Se hoteller (8)
Arguineguín er en lille idyllisk by på øens solsikre sydkyst. Her finder du Spies' familieparadis Sunwing Arguineguín Seafront, som ligger lige ud til havet.
Selv om hotellerne er skudt op langs kysten i årenes løb, og mange turister kommer hertil for at nyde havet og solen, har den idylliske lille fiskerby Arguineguín bevaret sin autentiske karakter og sit kanariske hverdagsliv. Hver morgen sejler fiskerbådene deres fangst i land, som du senere på dagen kan nyde på en af de små rustikke restauranter med rødternede duge på bordene. Ifølge WHO er klimaet på Gran Canarias sydkyst et af verdens bedste og sundeste - luften er ren, og der er tørt og solrigt næsten hele året rundt.

Sunwing Arguineguín Seafront

På vores utrolig populære Sunwing Arguineguín Seafront bor du rigtig godt, direkte ved havet. Lejlighederne er indbydende og har udsigt mod haven og det glitrende Atlanterhav. Derudover har du adgang til alt det, som altid findes på vores Sunwing Family Resorts, bl.a. et stort og dejligt poolområde med opvarmet pool, Lollo & Bernie-klubben og professionelle familieshows.

Luksus i Arguineguín

Hvis du rejser til Arguineguín uden børn og gerne vil have det ekstra bekvemt - og luksuriøst - i ferien, er her flere hoteller, der tilbyder det. Tag f.eks. et kig på Radisson Blu Resort Gran Canaria, som ligger på strandpromenaden mellem Patalavaca og Anfi Beach.

Den bedste strand på De Kanariske Øer?

20 minutters gang fra byen ligger Anfi Beach, som er en af De Kanariske Øers bedste strande med klart og saltholdigt badevand og kridhvidt koralsand. Passagen oven for hotellet løber langs hovedvejen til Patalavaca og fortsætter derefter langs vandet hele vejen til Anfi Beach.
Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resort
 • Fin sandstrand
 • Lokale restauranter
 • Luksushoteller
 • Behageligt klima
 • Rejser året rundt
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Arguineguín

Strand
I Arguineguín findes flere strande.

Strande i Arguineguín

I Patalavaca findes en cirka 150 meter lang sandstrand. Badebugten i det centrale Arguineguín er noget stenet og har sort lavasand. Mellem Arguineguín og Puerto Rico ligger Anfi-stranden. På de fleste strande kan man leje liggestole og parasoller.

Anfi Beach - hvid sandstrand

I Arguineguín findes stranden Anfi Beach med fint hvidt sand og klart vand. Stranden er cirka 200 meter lang, og ved lavvande er havet ikke så dybt. På stranden er det muligt at spille volleyball, og der tilbydes også forskellig slags vandsport. Ved højvande kan der forekomme høje bølger og stærke tidevandsstrømme.
Mad, drikke og natteliv
I Arguineguín ligger restauranterne primært i shoppingcenteret Áncora og ved havnen. Hver morgen "tukker" de lokale fiskerbåde ind med frisk fisk, som de små rustikke restauranter har på menukortet om aftenen.
I Arguineguín ligger der flere barer i forbindelse med shoppingcentret Áncora. Kunne du tænke dig et mere livligt natteliv, findes et større udbud af barer, pubber og natklubber i Puerto Rico 5 km væk.
Shopping
Arguineguín har et mindre udvalg af butikker og supermarkeder samt et shoppingcenter med tøj- og skobutikker. Hotellernes minimarkeder er oftest dyrere end de almindelige dagligvarebutikker. De fleste forretninger holder siestalukket kl. 13-16.

Marked

Tirsdag er markedsdag i Arguineguín. Et godt tip er at komme tidligt, før det bliver for varmt, og mens udbuddet stadig er stort. Markedet åbner som regel om morgenen og lukker igen tidlig eftermiddag.

Shopping uden for Arguineguín

I Puerto Rico cirka 5 km væk ligger et shoppingcenter med butikker, restauranter og andet forlystelsesliv. Et større og bedre udvalg af shoppingmuligheder findes i hovedbyen Las Palmas, som ligger knap 70 kilometer nordpå.
Sport og træning
I Arguineguín kan du vandre, cykle og prøve forskellig vandsport. Flere hoteller, for eksempel Sunwing Arguineguín Seafront tilbyder også et varieret træningsudbud.

Golf

Vil du spille golf i løbet af ferien i Arguineguín, kan du besøge Salobre Golf & Resort. Vil du samtidig se mere af øen, er der også en golfbane på den nordlige del af Gran Canaria.

Du kan finde mere information om øens golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Ved Anfi Beach tilbydes vandaktiviteter som jetski, SUP, vandcykler, faldskærm efter båd og tandemflyvning. Skal du på ferie med familien, kan I overveje at bo på Sunwing Arguineguín Seafront, hvor der tilbydes forskelligartede aktiviteter både i dagtimerne om aftenen for alle aldre foruden professionelle shows med dans og musik.
Arguineguín er et godt udgangspunkt for at udforske Gran Canaria - tag gerne med på en af vores spændende udflugter.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokosttallerken indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring med Rocky Adventure
Bjergvandring med Rocky Adventure
En følelse af frihed og perfekt til vandreentusiasten! Tag med på en skøn vandretur i den varierede og spektakulære natur, som Gran Canaria har at byde på. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
En skøn eftermiddag på havet med en fin katamaran. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og et let måltid indgår.
Læs mere om udflugten
Rocky Adventure - vandring til Teror
Rocky Adventure - vandring til Teror
Tag med Rocky Adventure på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. Følg i urbefolkningens fodspor langs de samme stier, som de benyttede for 2.500 år siden. Ruten går gennem historiske landsbyer, frodige grønne dale og dramatisk vulkansk landskab. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Arguineguín kan du komme til de fleste af Gran Canarias store feriebyer med bus eller taxi, der går også både til Puerto de Mogán og Puerto Rico.

Bus

Arguineguín har gode busforbindelser til andre byer på Gran Canaria. Busser, som kører på den sydlige del af øen, er blå. Der er flere stoppesteder langs hovedvejen ved den store rundkørsel.

Båd

Fra molen til højre for stranden afgår både, der sejler til Puerto de Mogán og Puerto Rico.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres i vid udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Til tider livlig trafik. Kuperet terræn. Ingen fortove.
Sunwing Arguineguin Seafront har handicapvenlige lejligheder.
Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Arguineguín året rundt.

Du kan desuden rejse til Arguineguín året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Arguineguín. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er cirka 1-1,5 time (ca. 45 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunwing og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Find din rejse til Arguineguín
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.