Se hoteller (1)

Rejser til Supetar

Supetar er et charmerende rejsemål med lave huse, hyggelige gader og en livlig, lille havn med farvestrålende fiskerbåde.
Når du kommer ad vandvejen fra Split, lægger båden til i havnen i Supetar. Vel ankommet tager det kun en dags tid at blive fortrolig med byens krogede gader og smukke, gamle kirke. Eller måske endda nogle af de mange arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, der afholdes i sommerhalvåret. Nede ved havnen finder du masser af barer og restauranter, der serverer det bedste, som havet og øen har at byde på: nygrillede sardiner, skaldyr, oliven, frugt og lokalproduceret vin. Alt til meget rimelige priser.

Voksenferie i Supetar

Skal du på ferie uden børn, kan vi anbefale vores voksenhotel Osam, som har en aldersgrænse på 16 år og en perfekt beliggenhed i Supetar, tæt på både stranden og havnen. For ekstra bekvemmelighed indgår desuden halvpension i rejsens pris, og hotellets restaurant anses for at være en af Bracs bedste.

Udforsk Brac

Supetar er et godt udgangspunkt for at udforske Brac, da der kører busser herfra til hele øen. Det tager kun tre kvarter at køre fra Supetar til Bol på den anden side af øen, hvor du finder Kroatiens mest berømte strand, Zlatni Rat - også kendt som Det Gyldne Horn. Sandstranden strækker sig som en trekant ud i vandet og ændrer form alt efter vind og vejr. Kan du lide at vandre, vil du nyde øens mange olivenlunde, skovpartier, grønne marker og maleriske små byer, hvor du kan få lidt at spise og drikke, før turen går tilbage til hotellet. Det gamle Blaca-kloster blev i 2007 opført på listen over kandidater til at få status som verdensarv og er absolut et besøg værd. Besøg også gerne Split, som byder på en rig historie, et livligt folkeliv og gode shoppingmuligheder. Du kommer dertil på under en time med båd fra havnen i Supetar.
Tips og nyttig info
  • Voksenhotel
  • All Inclusive
  • Krystalklart vand
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Supetar

Find din rejse til Supetar