Hoteller (18)

Rejser til Istrien

Bestiller du en rejse til Istrien med Spies, har du fire rejsemål og et hav af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem.
Rejser du til Istrien, kan du se frem til en ferie med masser af kultur, historie, folkeliv og dejlige strande med det flotteste krystalklare vand. Uanset hvilket af vores rejsemål, du vælger, er det en god idé at bestille en lejebil et par dage af ferien, så du selv kan køre rundt og udforske Istriens mange fristelser. Det nemmeste er at bestille bilen sammen med rejsen, så alt er klart, når du kommer frem.

Udforsk Istrien

Istrien har en lang og spændende historie, hvilket man tydeligt fornemmer, når man er her. Her er bl.a. levn fra Romerriget og flere eksempler på venetiansk arkitektur. I Opatija finder du en række fantastiske kurhoteller med rødder tilbage i det habsburgske styre. Hvor end i Istrien, du befinder dig, kan du se fortidslevn som f.eks. amfiteatret i Pula eller Skt. Euphrasius-basilikaen i Porec, men naturen er også noget for sig selv. Udforsk f.eks. landskabet på en vandretur eller nyd den smukke natur omkring Limfjorden - ja, det hedder den faktisk - som ligger lige syd for Vrsar.

Kulinariske oplevelser i Istrien

Hvis du synes, at god mad er en vigtig del af rejsen, vil du ikke blive skuffet over Istrien. Hver by på halvøen har sin egen specialitet; det er bare at smage sig frem, til man finder sin favorit. Mange af retterne har et italiensk islæt med risotto og pasta som hyppige gengangere på menukortene - og så er priserne oftest meget overkommelige. Et godt sted at starte er Rovinj, som byder på hundredvis af restauranter, caféer og isbarer.

Sol og strand

Vandet ud for Istrien er så klart, at det næsten føles, som om man svæver over havbunden. Det klare vand skyldes især, at her ikke er noget sand, men primært klipper og badeplatforme. Badestederne findes med jævne mellemrum langs kysten, og her er ofte en lokal taverna eller bar inden for bekvem rækkevidde. Vil du helst ikke bade fra klipper, anbefaler vi at lægge rejsen i eller omkring Porec, hvor der er en del sten- og grusstrande - naturligvis med samme krystalklare vand.
Find dit hotel
Find din rejse til Istrien

Rejser til Istrien

Opatija
  • Restauranter og barer
  • Natteliv
  • Shopping
Opatija er en fashionabel kurby, hvor det meste er centreret omkring den lange strandpromenade. Byen minder meget om Den Franske Riviera på nær én ting: En rejse til Opatija er betydeligt billigere.
Porec
  • Restauranter og barer
  • Natteliv
  • Aktiviteter og oplevelser
En middelalderlig bykerne, krystalklart badevand, lave priser og gode hoteller. En rejse til charmerende Porec har masser at byde på.
Rovinj
  • Restauranter og barer
  • Natteliv
  • Shopping
Vælger du en rejse til Rovinj, kan du se frem til en af Istriens absolut mest charmerende kystbyer. Her venter et smukt og bakket terræn med St. Eufemia-katedralen som byens absolutte krone.
Vrsar
På en rejse til Vrsar kan du se frem til en solmættet by med en lang historie og dejlige strande blot et stenkast fra centrum.