En kvinde i vandet på Mallorca

Rejser i juni

Sommeren er i gang sydpå, og du behøver ikke lede længe efter sol, varme og dejlige badestrande. Find den perfekte rejse i juni her.

I juni er der frit valg på alle hylder, når du vil have sol og varme på en tidlig sommerferie. Sommeren har for alvor bidt sig fast, og det kan mærkes på stort set alle vores rejsemål. Tyrkiet og Cypern byder på 12 solskinstimer om dagen i gennemsnit, og varmen har også nået Rhodos, Kreta og resten af Grækenland. Find din sommerferie i juni her!

Rejsefavoritter i juni

Billige rejser i juni

par ved pool

Afbudsrejser

Kan du rejse med kort varsel? Eller har du fleksible afrejsedatoer, så tag et kig blandt vores afbudsrejser i juni. Her er der gode chancer for at finde en billig rejse i juni.

barn spiser mad

All Inclusive

En ekstra is(kaffe)? All Inclusive stiller (lækker)sulten og tørsten hos alle. Det bedste er, at alt er betalt hjemmefra, så du ikke behøver at tænke på retaurantregningen på ferien. Vi har gode rejser i juni med All Inclusive.

Badebro i Sal Santa Maria

Tilbud og rabatter

Selvom juni er begyndelsen af højsæsonen, har vi mange gode rabatter til dig, der leder efter et godt tilbud på en rejse i juni. Vi tilføjer nye kampagner og rabatter hver uge.

Flere junirejser

fire veninder i barcelona

Storbyferie

Hvorfor ikke skyde sommeren i gang med en storbyferie i juni? I f.eks. Barcelona og Nice kan du kombinere sol og sommerferie med seværdigheder, shopping og strand.

kvinde med yogamåtte

Aktiv ferie

Drømmer du om en rejse i juni med fuld fart på? Bestil ferie til et populært træningshotel eller tag med på en arangeret yoga- eller cykelrejse.

Varmeguiden i juni

Hvor er det varmt i juni?

Vil du se, hvor der er varmt i juni? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i juni? Tjek vores varmeguide!

Find din ferie i juni

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller