Kroatien

Kroatien

Kroatien

Bestil rejsen til Kroatien hos Spies! I både det sydlige og nordlige Kroatien kan du vælge imellem knap 20 forskellige rejsemål, som hver har deres særegne charme.

Spies tilbyder charterrejser til kystbyen Tucepi, som er kendt for såvel sin lange strand som sin beliggenhed nær de dramatiske Biokovo-bjerge. Du kan også rejse til charmerende Supetar på øen Brac. Her ligger et af vores meget populære familievenlige hoteller, hvor All Inclusive kan tilkøbes. Du kan desuden komme med charterfly til øen Hvar, den smukke gamle by Split og flere rejsemål på Makarska Riviera.

Rejser du med rutefly, kan du også komme til Dubrovnik længst mod syd samt fire rejsemål på halvøen Istrien i det nordvestlige Kroatien: Opatija, Porec, Vrsar og Rovinj. Vælg blandt vores store udbud af hoteller - fra små familiedrevne hoteller til store luksusresorts.

Læs mere om Kroatien Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst i Kroatien?
Alle Spies' rejsemål i Kroatien har middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Højsæsonen for rejser til Kroatien er juli og august, hvor her er varmest, lysest og tørrest med mindst risiko for regn. Dagtemperaturen ligger på omkring 30-33 grader, og i havet ligger temperaturen på 23-24 grader. Foretrækker du et køligere klima, er det bedre at rejse til Kroatien om foråret eller efteråret. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader om dagen, og aftenerne er køligere end om sommeren. I april og maj bliver stiger havtemperaturen gradvist til omkring 15-17 grader. Varmen i havet holder ind i oktober, hvor temperaturen stadig ligger på omkring 20 grader. Derefter falder temperaturen gradvist, efterhånden som vinteren nærmer sig. December til marts regnes som vintermåneder, hvor lufttemperaturen ligger på omkring 10-14 grader om dagen, her er færre solskinstimer, og regn er ikke usædvanligt.

  • Antal rejsemål:  16
  • Antal hoteller:  117

Rejser til Kroatien - vælg rejsemål: