Se hoteller (8)

Rejser til Skopelos

En af øgruppens roligste og smukkeste øer - perfekt at udforske på egen hånd.

Skopelos ligger blot en times rejse med båd fra populære Skiathos. Alligevel er der overraskende få skandinaver, som har fundet vej hertil. Øen er smuk, grøn og frodig med krystalklare badebugter og mange smukke klostre og små kirker. Her findes hele 360 kirker, og årsagen til dette varierer alt efter, hvem man spørger. Spørger du de lokale, vil du sandsynligvis få mange forskellige svar.

Skopelos by

I lille, smukke Skopelos by klatrer de hvidkalkede huse nærmest fra havnen og op langs bjergsiderne. Atmosfæren er sofistikeret, og her er mange restauranter, tavernaer og caféer. Mange kunstnere sælger deres værker i egne butikker, så kvaliteten på souvenirs er ofte højere på Skopelos end på mange andre øer. Kun her kan du købe den sorte keramik, som produceres på øen. Nattelivet i Skopelos by er stille.

Oplev øen på egen hånd

Skopelos er en ø, du bør opleve på din egen måde og i dit eget tempo. Tag for eksempel bussen til den lille by Glossa, som ligger i Skopelos' nordlige ende. Byen er opført på en stejl skråning og har smalle, snoede gader, hyggelige caféer og ikke mindst en betagende udsigt over havet. Herfra kan du tage på nogle skønne vandreture. Eller du kan tage flyvebåden til nogle af de nærliggende øer Alonissos og Skiathos. Du kan også leje en bil og udforske øens skjulte bugter, smukke kirker og vidunderlige natur.

Skopelos med Spies

Bestiller du en rejse til Skopelos med Spies, kan du vælge mellem hoteller i og uden for Skopelos by, og om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed. Mange hoteller er familieejede, hvilket giver en hyggelig, lokal stemning med personlig service. Vil du opleve to øer i ferien, kan du kombinere en uge på Skopelos med en uge på enten Skiathos eller Alonissos.

Tips og nyttig info
  • Kombinér to øer
  • Prisvenlige hoteller
  • Lokale restauranter
  • Vælg mellem hotelværelse og lejlighed
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Skopelos

Strande
4,7
Mad & Drikke
4,0
Børnevenligt
3,3
Find din rejse til Skopelos