• velegnet til voksne

Sunprime Protaras Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotel beliggede ved den dejlige Protaras-strand, som er en af Cyperns bedste strande. Her bor du blot et stenkast fra centrum, hvor der ligger flere mindre butikker, restauranter, caféer og barer.

Hotellets værelser er stilrent og moderne indrettet, og mange har skøn udsigt over havet.

Sunprime Protaras Beach har en indbydende pool, hvis du ikke foretrækker et forfriskende dyp i det krystalklare hav lige neden for hotellet. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende behandling i Sunprime Spa; bestil gerne en af vores spapakker hjemmefra. Vil du træne, kan du deltage i forskellige former for holdtræning ledet af erfarne instruktører eller træne på egen hånd i motionsrummet - al træning på hotellet er gratis.

På hotellets restauranter kan du nyde veltilberedt mad af høj kvalitet, og får du lyst til en forfriskning, kan du bestille en lækker drink i en af hotellets barer. Besøg også gerne hotellets beach club, som serverer både varme og kolde drikkevarer.

Forlystelseslivet i Protaras er begrænset, men der findes et stort udbud i Ayia Napa, hvortil der i højsæsonen kører busser flere gange i timen.

Spies' gæster har kvalitetsbedømt Sunprime Protaras Beach som et af de tre bedste Sunprime Hotels i 2019.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit

Sunprime Protaras Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

I april 2021 færdiggøres byggeriet af et nyt hotel på nabogrunden til Sunprime Protaras Beach, hvorfor der kan forekomme byggestøj i denne periode. Gæster, der bestiller hotellet i denne periode, vil ikke få tildelt værelser, der vender ud mod det nye hotel. Det nye hotel forventes at åbne 1. maj.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in: tidligst kl. 14. Check-out: senest kl. 12. Biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m.

Bygget: 2017/18.

117 værelser og suiter. Etager: 7. Elevator: Ja.

Parkering: Ja. Begrænsat antal pladser.

Hotelmanager

Angelo Varnava

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  100 m
 • Hovedcentrum
  100 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Protaras Beach har en dejlig beliggenhed ud til Fig Tree Bay-stranden, som er en af Cyperns bedste strande. Mellem hotellet og stranden løber en hyggelig strandpromenade, som egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

På Sunprime Protaras Beach kan du nyde lækker mad i et hyggeligt miljø med Middelhavet som baggrund. Hotellet har en buffetrestaurant samt en a la carte-restaurant, der ligger i hotellets Beach Club med flot udsigt over havet.

A la carte-restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Hotellet har også en poolbar, der serverer forfriskninger i dagtimerne, samt en loungeterrasse med skøn havudsigt. Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost fra menu kl. 12.30-18.30
Middag fra menu kl. 19-21.30

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 19-21.30

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Lounge

Loungen har åbent om aftenen. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde den flotte udsigt over en drink.

Poolbar

Åbningstider:
Drikkevarer og snacks kl. 10.30-18

Sunprime Kiosk

Åbningstider:
Kl. 7-23

I hotellets egen lille kiosk kan du bl.a. købe kolde drikkevarer og snacks.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Der serveres desuden diverse varme retter, f.eks. bacon og æg. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra menu eller buffet, afhængigt af sæson. Kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Protaras Beach er hotellets hjerte med magelige liggestole at slappe af i efter en skøn svømmetur. Vil du hellere tage et dyp i det krystalklare hav, findes stranden blot få meter væk.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 188 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 43 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved den fine strand i Protaras, hvor der udlejes liggestole og parasoller. Den 3 km lange strandpromenade løber mellem hotellet og stranden og egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Protaras Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold som f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i hotellets motionsrum.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Ferieområde med lokaltrafik. Cirka 100 meter til restauranter, butikker og barer på Protaras Avenue. Flyet lander i Larnaca Lufthavn. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 1-1,5 time (ca. 66 km). Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Underholdning på nærliggende hotel kan opleves som forstyrrende i nogle værelser.

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9, 5296 Paralimni, Cypern
Telefon +35 723 813 500
reservations@sunprimeprotaras.com

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Protaras Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Rejsemål: Protaras/Fig Tree Bay, Cypern
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Sunprime Spa tilbyder afslapning og skønne behandlinger for hele kroppen - alt fra pedicure til massage.

Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Læs mere på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 292 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
91% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,7
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,7
Mulighed for fred og ro
4,8
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Skønt hotel"

  Skønt hotel med en god service, både i receptionen og de andre steder hvor der var personale. Vil dog sige der var forskellige priser på de samme drinks der blev lavet, hvorfor aner jeg ikkeMen ellers var det alt i alt en skøn sted at holde ferie
 • 5/5

  "Mega lækkert"

  Mega Smukt og lækkert hotel, hele vejen i gennem, dejlig mad ala Carte pga Covid. Sikkerhed og sprit alle vegne. Man følte sig tryg over det hele. Dejligt roligt, perfekt til venner og par. Fantastisk strand, jeg kommer helt sikkert igen, når det bliver muligt. Hver en krone værd.
 • 5/5

  "Godt hotel på stranden."

  Supergodt hotel med fantastisk beliggenhed lige på stranden og et stenkast fra centrum. God service og venligt personale. Dejligt stort værelse med masser af skabs- og hyldeplads. Dog undrede det mig,, at der på badeværelset kun var showergel, ikke hårshampoo, papirlommetørkl. mv. Fantastisk god, stor morgenbuffet med masser af valgmuligheder.
 • 5/5

  "Perfekt ophold Sunprime"

  Alt var perfekt! Hotellet havde godt styr på COVID 19 forebyggelsen og masser af håndspritstationer overalt på hotellet. Hotellet er lækkert, lige ud til dejlig sandstrand. Personalet er super serviceorienteret. Sunprime er et perfekt hotelkoncept kun for voksne. Kan anbefale All Inclusive. Morgenmaden har alt der kunne ønskes, maden som helhed er dejlig og der er gode kølige drinks!
 • 4/5

  "Skuffende service"

  Vi har haft et ophold på Sunprime i september 2020, fik en dårlig oplevelse, da vi blev nægtet adgang til restaurant til frokost som all inkl. kunder, vi blev henvist til pool bar, som vi ikke var tilfreds med, da restaurant skulle bruges til private kunder. Vi fik adgang til restauranten efter 3 dage, da vi klagede til Spies. Det er et hotel, som vi synes, at Spies skal være opmærksom på, at hotellets gæster få den service, som var betalt for.
Søg for at se ledige værelser og priser