassehoteller til rendyrket luksus, og mange hoteller ligger tæt på byens seværdigheder, shoppinggader og forlystelsesliv. Mange af vores hoteller har desuden en tagterrasse med pool og fantastisk udsigt over Barcelona. Tag for eksempel et kig på Colón.

Vil du bo ekstra godt, anbefaler vi Hotel Casa Fuster, som er et klassisk hotel af høj klasse med en skøn tagterrasse og komfortable værelser. Søger du derimod et lidt enklere hotel, foreslår vi Rialto, som ligger i Barcelonas gamle bydel med Plaça de Sant Jaume lige rundt om hjørnet.

Rejser med børn til Barcelona

Skal du rejse med børn til Barcelona, bør du tage et kig på Citadines Ramblas Barcelona. Her bor hele familien i bekvemme lejligheder og centralt beliggende uden at have langt hjem til eftermiddagsmad eller måske en lur i fredelige omgivelser.
Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Bestil fodboldpakke
 • Bestil Formel 1-pakke

Spies' gæster om Barcelona

Find din rejse til Barcelona

Tilbud på rejser med rutefly til Barcelona

Catalonia Sagrada Familia
Catalonia Sagrada Familia
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 2 dec 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
2 dec 2024 fra København
Citadines Ramblas Barcelona
 • Børnevenligt
Citadines Ramblas Barcelona
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 10 dec 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
10 dec 2024 fra København
Hotel America Barcelona
Hotel America Barcelona
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 2 dec 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
2 dec 2024 fra København

Rejsetips og inspiration

Oplev Barcelona på en guidet cykeltur

Oplev centrum af Barcelona på en guidet cykeltur. Her kommer du forbi de største seværdigheder og den lokale guide deler gerne ud af sine favorittips til den smukke by.

Oversigtsbillede over Camp Nou - se FC Barcelona live

Oplev FC Barcelona på Camp Nou

Bestil en fodboldrejse til Barcelona og Camp Nou og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til La Liga og hotel med eller uden flyrejse hos os.

Fem tips til Barcelona

Fem anderledes oplevelser i Barcelona

Drop sightseeingture, turistfælder og lange køer på din næste tur til Barcelona. Her får du fem tips om seværdigheder, som giver dig mulighed for at komme helt tæt på Barcelona!

to veninder på café i barcelona

Hvornår er det bedst at tage til Barcelona?
Uanset årstid er Barcelona et besøg værd. Du finder det mest behagelige klima om foråret og efteråret, men sommermånederne indbyder også til, at du besøger Barcelonas populære strand.
Hvor lang tid tager det at flyve til Barcelona?
Det tager ca. 3 timer at flyve til Barcelona fra Danmark.
Hvad må man ikke gå glip af i Barcelona?
Gå ikke glip af kirken La Sagrada Familia, det hyggelige område Barri Gótic og gågaden La Rambla. Tag også op til Park Güell og nyd udsigten og oplev den livlige stemning på La Boqueria markedet.