• velegnet til voksne

Sunprime Pollensa Bay

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Den smukke Pollensabugt er stedet, hvor du finder Spies' nyeste skud på stammen - det 14. hotel i rækken inden for voksenkonceptet Sunprime Hotels og vores andet Sunprime-hotel på Mallorca. Hotellet findes allerede i dag i vores udbud, men undergår i øjeblikket i øjeblikket en renovering og istandsættelse, så det kan åbne som et Sunprime i april 2022.

Udover et lækkert og moderne design vil hotellet blandt andet tilbyde veltilberedt mad af lokale råvarer, enkeltværelser til dig, der rejser alene, et veludstyret motionsrum med havudsigt og en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Mallorcas nordøstkyst.

Lige nu! Bestil tidligt-rabat på 400,- pr. bestilling til Sunprime Pollensa Bay.

Sunprime Pollensa Bay er et fredfyldt hotel med fantastisk udsigt over havet blot få skridt fra stranden i Pollensabugten på Mallorcas nordøstkyst. Hotellet indbyder til afslapning og tilbyder moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt. Hotellet har også et dejligt poolområde med en stor solterrasse samt en fin spaafdeling, hvor du kan bestille velgørende behandlinger.

Vil du dyrke motion i ferien, kan du træne i hotellets motionsrum eller deltage i forskellige former for holdtræning. Bagefter kan du nyde et godt måltid mad i restauranten eller en kølig forfriskning i baren, hvorfra der også er flot udsigt over havet.

Sunprime Pollensa Bay har en god beliggenhed i bekvem gåafstand til det meste. Du kan for eksempel spadsere til Alcudias charmerende gamle bydel, der byder på smalle gader og et hyggeligt torv med restauranter og små butikker samt et populært marked et par gange om ugen. Fra hotellet er der heller ikke langt til strandpromenaden og havnen i Alcudia. Ud over den lille strand neden for hotellet er der desuden flere andre strande i nærområdet.

Hotellet hed tidligere Hotel Panoramic Alcudia.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Røgfrit

Sunprime Pollensa Bay er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in: tidligst kl. 12. Check-out: senest kl. 12.

163 værelser og suiter. Etager: 4. Elevator: Ja.

Bygget: 1965. Renoveret: 2022.

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Diego Martinez

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Bekvemme måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Direkte transfer, når du flyver med Sunclass Airlines
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1 km
 • Hovedcentrum
  3,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m
Sådan bor du
Sunprime Pollensa Bay ligger i et fredeligt boligområde med fin udsigt over havet.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her.

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

På Sunprime Pollensa Bay kan du nyde lækker mad og gode vine i et hyggeligt miljø på Sunprime Restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag.

Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning.

Sunprime Bar

Sunprime Bar

Åbningstider:
Kl. 10.30-23

I hotellets bar kan du bl.a. bestille et forfriskende glas juice, en god kop kaffe eller en lækker cocktail.

Lounge

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller slappe af med et glas cava.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Der serveres også forskellige lune retter. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Alle hovedmåltider serveres fra buffet.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Alle hovedmåltider serveres fra buffet.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Pollensa Bay har en fantastisk beliggenhed ved havet og byder på komfortable liggestole og parasoller. Her findes også en bar, hvis du trænger til en forfriskning, og får du lyst til en dukkert i havet, er der kun få skridt til stranden. Som altid på Sunprime indgår der gratis poolhåndklæder, som du er velkommen til at tage med til stranden.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 163 m²
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Dybde: 10-145 cm

Strand

Strand

Hotellet ligger ud til en strand. Du er velkommen til at tage dit poolhåndklæde fra hotellet med til stranden.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Pollensa Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold som f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i hotellets motionsrum.

Holdtræning

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og core. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler! Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer
Beliggenhed

Beliggenhed

Sunprime Pollensa Bay ligger ved stranden i et boligkvarter med lokaltrafik. Fra hotellet er der cirka 1 km til restauranter, butikker og barer i Alcudias gamle bydel og cirka 3 km til Puerto de Alcudia. Transfer fra lufthavnen tager cirka 45 minutter og indgår ikke, men kan tilkøbes.

Carrer Maria Antònia Salvà, 3,
07400 Alcúdia
Telephone: +34 971 54 54 84
res.panoramic@rmhi.es

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Pollensa Bay tilbyder Easy Travel, når du har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt transfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Rejsemål: Alcudia, Mallorca
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
**10 kg ekstra bagage: ** Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

I hotellets spaafdeling tilbydes massage og forskellige skønhedsbehandlinger af forskellig længde. Sunprime Spa drives i lokalt regi, og alle behandlinger bestilles på stedet.

Bedømmelser og anmeldelser

Hotellet har endnu ikke fået en karakter, da det kræver et vist antal gæster for at få et karaktergrundlag.

Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Der er ikke meget omkring"

  Dejligt hotel, smukt indrettet, venligt personale Hotellet ligger en time fra centrum og ligger i et område meget alsidigt, dog ligger den gamle by indenfor 2.5 km som er hyggelig.Dejlig mad, buffet, dog skar de buffet ned med 60 % de sidste 3-4 dage pga få gæster, hvilke var meget ærgerligt for os andre og ikke tilfredsstillende.Vi oplevede live musik en aften og det var det..De var ikke goe til at skabe stemning, men alt, ialt,rent flot hotel, roligt i hvert fald da vi var der ingen børneunderholdning, hvilke var perfekt for os da vi ikke havde børn med. Alt for stille for os og alt for langt til Palma, vores fejl og egentlig til noget der skabte stemning og underholdning.
 • 4/5

  "Ferie for voksne"

  Et fint hotel for voksne, hvis der blot skal slappes af. Dog kunne vi godt mærke at der var ved at blive lukket ned. Færre personale mindre udvalg i restauranten også drikkevarer
 • 4/5

  "Flot og rent hotel"

  Hotellet er flot og rent. Maden er rigtig god. Baren er god. Stranden er ikke så god som forventet. Desuden det er en stor fejl, at man IKKE kan købe flaskevand på hotellet, da der ikke er nogen købmand i nærheden. Det er tvingende nødvendigt, at man også sælger flaskevand, - specielt når man fra næste år vil kalde hotellet for Sunwing Family Resort.
 • 5/5

  "Fint hotel lidt afsidiges"

  Pænt hotel med en god service. Fin lille strand lige uden for døren. Jeg havde all inklusiv og maden er helt fantastisk. Jeg var der i tre uger og det var ikke på noget tidspunkt ensformigt. Hvis man vil vandre så er der fint ruter i området. Jeg rejste alene og havde et fint værelse med lille balkon, udsigten kunne jo godt have været bedre men til gengæld var den meget privat. Personaltet er meget venlige og oplevede en god service, værelset blev rengjort hver dag. Ærgerligt at personalet er meget dårlig til at tale engelsk. Alt underholdning og aktiviteter foregår på Fransk og/eller spansk. Hvis man ikke ønsker at spise på hoteller skal man enten ind til den gamle by eller til Alcudia.Det tager ca. 20 min. at gå ind til den gamle by og ca. en lille time at gå til Alcudia.
 • 4/5

  "Fint hotel."

  Service, hygiejne i top. Hotellet som helhed fint. Maden god. Beliggenhed fin. Irriterende musik i poolområdet.
Søg for at se ledige værelser og priser