Se hoteller (23)

  Rejser til Alcudia

  Alcudia er det perfekte valg for dig, der rejser med børn. Her finder du lavvandede sandstrande, klart vand og vores eget familiehotel Sunwing Alcudia Beach.

  Alcudia består egentlig af tre dele. Puerto de Alcudia ligger ved kysten og byder på en fin havn, gode shoppingmuligheder, hyggelige barer og lækre restauranter. Her kan man let få en eftermiddag eller to til at gå, og mange tager også hertil om aftenen for at spadsere en tur og opleve folkelivet. Lidt inde i landet ligger Alcudias gamle bydel, som er den oprindelige provinshovedstad med romerske aner, et charmerende lokalt marked og hyggelige restauranter ved byens torv. Lige uden for byen findes også ruinerne efter den gamle romerske by Pollentia. Sidst, men ikke mindst, er der Playa de Alcudia - den 14 km lange strand øst for Puerto de Alcudia. Her ligger hotellerne på stribe både langs stranden og på den anden side af hovedvejen, der løber langs kysten et stykke fra havet. Flere steder findes også små klynger af butikker og restauranter.

  Børnevenlige hoteller i Alcudia

  Den kilometerlange hvide sandstrand i Alcudia er en af Middelhavets absolutte perler med nogle af Mallorcas bedste familiehoteller, hvilket har gjort Alcudiabugten til børnefamiliernes favoritrejsemål og ferieparadis. I Playa de Alcudia ligger vores populære Sunwing Alcudia Beach lige ud til den lavvandede sandstrand og tilbyder komfortable lejligheder med plads til op til otte personer samt fine træningsmuligheder, spaafdeling og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Til de yngste gæster findes desuden Lollo & Bernie-klubben og et stort udvalg af aktiviteter. I Alcudia tilbyder vi også flere børnevenlige Family Garden-hoteller, deriblandt lækre Zafiro Palace Alcudia, der blandt andet tilbyder værelser med tagterrasse og boblebad samt lejligheder med direkte pooladgang. Vil du bo tættere på stranden, er Zafiro Bahia et godt valg, og vil børnene gerne møde Lollo & Bernie i ferien, har de mulighed for det på Seaclub Mediterranean Resort, som ligger en kort taxitur fra Puerto de Alcudia.

  Nyhed! Sunprime Pollensa Bay

  Sommeren 2022 slår nye Sunprime Pollensa Bay dørene op og byder på en afslappende voksenferie i smukke omgivelser, blot få skridt fra stranden i Pollensabugten. Hotellet ligger i kort gåafstand fra Alcudias charmerende gamle bydel og byder på alle faciliteter som vores øvrige Sunprime-hoteller: lækre værelser og suiter, god mad, et fredeligt poolområde og en aldersgrænse på 16 år.

  Playa de Alcudia

  Stranden er nok en af de vigtigste grunde til, at så mange rejser til Alcudia. Den knap 14 kilometer lange sandstrand strækker sig østpå fra Port de Alcudia hele vejen til Cala de s'Aigua Dolca. Stranden er bredest og mest lavvandet nærmest Alcudia, hvorefter den bliver smallere, jo længere væk fra Alcudia man kommer. Der er også flere strande og klippefyldte badebugter på Formentor-halvøen, som man nemmest kommer til med båd fra havnen i Alcudia eller i lejebil.

  Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlange sandstrande
  • All Inclusive
  • Børnevenlige strande
  • Gode restauranter
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Alcudia

  Strand
  Hvis man skal finde et synonym for strandferie, vil Alcudia ikke være noget dårligt bud. Her er altid masser af plads på de kilometerlange og brede sandstrande.

  Playa de Alcudia - sandstrand for hele familien

  Playa de Alcudia er en ca. 14 kilometer lang sandstrand med hvidt finkornet sand og klart vand. Stranden egner sig godt til børnefamilier, da den er både bred og lavvandet. Jo længere østpå man kommer i retning mod nabobyen Ca'n Picafort, jo mindre lavvandet bliver der. I højsæsonen er stranden velbesøgt - især i weekenderne, hvor også indbyggerne i Palma tager hertil. På stranden kan man leje liggestole og parasoller, og der er adgang til ferskvandsbrusere og toiletter. Her er også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter som f.eks. vandcykler, vandski, windsurfing og sejlads, og der ligger både små strandbarer og frokostrestauranter på stranden. Langs stranden kan man gå ad en bilfri strandpromenade hele vejen ind til Puerto Alcudia.

  Playa de Alcanada - mindre stenstrand

  En ca. 500 meter lang stenstrand, som ligger længst ude på odden forbi havnen. Her er der gerne lidt roligere, men her er til gengæld heller ingen restauranter, strandbarer og lignende. Du kommer hertil med bil, cykel, bus eller taxi. Populær strand blandt mallorcinerne selv.

