Se hoteller (4)

Rejser til Hvar by

Hvar by er en af perlerne langs Dalmatiens kyst, og her får du flere oplevelser i én; kultur, historie, natur og strandliv.
Det er nemt at blive forelsket i Hvar By. Det er svært at sætte fingeren på, om det er historien, naturen, kulturen, den elegante stil eller de mange gode restauranter der fortryller folk, men byen kan i hvert fald bryste sig af alt dette. Her er livet som et teaterstykke med evigt liv i byen, og både som kommer og går. Mange nyder at slå sig ned på en af byens mange caféer langs kajen og bare nyde livet - her kan man godt tilbringe et par timer. Har du lyst til at skifte kulissen, skal du blot begive dig op til de små stræder, der kanter den store piazza, hvor du kan shoppe i nogle af de fine butikker eller få dig en god frokost i skyggen. Vil du hellere være ved vandet, skal du bare fortsætte langs strandpromenaden, som strækker sig langt ud på begge sider af byen, indtil du finder en lille bugt til en forfriskende dukkert eller en restaurant til en bid mad.

Aftenliv i Hvar by

Selvom Hvar bys aner går langt tilbage, så har byen alligevel fulgt med tiden, og kan lokke med et sofistikeret natteliv og rigtig gode restauranter. Her kan du altid være sikker på, at du finder frisk fisk på menuen, hvortil du selvfølgelig kan nyde et koldt glas hvidvin fra naboøen Korcula. Når mørket falder på, kan du f.eks. slå dig ned på en af de mange loungebarer på torvet eller langs strandpromenaden og nyde den gode stemning.

Sol og strand i Hvar by

Hvis du tager en gåtur langs strandpromenaden, vil du møde den ene strand efter den anden. Ofte er de ikke så store, og nogle gange består stranden udelukkende af en badeplatform, hvor du kan brede dit badehåndklæde ud, inden du tager en dukkert i det krystalklare vand. Eftersom strandene og bundene ofte består af småsten og klipper, kan man nemt få indtrykket af, at man svæver et par meter over havbunden. Gå endelig ikke glip af en tur til Pakleniøerne, der ligger lige i nærheden. Her vil du kunne se frem til en fantastisk dag, med bademuligheder i små bugter samt en god frokost lavet af lokale råvarer på en af de små strandrestauranter.

Spies' hoteller

Spies tilbyder hoteller af god standard og med en god beliggenhed i kort afstand fra stranden og torvet i Hvar by. Vi tilbyder både hoteller med spaafdeling, hoteller ved strandpromenaden og hoteller for dig, der rejser uden børn.

Privat transfer til Hvar

Hvis du bestiller en rejse med Spies, kan du tilkøbe privat transfer, som bringer dig hele vejen fra lufthavnen til dit hotel (inklusive bådturen fra Spilt til havnen i Hvar). Læs mere under 'Transfer'.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller med spaafdeling
  • Kombinér to rejsemål
  • Krystalklart vand
  • Mange restauranter
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Hvar by

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Hvar by