• børnevenligt

Sunwing Arguineguín Seafront

 • Direkte ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Havudsigt fra mange værelser
Se tilgængelige værelser
skip links

Fantastisk havudsigt

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotel med lækkert design og komfortable lejligheder, hvor der fra de fleste er flot udsigt over havet. Det fantasifuldt udformede poolområde byder på pools for hele familien, og om vinteren er alle pools opvarmet til cirka 25 grader. Sunwing Arguineguín Seafront tilbyder veludstyrede lejligheder tæt på både restauranter, barer, Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge og motionsrummet.

Hotelfakta

 • Opvarmet pool
  Ja
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  500 m
Nyd et godt måltid mad i Miguel's Kitchen & Grill
2-værelses Royal Lounge Suite med stor balkon med havudsigt
Lollo och Bernie på Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing
Sunwing Family Resorts er vores absolut bedste familiehoteller med børnevenlige pools, rummelige lejligheder og maskotterne Lollo & Bernie til at underholde de yngste gæster. Til de voksne findes træningsmuligheder og spaafdeling.
 • Direkte ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Havudsigt fra mange værelser
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Arguineguín Seafront ligger perfekt på øens solrige sydkyst og tilbyder pools for hele familien - alle pools er opvarmet til ca. 25 grader fra
1/11 til 30/4. Alle lejligheder ligger i bekvem afstand til hotellets faciliteter som f.eks. restauranter, Lollo & Bernie-klubben, motionsrum og spaafdeling.
Sunwing Arguineguín Seafront er et
moderne familiehotel med lækkert design og veludstyrede lejligheder. Vil du have lidt ekstra luksus, kan du bestille en Royal Family Suite med blandt andet velkomstpakke, badekåber og ekstra gode senge. Rejser du med små børn, kan du vælge en af vores Happy Baby-lejligheder, som er specialindrettet til dig, der rejser med børn under tre år.
Miguel's Kitchen & Grill er vores moderne a la carte-restaurant, der serverer noget for enhver smag - fra burgere og cæsarsalat til lækre, spanske retter. Og endelig er der Sunwings populære shows, hvor vores dygtige musicalartister underholder flere aftener om ugen på den udendørs scene.
Som altid på Sunwing finder du også Mini Market, Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge samt motionsrum og spaafdeling.
Sunwing Arguineguín Seafront ligger cirka 500 meter fra den lille fiskerby Arguineguín, hvor der findes både restauranter og enkelte butikker.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunwing Family Resorts har du adgang til vores service i Help Desk døgnet rundt. I Help Desk kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Arguineguín Seafront på Facebook.
Røgfrit hotel
Sunwing Arguineguín Seafront er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Family. Der er desuden ramper på hotelområdet samt trapper og rampe med gelænder i poolen (skrånende bund).
Sæson
Sunwing Arguineguín Seafront er åbent året rundt.
Øvrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen. I perioden 1/4-30/9 er der check-out kl. 11 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1986. Renoveret: 2012. Mellem 2018-2022 er samtlige lejligheder blevet renoveret i forskellige etaper.
252 lejligheder. Etager: 8. Elevator: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkeringsplads. Begrænset antal pladser.
Hæveautomat: Findes på hotellet.
Møntvask: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Hotelmanager
David Callow
Hotellets officielle klassificering er 3.

Sådan bor du

Sunwing Arguineguín Seafront har en skøn beliggenhed ved havet på Gran Canarias solrige sydkyst. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder, hvoraf mange har havudsigt.

NYHED! Giv familien en hyggelig overraskelse med en velkomstpakke, der venter i lejligheden ved ankomsten. Pakken indeholder sodavand, chips, mikroovnspopcorn, slik og strandtennis. Bestilles hjemmefra sammen med rejsen.

Se lejlighedernes beliggenhed her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Bestiller du Sunwing Joker eller Spies Solo/Lille Familie, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet alt efter, hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, der indgår i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomsten til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien, hvis du har bestilt Sunwing Joker. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Royal Lounge Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og en stor terrasse eller balkon.

Big Family

Praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer