Hoteller (5)

Rejser til Sardinien

Når du bestiller en rejse til Sardinien med Spies, kan du glæde dig til masser af seværdigheder, fine strande og et bredt udvalg af restauranter.
Sardinien er gold og bjergrig, hvilket har gjort øen til et populært rejsemål for bjergbestigere. Landskabet er også perfekt til ridning og vandreture, og vil du udforske nærområdet omkring dit rejsemål, er det en oplevelse i sig selv at gøre det på cykel. Men øen er især kendt for sine vidunderlige strande, som både består af små badebugter og langstrakte sandstrande. Vandet er krystalklart, og især i de mindre bugter samt i naturreservatet Bidderosa er det godt at snorkle.

Lokale restauranter

På Sardinien er det ikke svært at finde en god restaurant, og her er både italienske og klassiske sardinske restauranter. Ligesom på de fleste andre øer er tilgangen til fisk og skaldyr god, og derfor har mange retter også dette som hovedingrediens. En ret, som er meget karakteristisk for øen, er Bottarga, lufttørret fiskerogn, som rives og serveres med pasta. Helstegt pattegris er en anden lokal specialitet, som er værd at smage, hvis du rejser til Sardinien.

Spies' rejser til Sardinien

Spies tilbyder to rejsemål på Sardinien: Alghero og Costa Smeralda. Takket være det skønne middelhavsklima er sæsonen lang på Sardinien, og du kan faktisk rejse hertil og nyde solen langt ind i efteråret. Når du bestiller din rejse til Sardinien med Spies, kan du selv vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil blive. Du kan selvfølgelig også kombinere hoteller på flere rejsemål, hvis du vil opleve endnu mere på samme rejse.
Find dit hotel
Find din rejse til Sardinien

Rejser til Sardinien

Alghero
Alghero byder på en perfekt blanding af by, strande, seværdigheder, god mad og spændende historie.
Costa Smeralda
Costa Smeralda byder på Europas måske klareste badevand. Her kan du både shoppe, spise god mad og selvfølgelig bade.