Se hoteller (5)

Rejser til Costa Smeralda

På din rejse til Costa Smeralda kan du se frem til at bade i Europas nok klareste badevand.
Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, har længe været kendt som et luksusrejsemål. Om sommeren flokkes Europas jetset til hovedbyen Porto Cervo for at shoppe i designbutikkerne og bade fra de fine strande, hvor vandet er klarere end på de fleste andre rejsemål omkring Middelhavet. Naturen er smuk, og her findes mange små bugter med fine sandstrande, hvoraf de fleste er lavvandede og børnevenlige.

Costa Smeralda med Spies

Costa Smeralda er velegnet til både børnefamilier og til dig, der rejser uden børn. Med Spies rejser du med rutefly til Costa Smeralda, og bestemmer selv afrejsedato og rejselængde. Vi tilbyder flere gode både langs Smaragdkysten og i den mere fredelige by Baia Sardinia, der ligger nogle kilometer uden for Porto Cervo. Du har altså mulighed for at skræddersy din ferie helt efter dine egne ønsker, uanset hvem du rejser sammen med.

Shopping og god mad

Der er masser at se og opleve på Costa Smeralda, når først du er fremme. De mange eksklusive butikker i Porto Cervo er en oplevelse i sig selv. Vil du gerne have, at feriebudgettet skal række så langt som muligt, kan du også bare tage en spadseretur med en gelato i hånden og kigge vinduer - og så endda med havudsigt. Når du trænger til en pause, skal du blot finde en hyggelig restaurant, hvor du kan sætte dig og nyde god, italiensk mad, som vist ikke behøver nogen nærmere præsentation. Fisk og skaldyr er en sikker vinder, men du kan også prøve lokale specialiteter som helstegt pattegris (Porcheddu), lufttørret fiskerogn (Bottarga) og hummer (Aragosta).

Fornøjelser og udflugter

Forlystelseslivet i Porto Cervo kan man ikke klage over. Her findes masser af mere eller mindre eksklusive natklubber og barer, som har åbent til langt ud på natten. Vil du se mere af Smaragdkysten på egen hånd, kan du leje både cykel og bil. Lige uden for Baia Sardinia ligger vandlandet Aquadream, som plejer at gå rent hjem hos børnene. Andre udflugtstip er øgruppen og nationalparken La Maddalena ud for Sardiniens nordkyst samt Porto Pozzo, Baia Sardinia, Porto Rotondo og Golfo Aranci. Du kan også tage på heldagsudflugt med færgen til Korsika.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • Godt natteliv
  • Hoteller på stranden

Spies' gæster om Costa Smeralda

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Costa Smeralda