Hoteller (83)

Rejser til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, kan du vælge mellem 16 forskellige rejsemål, lige fra Istrien i nord til Dubrovnik i syd.
Kroatien har alle ingredienserne til en skøn og indholdsrig ferie: fine strande med krystalklart vand, god mad, en lang og spændende historie og selvfølgelig masser af sol. Kroatien er også perfekt, hvis du ønsker at rejse på egen hånd og gøre dine egne opdagelser - bådrejser i den dalmatiske skærgård, busture langs de adriatiske kystveje eller måske med lejebil på den istriske halvø. Uanset hvor du befinder dig, er der meget at se, opleve og smage, og det er let at rejse på egen hånd.

Med Spies til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, står ferien i valgfrihedens tegn. Vi har mange forskellige rejsemål med alt fra hoteller i budgetklassen til stilfulde luksushoteller, familiehoteller og hoteller med All Inclusive. Rejser du med os, har du desuden mulighed for at bestille en rejse med valgfri rejselængde, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

16 skønne rejsemål

Flere af vores mest populære rejsemål ligger i Dalmatien tæt på den gamle by Split. Her kan du f.eks. vælge at bo i Supetar, som er en skøn lille by på øen Brac. Eller hvad med Tucepi, en lille kystby nogle kilometer syd for Makarska, der både er kendt for sin lange strand og Biokovo-bjergene, som rejser sig dramatisk op i baggrunden? Du kan også flyve direkte til et af vores rejsemål længere sydpå, som f.eks. Dubrovnik. Her kan du enten bo ude på en af øerne, inde på fastlandet eller måske en uge hvert sted. Du finder både små familiedrevne hoteller og større luksuriøse hotelkomplekser. Med Spies kan du selv sammensætte rejsen til Kroatien med afrejse fra fem forskellige lufthavne - måske til Istrien i det nordvestlige Kroatien, hvor du kan vælge mellem fire forskellige rejsemål: Opatija, Porec, Vrsar og Rovinj.

Smagen af Kroatien

Hvis madoplevelser er et vigtigt element på din ferie, vil du ikke blive skuffet over Kroatien. Her mødes italienske inspirationer med indflydelser fra østligere egne, og resultatet er både friskt og velsmagende. Hvis du er tilhænger af førstnævnte, vil en pizza eller risotto gå rent ind, men også cevapcici og andre typiske Balkan-retter er en oplevelse værd. Du finder naturligvis også fisk og skaldyr i utallige kombinationer - og hvorfor ikke skylle det hele ned med en lækker kroatisk vin?

Historie og naturoplevelser

Med placeringen mellem Grækenland og Italien har Kroatien ikke overraskende en lang og begivenhedsrig historie. Her bliver du mødt af paladser fra antikken, ringmure fra middelalderen, venetianske købmandshuse og pompøse pragtbyggerier fra den hapsburgske æra. Vil du hellere ud og opleve naturen, kan du også få styret din lyst på en rejse til Kroatien. Hvis du vælger et af rejsemålene langs Makarska Riviera, kan du f.eks. snøre vandrestøvlerne og sætte ud mod stierne i Biokovo-bjergene, som skyder op inde bag kystlinjen. På øerne ud for kysten har du ligeledes et stort net af vandrestier at vælge mellem, og vil du variere dine oplevelser, kan du i stedet kaste dig ud i standup paddleboarding, sejlads og meget andet.

Rejs til Kroatien med børn

Kroatien egner sig godt til en rejse med børn, også de helt små. De vil uden tvivl elske det rene, klare vand, de børnevenlige hoteller og maden, som er både velkendt og spændende. Læg dertil den korte flyvetid, og du har et rejsemål, som passer til både små og store børn.
Find dit hotel
Find din rejse til Kroatien

Rejser med rutefly

Når du bestiller en pakkerejse med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

The Residence
The Residence
Split, Split-området, Kroatien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 1 uge, 7 nætter på hotel
  • Afrejse 27 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
27 aug 2024 fra København
Hotel Dubrovnik
Hotel Dubrovnik
Dubrovnik, Dubrovnik-området, Kroatien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 1 uge, 7 nætter på hotel
  • Afrejse 19 sep 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
19 sep 2024 fra København
Heritage Hotel Imperial
Heritage Hotel Imperial
Opatija, Istrien, Kroatien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 1 uge, 7 nætter på hotel
  • Afrejse 7 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
7 aug 2024 fra København

Rejser til Kroatien

Hvar
Bestil en rejse til Hvar - den sofistikerede ø beliggende ud for Makarska Riviera. Her kan du se frem til smuk natur og krystalklart vand.
Makarska Riviera
Makarska Riviera er et populært rejsemål; ikke mindst på grund af de mange gode hoteller, det klare badevand, den smukke natur og den lækre mad.
Split-området
Split-området byder på såvel hyggelige byer med maleriske små stræder og indbydende små torve som krystalklart badevand og historiske seværdigheder.
Dubrovnik-området
På en rejse til Dubrovnik-området kommer du til det sydlige Kroatien, der byder på maleriske brostensbelagte gader, krystalklart vand, hyggelige udeserveringer, rig historie og naturskønne miljøer.
Istrien
Istrien har et tydeligt italiensk præg - ikke mindst takket være den italienske is, der bliver solgt på næsten hvert gadehjørne. Spies tilbyder rejser til en række charmerende kystbyer.

Iinspiratoin inden din ferie i Kroatien

Sommerferie i Kroatien

Ferie i Kroatien

Spies har rejser til nogle af de bedste og mest populære rejsemål i Kroatien, hvor vi tilbyder en bred vifte af hoteller - fra små, hyggelige lejlighedshoteller til store hotelkomplekser med alle faciliteter. Du kan desuden vælge, om du vil bo på en af Kroatiens charmerende ferieøer eller langs Makarska Riviera: En af Europas smukkeste kyststrækninger. Uanset hvilket rejsemål, du vælger til din ferie i Kroatien, vil du være i nærheden af det krystalklare vand og den behagelige varme om sommeren. Med Spies kan du flyve direkte med charterfly til ferierejsemålene i Dalmatien i nærheden af Split.

Spies har rejser til nogle af de bedste rejsemål i Kroatien og tilbyder en bred vifte af hoteller.

Kroatien i sommerferien 2024

Kroatien i sommerferien 2024 er et fantastisk valg. Landets krystalklare Adriaterhav og idylliske strande tilbyder enestående muligheder for svømning og solbadning. Kroatiens historiske skatte, fra gamle romerske ruiner til velbevarede middelalderbyer, er en sand tidsrejse. Kroatiens gastronomi, med en blanding af middelhavsaromaer og lokale specialiteter, er en fryd for alle madentusiaster. Prøv f.eks. peka - en traditionel ret, der består af kød eller fisk og grøntsager, der er tilberedt under en jernklokke ("peka"). Kroatien kombinerer naturskønhed, rig historie og kulinariske højdepunkter til en uforglemmelig sommerferie.

Rejser til Kroatien

Vores store guide til Kroatien

Er du i tvivl om, hvor i Kroatien du skal rejse hen? Få tips i vores rejseguide, der gør det nemmere at vælge det rigtige rejsemål.