Se hoteller (6)

Rejser til Makarska

Makarska er en smuk by med masser af folkeliv, herlige strande og god atmosfære.
Makarska er ikke særlig stor, men byder på masser af charme med gamle stenhuse, hyggelige torve og en havnepromenade, hvor såvel lokalbefolkning som feriegæster flokkes om aftenen. Her er mange restauranter og caféer, hvor du kan slå dig ned og smage forskellige dalmatiske delikatesser. I Makarska er der nok at give sig til: du kan dase på stranden, tilbringe en dag på havet eller tage på vandretur i bjergene - valget er dit.

Sol og strand i Makarska

Stranden i Makarska strækker sig næsten to kilometer i nordlig retning, så der er masser af plads, hvis du foretrækker en plads i skyggen frem for solen. Som de fleste steder langs Kroatiens kyst er vandet så klart, at det kan føles som om, du svæver et par meter over havbunden. Langs strandpromenaden har du masser af mindre barer og restauranter, hvor der ofte serveres frisk fisk og skaldyr eller pasta og pizza, som forøvrigt er mindst lige så gode, som dem de serverer på den anden side af vandet.

Bo tæt på stranden i Makarska

Spies' bekvemme charter tilbyder flere forskellige hoteller, som alle har det tilfælles, at de ligger i kort afstand til både Makarskas centrum og stranden. Her er der desuden hoteller for dig, der vil rejse uden børn, og selvfølgelig også lejligheder for dig der gerne vil besøge det lokale marked, købe nogle friske råvarer og lave din mad selv.

Udforsk Kroatien

Makarska er et godt udgangspunkt for at se mere af Kroatien. Hop på bussen til Split, tag en båd ud i skærgården eller tag med på nogle af vores guidede udflugter, hvis du vil opleve mest muligt på kort tid.
Tips og nyttig info
  • Meget tilfredse gæster
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller tæt på stranden
  • Fine strande
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Makarska

Find din rejse til Makarska