Se hoteller (1)

Rejser til Trogir

Trogir er en charmerende lille by med en lang historie og masser af atmosfære. Et perfekt udgangspunkt for udflugter i Dalmatiens skærgård.
Trogir er en malerisk by beliggende på en ø mellem fastlandet og øen Ciovo. Trogirs historie går over 2000 år tilbage i tiden, og byen emmer af historisk charme med smalle brostensbelagte gader og hyggelige små torve. Trogir er som skabt til en romantisk ferie i fred og ro kombineret med smukke oplevelser, f.eks. en tur til Split, en udflugt i øhavet - eller en lækker middag i solnedgangens skær.

Trogir er en malerisk by beliggende på en ø mellem fastlandet og øen Ciovo. Trogirs historie går helt tilbage til de gamle grækere, og selvom der er sket meget siden da, har byen formået at bevare sin historiske charme med små, stenbelagte gader og hyggelige, åbne torve. Som skabt til en romantisk ferie i fred og hyggelig atmosfære. Her findes der gode muligheder for mindeværdige oplevelser som f.eks. en tur til Split, en udflugt i skærgården eller en lækker middag i solnedgangen.

Trogir

Selve Trogir ligger på en tætbebygget ø, og er ikke så stor, men byder alligevel på mange seværdigheder, f.eks. fortet Kamerlengo, katedralen fra 1200-tallet og den indbydende havnepromenade, hvor man kan slå sig ned med en kop kaffe eller et glas af den lokale vin. Får du lyst til en dukkert i havet, kommer du nemt ud til øen Ciovo lige uden for centrum.

Split og skærgården

Dalmatiens skærgård kaldes med rette for en af verdens smukkeste med øer som Hvar, Brac og Vis, og selv om du tager via Split, kan du sagtens tage på endagsudflugt til mange af dem. Split er også et godt udflugtsmål; Diokletians palads, Rivaen (havnepromenaden) og de spændende markeder og butikker gør bestemt byen et besøg værd. Husk badetøj, for fra centrum af Split er der kun et kvarters gang ned til Firule-stranden.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • By og strand
  • Kort transfer
  • Krystalklart badevand
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Trogir

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Trogir