• velegnet til voksne

Sunprime Protaras Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotel beliggende ved den dejlige Protaras-strand, som er en af Cyperns bedste strande. Her bor du blot et stenkast fra centrum, hvor der ligger flere mindre butikker, restauranter, caféer og barer.

Hotellets værelser er stilrent og moderne indrettet, og mange har skøn udsigt over havet.

Sunprime Protaras Beach har en indbydende pool, hvis du ikke foretrækker et forfriskende dyp i det krystalklare hav lige neden for hotellet. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende behandling i Sunprime Spa; bestil gerne en af vores spapakker hjemmefra. Vil du træne, kan du deltage i forskellige former for holdtræning ledet af erfarne instruktører eller træne på egen hånd i motionsrummet - al træning på hotellet er gratis.

På hotellets restauranter kan du nyde veltilberedt mad af høj kvalitet, og får du lyst til en forfriskning, kan du bestille en lækker drink i en af hotellets barer. Besøg også gerne hotellets beach club, som serverer både varme og kolde drikkevarer.

Forlystelseslivet i Protaras er begrænset, men der findes et stort udbud i Ayia Napa, hvortil der i højsæsonen kører busser flere gange i timen.

Spies' gæster har kvalitetsbedømt Sunprime Protaras Beach som et af de tre bedste Sunprime Hotels i 2019.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Røgfrit

Sunprime Protaras Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in: tidligst kl. 14. Check-out: senest kl. 12. Biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m.

Bygget: 2017/18.

117 værelser og suiter. Etager: 7. Elevator: Ja.

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Angelo Varnava

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  100 m
 • Hovedcentrum
  100 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Protaras Beach har en dejlig beliggenhed ud til Fig Tree Bay-stranden, som er en af Cyperns bedste strande. Mellem hotellet og stranden løber en hyggelig strandpromenade, som egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

På Sunprime Protaras Beach kan du nyde lækker mad i et hyggeligt miljø med Middelhavet som baggrund. Hotellet har en buffetrestaurant samt en a la carte-restaurant, der ligger i hotellets Beach Club med flot udsigt over havet.

A la carte-restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Hotellet har også en poolbar, der serverer forfriskninger i dagtimerne, samt en loungeterrasse med skøn havudsigt. Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost fra menu kl. 12.30-18.30
Middag fra menu kl. 19-21.30

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 19-21.30

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Lounge

Loungen har åbent om aftenen. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde den flotte udsigt over en drink.

Poolbar

Åbningstider:
Drikkevarer og snacks kl. 10.30-18

Sunprime Kiosk

Åbningstider:
Kl. 7-23

I hotellets egen lille kiosk kan du bl.a. købe kolde drikkevarer og snacks.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Der serveres også forskellige lune retter. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra menu eller buffet, afhængigt af sæson. Kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Protaras Beach er hotellets hjerte med magelige liggestole at slappe af i efter en skøn svømmetur. Vil du hellere tage et dyp i det krystalklare hav, findes stranden blot få meter væk.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 188 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 43 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved den fine strand i Protaras, hvor der udlejes liggestole og parasoller. Den 3 km lange strandpromenade løber mellem hotellet og stranden og egner sig perfekt til en jogging- eller gåtur.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Protaras Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold som f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i hotellets motionsrum.

Holdtræning

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og core. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med både håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Ferieområde med lokaltrafik. Cirka 100 meter til restauranter, butikker og barer på Protaras Avenue. Flyet lander i Larnaca Lufthavn. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 1-1,5 time (ca. 66 km). Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Underholdning på nærliggende hotel kan opleves som forstyrrende i nogle værelser.

Sunprime Protaras Beach
5296 Paralimni
Telefon +35 723 813 500
reservations@sunprimeprotaras.com

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Protaras Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Rejsemål: Protaras/Fig Tree Bay, Cypern
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Sunprime Spa tilbyder afslapning og skønne behandlinger for hele kroppen - alt fra pedicure til massage.

Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Læs mere på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere spapakker hjemmefra.

Obs! Sommeren 2021 tilbydes et begrænset udbud af behandlinger.

Lille spapakke

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 375 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
91% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,7
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Det bedste hotel"

  Fantastisk voksen hotel - skønne værelser og en rigtig god beliggenhed. Nemt at finde lokalbusser til de omkringliggende småbyer.dejlig promenade til motion- såvel løbe som gåture.Skønt personale som i den grad yder personlig betjening og prøver at opfylde alle ønsker.Vi kommer helt sikkert tilbage.
 • 4/5

  "Fint, men ikke luksus"

  Overordnet god standard på værelserne. Kun sol til kl. 13 ved poolen og der er lydt på værelset. Tæt på strand og gode restaurantmuligheder.
 • 5/5

  "Super hotel"

  Fantastisk hotel med rigtig god beliggenhed i F.t. By og strand.
 • 4/5

  "Som forventet - fint hote"

  Fint hotel. Dejligt værelse med udsigt over vandet (5. sal). Fine værelser, gode senge og dejligt badeværelse. Fin plads i garderoben til tøjet, dog er elkedlen placeret på en hylde i gangen (garderoben).Fint poolområde - men der blev ikke gjort nok for at stoppe kapringen af liggestole fra morgenstunden (inden det blev lyst, blev de bedst placerede liggestole kapret med håndklæder. Der var kun sol ved poolen til omkring kl 13.30-15.00 (alt efter hvor), da det høje hotel skygger for poolområdet - det var lidt surt.Virkelig fin morgenmad - frokostrestauranten var fin og vi spiste en enkelt aften på hotellet, hvilket var fint.Alt i alt et dejligt hotel - men jeg foretrækker nu stadig Sunprime Ayia Napa som har meget bedre værelser og pool :-)
 • 5/5
  Fantastisk dejligt hotel - god beliggenhed og vidunderlig strand.....vi kommer gerne igen :)
Søg for at se ledige værelser og priser