PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Billedet er en illustration og kan blive ændret.

Sunprime Protaras Beach

Hotelstandard 4

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Direkte på stranden
  • Tæt på centrum
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Fredeligt poolområde
  • Køleskab på værelset

Velkommen til Sunprime Protaras Beach - vores andet Sunprime på Cypern med en perfekt beliggenhed på stranden.

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotel beliggede ved den dejlige Fig Tree Bay-strand, som er en af Cyperns bedste strande. Her bor du blot et stenkast fra centrum, hvor der ligger flere mindre butikker, restauranter, caféer og barer.

Hotellets værelser er stilrent og moderne indrettet, og mange har skøn udsigt over havet.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje. Læs mere om Ekstra værdi

Sunprime Protaras Beach har en indbydende pool, hvis du ikke foretrækker et forfriskende dyp i det krystalklare hav lige neden for hotellet. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende behandling i Sunprime Spa; bestil gerne en af vores spa-pakker hjemmefra. Vil du træne, kan du deltage i forskellige former for holdtræning ledet af erfarne instruktører eller træne på egen hånd i motionsrummet - al træning på hotellet er gratis.

På hotellets restauranter kan du nyde veltilberedt mad af høj kvalitet, og får du lyst til en forfriskning, kan du bestille en lækker drink i en af hotellets barer. Besøg også gerne hotellets beach club, som serverer både varme og kolde drikkevarer.

Forlystelseslivet i Protaras er begrænset, men der findes et stort udbud i Ayia Napa, hvortil der i højsæsonen kører busser flere gange i timen.

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Protaras Beach Skjul tekst Adresse

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9
Paralimni 5296, Cypern
Telefonnummer og mailadresse opdateres foråret 2018.

Søg rejse og bestil