  Strande på Mallorca

  Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

  Es Trenc

  En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

  Cala Deia

  Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

  Cala Sant Vicenc

  Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

  Cala Mondragó

  Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

  Cala Torta

  Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

  Cala Tuent

  En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
  Mad, drikke og natteliv
  I Alcudia er der restauranter og barer i massevis. Restauranternes menukort består af såvel lokale som internationale retter. Det største udbud finder du i havneområdet i Puerto Alcudia og langs Bellevuegaden, en sidegade til Carretera d'Artà. Også i Alcudias gamle bydel er der en hel del gode restauranter. Langs stranden er der en række frokostrestauranter og strandbarer.

  Vin og tapas i Ca'n Vidalet

  Et besøg på vinbodegaen Ca'n Vidalet kan anbefales. Bodegaen er kendt for sin udmærkede vin. Du kan også bestille en tur hertil og spise tapas. Ca'n Vidalet ligger blot 15 minutters kørsel i bil fra Alcudia på vej mod Pollensa.

  Mad og drikke på Mallorca

  Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

  Tapas

  Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

  Vin

  De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
  Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

  Spansk kaffe

  Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
  Nattelivet i Alcudia er koncentreret omkring Puerto de Alcudia og Playa de Alcudia. Her er der et relativt stort udvalg af barer, pubber og diskoteker. Mange af de større hoteller har også dans til levende musik næsten hver aften, hvor alle er velkomne. I den gamle del af Alcudia er der stille efter ca. kl. 23.00.
  Shopping
  I Alcudia ligger butikkerne side om side i mange af gaderne. Både typiske turistbutikker, som sælger souvenirer med mere, men også flere kendte tøjkæder. De fleste butikker finder du i havneområdet (Passeig Maritim) og på hovedgaden Carretera d'Artà, men der ligger også en del spændende butikker inde i den gamle del af Alcudia tæt på torvet. Her kan du også smage mange mallorcinske specialiteter og vine, lokale pølser, salt, oliven og meget mere. I nogle af disse butikker kan du nyde et glas vin og gå ombord i gode tapasretter.

  Shopping uden for Alcudia

  God shopping til gode priser? Så er Palma stedet at tage hen. Her er der et næsten uendeligt udvalg af moderne og kendte butikker. Fra Alcudia går der busser flere gange om dagen. Spies arrangerer også såkaldte shoppingture, som er arrangerede heldagsture ind til Palma.

  Marked

  Hver tirsdag og søndag er der marked i Alcudias gamle bydel. Her gemmer sig mange gode fund i det store udvalg af tøj, lokalt kunsthåndværk, frugt og grønt. Om torsdagen afholdes Mallorcas største marked i Inca.

  Shopping på Mallorca

  På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

  Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

  I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

  Markeder på Mallorca

  De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

  Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

  Gode køb på Mallorca

  Sko
  Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

  Keramik
  Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

  Alkohol
  Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

  Perler
  I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

  Lædervarer
  På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

  Olivenolie
  Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
  Sport og træning
  Alcudia har meget at byde på, hvis du kunne tænke dig en aktiv ferie i naturen. Vandsport, cykling og vandring er nogle af de sportsaktiviteter, der tilbydes, og der findes desuden en golfbane i området.

  Dykning

  I bugten nord for Alcudia og langs østkysten ligger nogle af øens bedste dykkersteder, og her er også flere dykkerskoler. Ved du ikke, om dykning er noget for dig, kan du komme med på et prøvedyk, hvor du og en instruktør dykker ned på 5-6 meters dybde.

  Cykling

  Området omkring Alcudia egner sig perfekt til cykling, og her findes mange gode ruter. Spørg i turistinformationen eller på dit hotel om nærmeste cykeludlejer - de plejer også at være behjælpelige med kort og gode tips til ruter. I perioden februar-maj kommer der mange professionelle cykelryttere hertil fra hele Europa for at træne og varme op til cykelsæsonen.

  I kælderen på Sunwing Alcudia Beach ligger Rad-Salon, som tilbyder et stort udvalg af cykler. Bestil din cykel på: https://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunwing-mallorca&no_cache=1&L=1

  Vandsport

  Langs Playa de Alcudia kan du prøve de fleste typer vandsport som vandski, windsurfing og sejlads. Læs mere om vandsport her.

  Vandring

  Mallorca er et sandt paradis for vandrefolket. Fra Alcudia kan du vandre op til toppen af Puig de Sant Marti og nyde udsigten over hele Alcudia- og Pollensabugten fra din klippetrone 250 meter over havet. Ruten starter i Bellevuegaden og tager ca. 45 minutter at gennemføre. Hvis du vil udfordre dig selv på hårdere og mere avancerede ruter, kan du kontakte turistinformationen, som også har brochurer om de smukke vandrestier i området. Sørg for at have sko med grove såler, da nogle af stierne går gennem stejlt terræn.

