Se hoteller (51)

Rejser til Barcelona

Barcelona er et af Spies' absolut mest populære rejsemål, når det kommer til storbyferie. Uanset om du tænker at være af sted i en uge eller blot nogle dage, får du en ferie med kultur, forlystelser, shopping og fodbold i verdensklasse.

Fodbold eller Formel 1?

Lige uden for Barcelona ligger motorsportsanlægget Circuit de Barcelona-Catalunya, hvor Formel 1 er blevet afviklet siden 1991, og hvor der hvert år i maj køres Spanish Grand Prix. Nu kan du bestille Spies' Formel 1-pakke med fly, hotel og billetter til både lørdagens og søndagens løb. Du kan også bestille billetter til en af La Ligas kampe på Camp Nou. Eftersom du sidder blandt FC Barcelonas egne fans, kan du forvente dig en storslået oplevelse med fantastisk atmosfære, uanset hvad resultatet af kampen bliver.

Vælg det hotel, der passer dig

Spies har udvalgt over 50 hoteller i Barcelona for at have et bredt udbud til alle slags gæster. Vi tilbyder alt fra enkle mellemklassehoteller til rendyrket luksus. Uanset hvad du vælger, er det nemt at komme rundt til byens seværdigheder, shoppinggader og forlystelsesliv. Ønsker du derimod lidt ekstra luksus, anbefaler vi Casa Fuster. Her bor på et hotel i klassisk, spansk stil med en skøn tagterrasse, hvor du kan koble helt af i poolen eller nyde den gode udsigt. Passer et lidt enklere hotel dig bedre, hvor du stadig har byens liv inden for rækkevidde, foreslår vi Rialto, som ligger i Barcelonas ældre del med Placa de Sant Jaume lige rundt om hjørnet.

At rejse med børn i Barcelona

Skal du rejse med børn til Barcelona, bør du tage et kig på Citadines Ramblas Barcelona. Her bor hele familien i bekvemme lejligheder og centralt beliggende uden at have langt hjem til eftermiddagsmad eller måske en lur i fredelige omgivelser.

Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Bestil fodboldpakke
 • Bestil Formel 1-pakke
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Barcelona

Vejr og klima
 • januar
13°6°
4
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • februar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
16°9°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
18°11°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
22°14°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
25°18°
9
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°21°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
28°21°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
25°19°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
21°15°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • november
16°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
13°7°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
Strand
Langs Barcelonas kyst er der mange flotte strande med gyldent, finkornet sand og lavt vand. De fleste strande er handicapvenlige, og har et stort udvalg af faciliteter. Midt i byen ligger Barcelonas mest populære strand, Barceloneta. Den kilometerlange strand er en af byens ældste, og ligger i det kendte fiskerområde af samme navn. Badende gæster er under kyndigt opsyn af strandens livreddere, og faciliteter som restauranter, caféer, solstole, legeplads, omklædningsrum, brusere, toiletter og wifi-fi er lige inden for rækkevidde. For den aktive er der mulighed for at spille beach volley, strandtennis og bordtennis.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Barcelona hele året med rutefly. Der afgår direkte fly fra København.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen El Prat til hotellerne i Barcelona er ca. 25 minutter (ca. 15 km) .
Mad, drikke og natteliv
I Barcelona er udvalget af restauranter og barer enormt, og menukortene tilbyder både spanske og internationale retter. Sørg endelig for at prøve en ægte, spansk tapas med de tilhørende lokale vine.
Barcelona tilbyder en stemningsfuldt natteliv med masser af barer, diskoteker og natklubber. Byen har endda et stort kasino, som absolut er et besøg værd.
Shopping
I Barcelona finder du alt hvad et rigtigt shopping-hjerte kan begære. Her blandes moderne tøjforretninger og shoppingcentre med lokale butikker og markeder. Der er sammenlagt mere end fem kilometer shoppinggader i byen - så der er nok at se. Skulle du have lyst til lidt afveksling fra indkøbene, kan du lægge vejen forbi nogle af de kendte seværdigheder og attraktioner i centrum: Columbus' udkigstårn, La Rambla, La Pedrera, Casa Batlló og Barri Gotic.

Man kan opdele shoppingområderne i tre forskellige dele:

* Port Vell, Barri Gótic, La Rambla, Pl. Catalunya
* Eixample - Passeig de Gràcia, Rambla Catalunya
* Diagonal - Pedralbes
Aktiviteter og seværdigheder
I Barcelona er masser af opleve og aktiviteter at give sig i kast med. Den kunstinteresserede kan eksempelvis besøge Picasso-museet eller MACBA, som er et museum for moderne kunst. Er man interesseret i sport, kan man passende se en af FC Barcelonas hjemmekampe og mærke den gode stemning. Flamenco er også et must på en ferie i det spanske. Der er flere forskellige steder rundt om i byen, hvor man kan opleve denne passionerede dans.
Sådan kommer du omkring
I Barcelona er der mange muligheder for at komme rundt. Den offentlige transport er velfungerende, og her findes både undergrundsbane, busser og sporvogn. Vil du gerne gøre dig bekendt med Barcelonas gader, kan det anbefales at udforske byen til fods eller på cykel. Med regionaltogene kommer du let uden for Barcelonas centrum, hvis du gerne vil opleve byer som Sitges, Salou og Calella.
Fakta

Vores service

Opholdet i Barcelona er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Barcelona

De lokale myndigheder har indført en turistskat på overnatninger i Barcelona og det øvrige Catalonien. På samtlige hoteller/lejligheder opkræves derfor en ekstra afgift, som betales direkte til hotellet senest ved hjemrejse. Børn under 17 år betaler ikke turistskat.

Pris pr. person pr. nat:
5-stjernede hoteller: 2,48 EUR
4-stjernede hoteller: 1,21 EUR
3-stjernede hoteller (og derunder): 0,72 EUR

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle klassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i vid udstrækning. Du får som regel den bedste kurs, når du veksler hjemmefra. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Tilbud til Barcelona
Santa Marta
Santa Marta
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 4 dage, 3 nætter på hotel
 • Afrejse 9 feb 2021 fra København
Fly og 3 nætter på hotel
9 feb 2021 fra København
Citadines Ramblas Barcelonafamilycomfort
 • Børnevenligt
Citadines Ramblas Barcelona
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 4 dage, 3 nætter på hotel
 • Afrejse 4 feb 2021 fra København
Fly og 3 nætter på hotel
4 feb 2021 fra København
America
America
Barcelona, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 4 dage, 3 nætter på hotel
 • Afrejse 4 feb 2021 fra København
Fly og 3 nætter på hotel
4 feb 2021 fra København
Find din rejse til Barcelona