Se hoteller (21)

Rejser til Bologna

Italiensk mode og mad er grund nok til at rejse til Bologna - den blomstrende hovedstad i landbrugsregionen Emilia-Romagna.
I Bolognas gamle bydele kan du se elegante arkader, maleriske bygninger og berømte kulturskatte som Palazzo Comunale, San Petroni-basilikaen fra 1300-tallet, Piazza Maggiore og Fontana del Nettuno. Her ligger også Europas ældste universitet fra 1088. Bologna er kendt som Italiens kulinariske hovedstad med et stort udvalg af restauranter, og ingen rejser hjem fra Bologna uden at have smagt en ægte Spaghetti Bolognese!

Italiens kulinariska huvudstad

Hvis du rejser til Bologna for madens skyld, vil du ikke blive skuffet. Her er et bredt udvalg af restauranter i forskellige varianter lige fra elegante luksusrestauranter til små huller i væggen. Bolognaregionen er i øvrigt hjemsted for den berømte lasagne, som er en favorit på mange danske middagsborde. Men lasagnen er bare én af mange lokale retter, som du bør smage på din rejse til Bologna - og alle måltider afsluttes selvfølgelig med et besøg på en klassisk italiensk isbar. Efter middagen venter byens pulserende natteliv med masser af trendy caféer og natklubber.

Med Spies til Bologna

For at du kan få den rejse til Bologna, som passer til dine ønsker og behov, tilbyder Spies rejser med rutefly. Det betyder, at du selv vælger, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Spies har hoteller i forskellige prisklasser centralt i Bologna. Det er bare at vælge det hotel, som passer dig bedst.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Mange restauranter
  • Lokale restauranter
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Bologna

Find din rejse til Bologna