Rejser i juli

Rejser i juli

Juli betyder sol, sommer og strand. Bestil rejser i juli og oplev et nyt rejsemål eller gense din favorit.

Juli er sommer med stort "S", og der er rift om pladserne på næsten alle rejsemål. Julisolen lokker i både Bulgarien, Grækenland og Kroatien, og på Mallorca får rejserne hurtigt ben at gå på, når der er dømt solferie i højsæsonen. Find din sommerferie i juli her!

Favoritterne i juli

Billige rejser i juli

Drømmer du om at rejse på en billig ferie i juli? Selvom feriebudgettet er lavt, kan du godt finde en dejlig rejse med Spies. Hos os finder du et bredt udvalg af fantastiske rejsemål, der passer til ethvert budget. Glæd dig til en billig rejse i juli, hvor du kan nyde solen, stranden og sommerens glæder uden at tømme pengepungen. Uanset om du drømmer om en afslappende strandferie, en aktiv vandreferie eller en kulturel storbyferie, har vi det perfekte tilbud til dig. I vores oversigt kan du sortere efter laveste pris eller filtrere rejserne ud fra dit budget.

far og søn i pool

Afbudsrejser

Der er gode chancer for at finde en billig rejse i juli, hvis du kan være fleksibel med dine rejsedatoer. Så kan du nemlig holde øje med vores afbudsrejser.

barn spiser mad

All Inclusive

En ekstra is(kaffe)? All Inclusive stiller (lækker)sulten og tørsten hos alle. Det bedste er, at alt er betalt hjemmefra, så du ikke behøver at tænke på retaurantregningen på ferien.

Flere julirejser

fire veninder i barcelona

Storbyferie

Hvorfor ikke besøge en storby i juli? I f.eks. Barcelona kan du kombinere sol og sommerferie med seværdigheder, shopping og strand.

kvinde og mand cykler

Aktiv ferie

Drømmer du om en rejse i juli med fuld fart på? Flere af vores hoteller ligger tæt ved de bedste løbe- og cykelruter, så du har det bedste udgangspunkt for en aktiv ferie.

Varmeguiden i juli

Hvor er det varmt i juli?

Vil du se, hvor der er varmt i juli? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i juli? Tjek vores varmeguide!

Hvor rejser du fra?

FIND DIN FERIE

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller