Hoteller (119)

Rejser til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, kan du vælge mellem 16 forskellige rejsemål, lige fra Istrien i nord til Dubrovnik i syd.

Kroatien har alle ingredienserne til en skøn og indholdsrig ferie: fine strande med krystalklart vand, god mad, en lang og spændende historie og selvfølgelig masser af sol. Kroatien er også perfekt, hvis du ønsker at rejse på egen hånd og gøre dine egne opdagelser - bådrejser i den dalmatiske skærgård, busture langs de adriatiske kystveje eller måske med lejebil på den istriske halvø. Uanset hvor du befinder dig, er der meget at se, opleve og smage, og det er let at rejse på egen hånd.

Med Spies til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, står ferien i valgfrihedens tegn. Vi har mange forskellige rejsemål med alt fra hoteller i budgetklassen til stilfulde luksushoteller, familiehoteller og hoteller med All Inclusive. Rejser du med os, har du desuden mulighed for at bestille en rejse med valgfri rejselængde, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

16 skønne rejsemål

Flere af vores mest populære rejsemål ligger i Dalmation tæt på den gamle by Split. Her kan du f.eks. vælge Supetar, en skøn lille by på øen Brac, hvor du også finder et af vores bedste familiehoteller. Eller hvad med Tucepi, en lille kystby nogle kilometer syd for Makarska, der både er kendt for sin lange strand og Biokovo-bjergene, som rejser sig dramatisk op i baggrunden? Du kan også flyve direkte til et af vores rejsemål længere sydpå, som f.eks. Dubrovnik. Her kan du enten bo ude på en af øerne, inde på fastlandet eller måske en uge hvert sted. Du finder både små familiedrevne hoteller og større luksuriøse hotelkomplekser. Med Spies kan du selv sammensætte rejsen til Kroatien med afrejse fra fem forskellige lufthavne - måske til Istrien i det nordvestlige Kroatien, hvor du kan vælge mellem fire forskellige rejsemål: Opatija, Porec, Vrsar og Rovinj.

Smagen af Kroatien

Hvis madoplevelser er et vigtigt element på din ferie, vil du ikke blive skuffet over Kroatien. Her mødes italienske inspirationer med indflydelser fra østligere egne, og resultatet er både friskt og velsmagende. Hvis du er tilhænger af førstnævnte, vil en pizza eller risotto gå rent ind, men også cevapcici og andre typiske Balkan-retter er en oplevelse værd. Du finder naturligvis også fisk og skaldyr i utallige kombinationer - og hvorfor ikke skylle det hele ned med en lækker kroatisk vin?

Historie og naturoplevelser

Med placeringen mellem Grækenland og Italien har Kroatien ikke overraskende en lang og begivenhedsrig historie. Her bliver du mødt af paladser fra antikken, ringmure fra middelalderen, venetianske købmandshuse og pompøse pragtbyggerier fra den hapsburgske æra. Vil du hellere ud og opleve naturen, kan du også få styret din lyst på en rejse til Kroatien. Hvis du vælger et af rejsemålene langs Makarska Riviera, kan du f.eks. snøre vandrestøvlerne og sætte ud mod stierne i Biokovo-bjergene, som skyder op inde bag kystlinjen. På øerne ud for kysten har du ligeledes et stort net af vandrestier at vælge mellem, og vil du variere dine oplevelser, kan du i stedet kaste dig ud i standup paddleboarding, sejlads og meget andet.

Rejs til Kroatien med børn

Kroatien egner sig godt til en rejse med børn, også de helt små. De vil uden tvivl elske det rene, klare vand, de børnevenlige hoteller og maden, som er både velkendt og spændende. Læg dertil den korte flyvetid, og du har et rejsemål, som passer til både små og store børn.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Kroatien?
Alle Spies' rejsemål i Kroatien har middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Højsæsonen for rejser til Kroatien er juli og august, hvor her er varmest, lysest og tørrest med mindst risiko for regn. Dagtemperaturen ligger på omkring 30-33 grader, og i havet ligger temperaturen på 23-24 grader. Foretrækker du et køligere klima, er det bedre at rejse til Kroatien om foråret eller efteråret. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader om dagen, og aftenerne er køligere end om sommeren. I april og maj bliver stiger havtemperaturen gradvist til omkring 15-17 grader. Varmen i havet holder ind i oktober, hvor temperaturen stadig ligger på omkring 20 grader. Derefter falder temperaturen gradvist, efterhånden som vinteren nærmer sig. December til marts regnes som vintermåneder, hvor lufttemperaturen ligger på omkring 10-14 grader om dagen, her er færre solskinstimer, og regn er ikke usædvanligt.

Rejser til Kroatien

Brac
Brac er en af Kroatiens største øer og rummer alt det, der har gjort landet så populært: strande, storslået natur, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.
Hvar
En rejse til idylliske Hvar er ensbetydende med udflugter til små byer, markedsbesøg, lange middage i skumringen og svømmeture i krystalklart vand.
Makarska Riviera
Bestil en rejse til Makarska Riviera og glæd dig til krystalklart badevand, populære hoteller med familiær stemning, smukke udsigter og god mad til endnu bedre priser.
Split-området
En rejse til det nordlige Dalmatien har meget at byde på, men de største tiltrækningskræfter er nok det glasklare badevand, de fine hoteller og de mange charmerende, historiske byer.
Dubrovnik-området
Langt nede i det sydlige Kroatien ligger de to charmerende kystbyer Dubrovnik og Cavtat. Når du rejser hertil, kan du se frem til naturskønne omgivelser, rig historie og krystalklart badevand.
Istrien
Bestiller du en rejse til Istrien med Spies, har du fire rejsemål og et hav af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem.

Tilbud til Kroatien

INSPIRATION

Sommerferie i Kroatien
Sommerferie i Kroatien

Spies har rejser til nogle af de bedste rejsemål i Kroatien og tilbyder en bred vifte af hoteller - fra små, hyggelige lejlighedshoteller til store hotelkomplekser med alle faciliteter. Du kan desuden vælge, om du vil bo på en af Kroatiens charmerende ferieøer eller langs Makarska Riviera: en af Europas smukkeste kyststrækninger. Fællesnævneren for alle rejsemål er nærheden til det krystalklare vand og den behagelige varme om sommeren. Med Spies kan du flyve direkte med charterfly til ferierejsemålene i Dalmatien i nærheden af Split.

Spies har rejser til nogle af de bedste rejsemål i Kroatien og tilbyder en bred vifte af hoteller.

Find din rejse til Kroatien