Pige på vandrutsjebane

Budgetvenlige sommerrejser

Billig sommerferie

Stoler du på, at den danske sommer viser sig fra sin bedste side med massevis af sol og varme? Sommerferie i Danmark kan godt være lidt af et sats, for sommeren herhjemme er som bekendt lunefuld.

Så er oddsene for massevis af solskinstimer, varme temperature og lunt badevand meget større sydpå. Måske er du bekymret for, om feriebudgettets størrelse kan leve op til feriedrømmene? Heldigvis har vi mange billige sommerferier, der bare venter på dig.

Hvordan finder man de billigste sommerferier?

Er du på jagt efter en billig sommerferie, har vi flere tips, du kan prøve. Start med at tage et kig på de rejser til sommer, hvor der er et særligt godt tilbud netop nu. På vores side for rejsetilbud lægger vi hver uge nye, spændende tilbud, der kan gøre din rejse til sommer billigere. Du kan også følge os på sociale medier, hvor vi også ofte viser vores bedste priser netop nu. Derudover er det en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked, når vi har et godt tilbud. Har du is i maven, og tør du vente med at bestille indtil kort tid før afrejse, kan du også være heldig at finde en billig sommerferie blandt vores udvalg af afbudsrejser.

Hvor er varmen til sommer?

Drømmer du om temperaturer, der minder om en god, varm sommer herhjemme? Eller måske din billige sommerferie ikke kan blive varm nok. Vores varmeguide viser dig, hvor der er varmt, når du har ferie.

Hoteller for enhver smag

I mere end 60 år har Spies sendt solhungrende danskere på ferie. Nogle gæster drømmer om en billig sommerferie med vandreture på Kreta, andre vil dase ved stranden på Mallorca. Uanset hvem du er, har vi ferien og hotellet, der passer til dig og dit feriebudget til sommer.
Rejser du med børn, anbefaler vi et af vores familiehoteller. På Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club er der børnepools, sjove aktiviteter dagen lang og familieshows. Skal I på voksenferie, er det oplagte valg et Sunprime hotel. Her er der rolig atmosfære, spaafdeling og elegante restauranter. Lyder det dyrt? Det behøver det ikke at være. Du kan sagtens finde en billig sommerrejse til et af vores populære koncepthoteller - særligt hvis du kan rejse udenfor højsæsonen.
Uanset hvem du er og hvilken billig sommerferie du drømmer om, har vi rejsen til dig!

Populære rejsemål til en billig sommerferie

Sådan gør du sommerferien billig

To drenge sidder på en trappe og spiser is

All Inclusive giver billigere sommerferie

Når vi er på ferie, vil vi gerne forkæle os selv med lidt særligt. Det kan være en ekstra kop kaffe, endnu en is eller en kølig drink i solnedgangen. Et rigtig godt tip, hvis du gerne vil gøre rejsen til sommer billigere, er at bestille et hotel med All Inclusive. Så er langt det meste af jeres forplejning betalt hjemmefra, og du kan nyde kaffen, isen og drinken uden at skulle bekymre dig om regningen.

Vælg All Inclusive og slip for dyre restaurantregninger.

Kvinde sidder ved vandet med ryggen til

Rejs her og nu

Gik sommerferiens oprindelige planer i vasken, eller har du tilstrækkeligt med is i maven til at vente med at bestille en rejse til sidste øjeblik, kan du være heldig at få en billig afbudsrejse til sommer. Vores afbudsrejser opdateres flere gange om dagen, så det er bare med at holde nøje øje med listen, så du ikke går glip af de billige sommerrejser.

En af vores afbudsrejser kan blive din billige rejse til sommer.