Hoteller (1)

Rejser til Brac

Brac er en af Kroatiens største øer og rummer alt det, der har gjort landet så populært: strande, storslået natur, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.
Brac er et sikkert rejsehit for både store og små feriegæster, eftersom alt ligger inden for kort rækkevidde, så du undgår lange, trættende transport- og ventetider. Med Spies kan du rejse til den lille by Supetar på øens nordlige kyst, hvor du bor tæt på både strand og centrum. Her venter et godt udvalg af restauranter og andre fornøjelser af mere rolig og afslappet karakter.

Sol og strand på Brac

Brac er omgivet af strande, de fleste lidt mindre, men alle med det krystalklare badevand, som har gjort den kroatiske kyst så populær. Mange af strandene er meget børnevenlige, eftersom de er rene, lavvandede og næsten altid har en kiosk eller restaurant i nærheden, så man hurtigt kan få lidt skygge eller en is. Det er samtidig meget let at rejse rundt på Brac, så du sagtens kan prøve en ny strand hver dag, hvis du har lyst.

En ferie med masser af smag

Hvis maden er en vigtig del af din rejse, kan du roligt vælge Brac som dit næste rejsemål. Her ved Kroatiens kyst er der masser af lokale restauranter med fristende menuer lavet på ingredienser fra både land og hav. Det kan være alt fra nygrillede sardiner til smagfulde gryderetter og lækker, cremet risotto. Prøv også den lokale vin som akkompagnement.

Udforsk Brac

Selv om din rejse måske handler mest om sol, strand og afslapning, må du ikke glemme at se dig lidt omkring, når du er på Brac. Det er let at rejse rundt på øen med bus, men du kan også nøjes med en vandretur i det smukke landskab. Vil du se det gamle kejserpalads i Split, hopper du bare på færgen, som sejler dig derover på en halv time. Både til Bracs naboøer arrangeres regelmæssigt.
Find dit hotel
Find din rejse til Brac

Rejser til Brac

Supetar
Supetar er Bracs største by, men stadig et lille rejsemål med hyggelig landsbystemning. Der går ikke mere end et par dage af din rejse, før du har lært at finde rundt i byens snoede gader.