Hoteller (12)

Rejser til Split-området

En rejse til det nordlige Dalmatien har meget at byde på - glasklart badevand, fine hoteller og charmerende, historiske byer.
Rejs med Spies til UNESCO-byen Split eller til charmerende Trogir, der ligger på en lille ø i nærheden. I begge byer er det lykkedes at bevare den historiske charme med smalle brostensgader og små, stemningsfulde torve. Trænger du til at blive kølet ned i middagssolen, kan du tage en dukkert på en af kystens grusstrande, klipper eller badeplatforme.

Kultur og seværdigheder

Uanset hvor du vælger at bo, bør du besøge Split i løbet af din ferie. Her i Kroatiens næststørste by venter en bred palet af seværdigheder, og selv om byen er stor, opholder de fleste folk sig mellem Diocletians' palads og Trg Republike, som var byens oprindelige centrum. I Split afholdes der flere markeder, som er et besøg værd, når du rejser hertil. Du kan bl.a. besøge markedet uden for sølvporten, hvor du kan købe grøntsager, frugt, skinke, ost og honning - eller bare slå dig ned for at betragte folkelivet og indsnuse de spændende dufte.

Spies' rejser til Split

I Split-området kan du vælge mellem eksklusive luksushoteller, børnevenlige hoteller med egen børneklub og meget mere. Bestiller du rejsen til Split med Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, samt hvornår du vil rejse. På den måde kan du helt selv skræddersy din rejse, så den opfylder netop dine krav.
Find dit hotel
Find din rejse til Split-området

Rejser til Split-området

Split
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
En rejse til Split byder på såvel historie som folkeliv og shopping. Split er et godt udgangspunkt for at udforske omgivelserne på egen hånd eller kombinere med et af vores andre rejsemål i Kroatien.
Trogir
Trogir er en fortryllende og stemningsfuld by med smalle, stenbelagte gader og små, hyggelige torve. Perfekt til en romantisk rejse langt væk fra hverdagens stress.