Hoteller (0)

Rejser til Albanien

Spies tilbyder ikke Albanien som rejsemål sommeren 2024.
Albanien er et spændende nyt land på turistlandkortet. Her findes både antikke ruiner, dramatisk natur, et levende kulturliv og et køkken, som albanerne selv er meget stolte af - med god grund. Bestiller du en rejse til Albanien med Spies, kommer du til at bo i Saranda, som er en indbydende by ved kysten med mange restauranter, strande og seværdigheder inden for rækkevidde.

Sol og strand i Saranda

Strandene i Saranda består primært af grus, og vandet er klart og fint - perfekt til både svømmeture og snorkling. Vil du hellere ligge på en sandstrand, kan du tage til Ksamil, som ligger lidt syd for Saranda, hvor der findes flere populære sandstrande og strandrestauranter.

Oplev Albanien

Albanien byder ikke kun på sol og strand, men også på spændende oplevelser og smuk natur. Et godt udflugtsmål er for eksempel byen Gjirokastra, som ligger i bjergene godt 55 km nordøst for Saranda. Her kan man nemt få et par timer til at gå med at slentre langs de snævre gader eller nyde udsigten fra fæstningen i den gamle bydel, som i øvrigt er på UNESCOs Verdensarvsliste. Man kan også komme på en guidet rundvisning i The Cold War Tunnel; en enorm labyrintisk bunker bygget i al hemmelighed i 1960'erne af albanske kommunister. Et andet udflugtsmål er ruinbyen Butrint, som ligger knap 30 km syd for Saranda og blandt andet byder på en bymur og et velbevaret antikt amfiteater.

Smagen af Albanien

I Saranda kan du svælge i fisk og skaldyr til rimelige priser. Det albanske køkken har lånt meget fra det italienske, så det er almindeligt at finde både pasta og risotto på restauranternes menukort. Der serveres også tit lækre salater med friske, lokalt dyrkede grøntsager. Er du interesseret i vin, er der masser af muligheder for at prøve landets egne vine - noget man sjældent ser uden for landets grænser.

Kombinér Saranda med Korfu

Når du rejser til Albanien med Spies, flyver du til Korfu og tager derefter båden til Saranda. Du kan også vælge at opleve to lande i den samme ferie og tilbringe en uge på Korfu og en uge i Saranda.
Find dit hotel
Find din rejse til Albanien

Rejser til Albanien

Flere rejsemål i Albanien
Saranda
En rejse til Saranda byder på sol, strand og spændende udflugter.

INSPIRATION

Sommerferie i Albanien

Sommerferie i Albanien

God mad, spændende historie, smuk natur og lange strande med glasklart vand. Albanien har det hele.

Vigtig information om rejser til Saranda med børn

I nedenstående tilfælde kræver de albanske myndigheder særlig dokumentation, hvis du rejser med børn under 18 år. Du kan downloade det dokument, der passer til din situation, her. Vær opmærksom på, at dokumentet kun er gyldigt, hvis det er bekræftet med et stempel af en offentlig notar (notarius publicus).

Hvis barnet rejser med kun én forælder
Hvis barnet ikke har samme efternavn som begge forældre
Hvis barnet rejser med andre voksne end forældrene, f.eks. venner, bedsteforældre eller andre familiemedlemmer.