Hoteller (4)

Rejser til Hvar

Rejs til idylliske Hvar og oplev lokale markeder, lange middage i skumrinngen, udflugter til små byer og svømmeture i krystalklart vand.
Øen Hvar ligger lige ud for Makarska Riviera på den kroatiske kyst. Øen er knap 70 km fra øst til vest og 5-10 km fra nord til syd, hvilket gør det nemt at rejse rundt på egen hånd. Hovedbyen Hvar er en lille, men meget levende og sofistikeret by med et godt udvalg af restauranter og forlystelsesliv.

Krystalklart vand

Sammenlignet med de omkringliggende øer er Hvar lige lidt smukkere, lidt mere trendy og lidt dyrere. Her er samtidig noget så unikt som sandstrande, hvilket er et sjældent syn i Kroatien, hvor man ellers bader ved stenstrande, fra klipper eller fra badeplatforme. Vandet er selvfølgelig lige så krystalklart som i de øvrige dele af landet og egner sig fantastisk til en tur med snorkel.

Spies' rejser til Hvar

Det er både hurtigt og enkelt at rejse til Hvar, og det er lige så nemt at komme omkring på øen. Vil du have det maksimale ud af rejsen til Kroatien, kan du med fordel kombinere rejsen med et ophold i Split eller et andet kroatisk rejsemål.
  • Gode restauranter
  • Krystalklart badevand
  • Kombinér flere rejsemål
  • Naturskønne omgivelser
  • Kort flyrejse
Find dit hotel
Find din rejse til Hvar

Rejser til Hvar

Hvar by
Hvar by er et elegant rejsemål med masser af historie, sofistikeret natteliv og rigtig gode restauranter. Det er også et godt udgangspunkt for dig, der ønsker en rejse med gode udflugtsmuligheder.