1. Cypern
 2. Protaras/Fig Tree Bay
 3. Sunprime Protaras Beach
 • velegnet til voksne

Sunprime Protaras Beach

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotel beliggede ved den dejlige Protaras-strand, som er en af Cyperns bedste strande. Her bor du blot et stenkast fra centrum, hvor der ligger flere mindre butikker, restauranter, caféer og barer.

Hotellets værelser er stilrent og moderne indrettet, og mange har skøn udsigt over havet.

Sunprime Protaras Beach har en indbydende pool, hvis du ikke foretrækker et forfriskende dyp i det krystalklare hav lige neden for hotellet. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende behandling i Sunprime Spa; bestil gerne en af vores spapakker hjemmefra. Vil du træne, kan du deltage i forskellige former for holdtræning ledet af erfarne instruktører eller træne på egen hånd i motionsrummet - al træning på hotellet er gratis.

På hotellets restauranter kan du nyde veltilberedt mad af høj kvalitet, og får du lyst til en forfriskning, kan du bestille en lækker drink i en af hotellets barer. Besøg også gerne hotellets beach club, som serverer både varme og kolde drikkevarer.

Forlystelseslivet i Protaras er begrænset, men der findes et stort udbud i Ayia Napa, hvortil der i højsæsonen kører busser flere gange i timen.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit

Sunprime Protaras Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

I april 2020 færdiggøres byggeriet af et nyt hotel på nabogrunden til Sunprime Protaras Beach, hvorfor der kan forekomme byggestøj i denne periode. Gæster, der bestiller hotellet i denne periode, vil ikke få tildelt værelser, der vender ud mod det nye hotel. Det nye hotel forventes at åbne 1. maj.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in: tidligst kl. 12. Check-out: senest kl. 12. Biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m.

Bygget: 2017/18.

114 værelser og suiter. Etager: 7. Elevator: Ja.

Parkering: Ja. Begrænsat antal pladser.

Hotelmanager

Angelo Varnava

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  100 m
 • Hovedcentrum
  100 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Protaras Beach har en dejlig beliggenhed ud til Fig Tree Bay-stranden, som er en af Cyperns bedste strande. Mellem hotellet og stranden løber en hyggelig strandpromenade, som egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Se suiternes beliggenhed på hotellet sommer 2019 her
Se suiternes beliggenhed på hotellet sommer 2020 her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

På Sunprime Protaras Beach kan du nyde lækker mad i et hyggeligt miljø med Middelhavet som baggrund. Hotellet har en buffetrestaurant samt en a la carte-restaurant, der ligger i hotellets Beach Club med flot udsigt over havet.

A la carte-restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Hotellet har også en poolbar, der serverer forfriskninger i dagtimerne, samt en loungeterrasse med skøn havudsigt. Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost fra menu: kl. 12.30-18.30
Middag fra menu: kl. 19-21.30

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 19-21.30

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Lounge

Loungen har åbent om aftenen. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde den flotte udsigt over en drink.

Poolbar

Åbningstider:
Drikkevarer og snacks kl. 10.30-18.30

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk, hvor du bl.a. kan købe kolde drikkevarer og snacks kl. 7-23.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Der serveres desuden diverse varme retter, f.eks. bacon og æg. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage.

Åbningstider for restauranter og barer, samt hvilke dage Sunprime Inclusive serveres, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra menu eller buffet, afhængigt af sæson.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Protaras Beach er hotellets hjerte med magelige liggestole at slappe af i efter en skøn svømmetur. Vil du hellere tage et dyp i det krystalklare hav, findes stranden blot få meter væk.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 188 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 43 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved den fine strand i Protaras og har en Beach Club ved strandpromenaden med liggestole og parasoller. Den 3 km lange strandpromenade løber mellem hotellet og stranden og egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Protaras Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold, f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i hotellets motionsrum.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i yoga, senior circuit og crosstræning.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Ferieområde med lokaltrafik. Cirka 100 meter til restauranter, butikker og barer på Protaras Avenue. Flyet lander i Larnaca Lufthavn. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 1-1,5 time (ca. 66 km). Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Underholdning på nærliggende hotel kan opleves som forstyrrende i nogle værelser.

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9, 5296 Paralimni, Cypern
Telefon +35 723 813 500
reservations@sunprimeprotaras.com

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Protaras Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Spaafdeling

Sunprime Spa tilbyder afslapning og skønne behandlinger for hele kroppen - alt fra pedicure og massage til specialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer.

Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spapakke, og på hotellet vælger I så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2662 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
96% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
4,6
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Helt i top!"

  Hotellets standard var helt i top! Vi fik præcis hvad vi havde forventet og betalt for! Alt lignede som på billederne. Personalet var rigtig venligt og nemt at få hjælp af til diverse. Rengøring, udsigt og placering på hotellet var helt i top! Kan nemt anbefale dette hotel!
 • 4/5
  Virkelig fint hotel med høj standard af renlighed. God placering og god holdtræning. God service ved hjemrejse med lån af håndklæder og omklædningsrum med bad.Kan anbefales. Eneste lillebitteminus for os var at der ikke er aircondition andre steder end på værelset. Så der var meget varmt i lobbyen samt i omklædningensrummet på afrejsedagen. Vi skulle hentes kl. 21. Også lidt ærligt at der reklameres meget for Thomas Cook, når vi fløj med jettime og ikke kunne gøre brug af samme fordele, da vi fløj fra Aalborg. Det er nu nok mest Spies og ikke hotellets skyld.
 • 5/5

  "Fremragende beliggenhed "

  Fantastisk hotel. Rengøring i top. Morgenmad perfekt. Super beliggenhed ved fremragende strand. Tæt på hovedgade med mange gode spisesteder. Perfekt udflugt til Farmagusta med rigtig god vidende guide. Gode træningsforhold indendørs. Dog for mange løsgående katte i området og inde på hotelområdet. Også ved mad. Eneste minus ved et perfekt sted og en ellers super tur for andet år i træk. Vi kommer bestemt igen
 • 4/5

  "Dejligt hotel, men dårlig"

  Nyt hotel, som ligger fantastisk lige ved stranden. Personalet er venlige, servicemindet og hjælpsomme. Maden er meget ringe svare absolut ikke til hvad det må forventes af 4 stjerner. Køkkenet desserter er ikke værd at spise. Der er meget larm fra nabo hotel hele aften frem til midnat. Hotelet egen gæster, høres også, hvis de sidder på altan. Så husk ørepropper. Sengen er god - så ørepropper i og du får en god nattesøvn. Google " the yellow boat " - så får du 4 timers skøn sejlads til 15 euro.
 • 5/5

  "Dejligt hotel"

  Dejligt hotel. Passer bedst til det lidt ældre publikum eller kæreste par. Venligt personale god service.

Priser og bestilling