  Golf

  Der ligger flere fine golfbaner i området omkring Alcudia, blandt andet Golf Alcanada, som er en af Mallorcas bedste golfbaner med skøn udsigt over Alcudiabugten.

  Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
  Aktiviteter og seværdigheder

  Hidropark Alcudia

  Hidropark er et vandland med flere forskellige vandrutsjebaner, minigolf, bølgebassin m.m. Her er hele familien garanteret en stor dag fyldt med sjove aktiviteter. Inde i vandlandet er der også restauranter, grønne områder og legeområder til de små.

  Paintball

  Ikke langt fra byen Sa Pobla på den nordlige del af Mallorca ligger paintballbanen Paintball Fantasy. Her kan du i fuldt udstyr erklære krig mod vennerne.

  Olivenolie

  Mange mener, at olivenolien fra Mallorca er den bedste ved Middelhavet. Der bliver dyrket oliven flere steder rundt omkring på øen, og nogle af disse steder tager man imod besøgende, så man kan se, hvordan olivenolien bliver produceret. Oli Caimari i byen Caimari midt inde på øen er ret populær. Her er der en stor butik med mange af de typiske lokale produkter og souvenirer. Besøg også Son Catiu uden for Inca, som har en hyggelig pamboleria (bar/cafe).

  Bymurene

  Bymurene i den gamle del af Alcudia blev bygget af spanierne i 1300-tallet. Nogle hundrede år senere var murene helt forfaldne efter den industrielle revolution. I dag er de blevet restaureret og er bestemt et besøg værd.

  Det historiske centrum

  Inden for Alcudias bymure koncentreret omkring Placa Constitució ligger de fleste af byens historiske seværdigheder. Besøg f.eks. museet, paladset, kirkerne eller de romerske ruiner.

  Nationalparken S'Albufera

  Et par kilometer øst for Playa de Alcudia i retning mod Ca'n Picafort ligger nationalparken S'Albufera. Den er et paradis for fuglekiggere og naturelskere. Her er der picnicområder for dig, der har lyst til at medbringe egen mad, og et minimuseum, som viser, hvad parken har at tilbyde. Bussen mod Ca'n Picafort standser uden for indgangen til parken. Fra Puerto de Alcudia er der cykelsti hele vejen.

  Botanicactus

  En botanisk have med mange kaktusser, urter, træer og blomster. Ligger mellem Santanyi og Ses Salines.

  Puerto Portals

  Øens mest luksuriøse yachthavn ligger mellem Palma og Palma Nova. Eksklusive internationale restauranter og barer med udendørsservering ligger side om side her, så alle kan se og blive set.

  Cabrera

  Øen Cabrera er en nationalpark, som ligger ca. en times sejlads fra byen Colonia de Sant Jordi på Mallorcas sydspids. Her kan du udforske landskabet på de forskellige vandrestier eller gå op til borgen, hvor du kan nyde udsigten. Øen har også flere hyggelige badebugter.

  Museu monográfic de Pollentia - Alcudia

  Alcudias arkæologiske museum er fyldt med fascinerende og smukke levn fra romertiden, som er blevet fundet under udgravninger. Her kan du bl.a. se romersk kunsthåndværk, genstande i ler, smykker m.m.

  Teatro Romano - Alcudia

  Øens eneste bevarede romerske amfiteater, Teatro Romano, ligger uden for bymurene ca. 1 kilometer fra kirken i den gamle del af Alcudia. Her afholdes af og til særlige koncerter. For mere information, kontakt turistinformationen.
  Udflugter
  Solopgang og delfiner
  Solopgang og delfiner
  Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
  Læs mere om udflugten
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
  Læs mere om udflugten
  Den klassiske grottetur
  Den klassiske grottetur
  En hel dag med underjordisk mystik, præsentation hos vores samarbejdspartner Purowool og et besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører. Morgenmad indgår.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Transportmulighederne i Alcudia er mange, og det er relativt nemt at komme rundt til de andre dele af øen.

  Cykel

  Alcudia er en perfekt by at cykle i, eftersom den er så flad. Der løber en cykelsti langs hele stranden. Hvis det ikke er for varmt, kan man også cykle op til den gamle del af Alcudia og til nationalparken S'Albufera. Fortsæt ad hovedgaden Carretera d'Artà i sydlig retning. Der er cykelsti hele vejen. Man kan leje cykel flere steder. Spørg på dit hotel, hvilken cykeludlejer der ligger nærmest.

  Lokalbusser

  Bustrafikken i Alcudia fungerer godt. Der er ikke langt mellem busserne, og på hovedgaden Carretera d'Arta i Alcudia er der busstoppesteder med jævne mellemrum.

  • Busser til Ca'n Picafort og Puerto de Pollensa kører flere gange i timen.
  • Busser til Palma og Inca kører ca. 1 gang i timen.
  • Busser til Formentor, Campanet, Puerto de Sóller, Lluch og Sa Pobla kører flere gange dagligt.

  Tog

  Fra nabobyen Sa Pobla afgår der tog til Palma og Inca en gang i timen.

  Taxi

  I Alcudia er der mange taxier, og det er sjældent svært at få fat i en direkte på gaden. Du kan naturligvis også forudbestille en taxi fra hotellet eller den restaurant, du befinder dig på - der kommer så bare et gebyr oveni. Der køres efter taxameter, og drikkepenge afrundes opad.

  Sådan kommer du rundt på Mallorca

  Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

  Busser

  Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
  Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

  Færger

  Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

  Fly

  Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

  Taxi

  Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

  Tog

  Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
  Rejs med børn
  Alcudia er et populært rejsemål for børnefamilier, måske endda det bedste på hele Mallorca. Her er næsten alt indrettet, så livet bliver nemmere for dem, der rejser med børn, og det vrimler med børnevenlige hoteller. Stranden er lavvandet og hyggelig, og havneområdet er bilfrit. Parallelt med stranden løber en bilfri strandpromenade, som er perfekt til lange gåture langs vandet, både med og uden barnevogn.

  Strandene

  Stranden i Alcudia er meget børnevenlig. Den er lavvandet og har roligt vand. Sandet, som er blødt og finkornet, er godt at at bygge sandslotte med.

  Restauranter

  De fleste restauranter i Alcudia har internationale menukort med mad, der passer til de små. Mange restauranter tilbyder også specielle børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der findes et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

  Leg

  Mange af de større hoteller har legepladser af varierende standard. Den største og bedste har Sunwing Alcudia Beach - den kan dog kun benyttes af hotellets gæster. Også hotel Bellevue har en god legeplads, og den er åben for alle. Ofte er der minitivoli, ponyridning og diverse andre børnevenlige aktiviteter.

  Rejs med børn til Mallorca

  Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
  Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

  Mad

  De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

  Babymad og bleer

  Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

  Barnesæder

  Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

  Legepladser

  De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer. Gæster på Sunwing Alcudia Beach har rejsemålsservice i Help Desk døgnet rundt.

  Bæredygtig ferie

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Alcudia

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres de fleste steder.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

  Ironman og cykelløb

  Hvert år finder tre store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca:

  30/4 2022: Cykelløbet Mallorca 312
  7/5 2022: Halv Ironman
  14/5 2022: Ironman

  På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

  Øvrigt

  Ikke opvarmede udendørspools er normalt i drift fra maj til oktober.

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Alcudia i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Alcudia året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Alcudia. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra cirka 45 minutter til 1 time og 30 minutter (cirka 65 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Easy Travel

  Når du bor på Sunwing Alcudia Beach eller Sunprime Pollensa Bay og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

  Tilbud til Alcudia

  Sunwing Alcudia Beach
  sunwing
  • Børnevenligt
  Sunwing Alcudia Beach
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 2-værelses Family med terrasse mod omgivelserne
  • 1 uge
  • Afrejse 19 apr 2022 fra Billund
  Fly + hotel, 1 uge
  19 apr 2022 fra Billund
  Seaclub Mediterranean Resort
  familygarden
  • Børnevenligt
  Seaclub Mediterranean Resort
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 2-værelses lejlighed
  • 1 uge
  • Afrejse 10 maj 2022 fra Aalborg
  Fly + hotel, 1 uge
  10 maj 2022 fra Aalborg
  Zafiro Tropic
  familygarden
  • Børnevenligt
  Zafiro Tropic
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 1-vær. lejlighed med en ekstra opredning til et barn
  • 1 uge
  • Afrejse 19 apr 2022 fra København
  Fly + hotel, 1 uge
  19 apr 2022 fra København
  Zafiro Bahia
  familygarden
  • Børnevenligt
  Zafiro Bahia
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
  • 1 uge
  • Afrejse 26 apr 2022 fra Aalborg
  Fly + hotel, 1 uge
  26 apr 2022 fra Aalborg
  VIVA Golf
  primeselect
  • Velegnet til voksne
  VIVA Golf
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + dobbeltværelse
  • 1 uge
  • Inkl. morgenmadsbuffet
  • Afrejse 23 apr 2022 fra Billund
  Morgenmadsbuffet
  Fly + hotel, 1 uge
  23 apr 2022 fra Billund
  Find din rejse til Alcudia
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.