Se hoteller (35)
Parga er et af vores mest populære rejsemål i Grækenland, og mange af vores gæster har givet hotellerne i Parga meget høje bedømmelser.
Parga er langt fra en traditionel badeby; den lille by strækker sig som et amfiteater omkring en smuk bugt med små øer. Terrænet er kuperet og de små huse med deres gulrøde tegltage, balkoner og trædetaljer klatrer nærmest op ad bjergsiden fra den idylliske havn. Nattelivet er nok mere livligt og højlydt andre steder - med undtagelse af august måned, hvor ferierende athenere og italienere gør, hvad de kan, for at højne pulsen i gaderne. Ellers spenderes aftenerne for det meste i godt selskab på havnepromenadens hyggelige tavernaer, barer og caféer.

Ø-stemning på fastlandet

Selv om Parga ligger på fastlandet, føles det som en rejse til en smuk og autentisk græsk ø med fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader, slappe af på den lille havn og med gode udflugtsmuligheder og vandreture både på fastlandet og på de nærliggende øer.

Tilfredse gæster på fine hoteller

Parga ligger helt i toppen, hvad angår vores gæsters bedømmelser af hotellerne. Om det er fordi, de fleste af dem er små, familiedrevne hoteller i en passende størrelse, eller noget andet, er svært at sige, men de får meget høje ratings. Mange af hotellerne ligger inde i byen, og da Parga ikke er ret stor, bor du tæt på både stranden, tavernaerne og butikkerne. Derfor bliver de også hurtigt fuldt bookede, så det er vigtigt at bestille rejsen i god tid, hvis du ønsker at rejse i højsæsonen.

Vælg din favoritstrand

I selve byen er der to mindre strande, og inden for taxi-, bus- og bådafstand findes flere dejlige strande. Fine Lichnos Beach ligger eksempelvis 3 km uden for byen, og den populære Valtos ligger knap 1 km væk. Et godt tip er at nyde en god spadseretur til stranden og tage en taxibåd tilbage.
Tips og nyttig info
 • Prisvenlige hoteller
 • Hoteller på stranden
 • Fine strande
 • Mange restauranter
 • Spændende udflugter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Parga

Strand
Inde i Parga er der to strande: Krioneri og den mindre Piso Krioneri. Begge strande har grovkornet sand. I udkanten af byen begynder den kilometerlange Valtos-strand, som også har grovkornet sand. Cirka 3 km syd for Parga ligger Lichnos-stranden, som er 1 km lang og består af fint og groft sand.

Valtos-stranden

En cirka 1,5 km lang sten- og sandstrand, som ligger bag den venetianske borg set fra havnen. På stranden udlejes liggestole og parasoller, og her findes flere små tavernaer. Den nemmeste måde at komme dertil på er at følge trapperne op til borgen og tage gangbroen derfra ned til stranden. Man kan også tage en taxibåd fra havnen i Parga til stranden. Stranden er meget populær og bliver derfor hurtigt fyldt.

Krioneri-stranden

Stranden ligger midt inde i Parga og består af sand og sten. Liggestole, parasoller og vandcykler kan lejes. Lige syd for Krioneri ligger den mindre Piso Krioneri-strand, som er knap så velbesøgt.

Lichnos-stranden

Ligger 3 km syd for Parga. På stranden udlejes liggestole og parasoller, og der er også mulighed for at prøve forskellig slags vandsport. Man kommer nemt hertil med taxibåd, bil eller scooter. Man kan også vandre til stranden langs en fin natursti over bjerget.

Sarakiniko-stranden

Ligger cirka 13 km fra Parga, og det er nemmest at komme hertil med taxibåd fra Parga. Stranden består af sand og sten, og her er mulighed for at leje liggestole og parasoller samt prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Her ligger også et par tavernaer.
Mad, drikke og natteliv
Parga har et godt udvalg af restauranter, barer og caféer, som serverer både græsk og international mad. Mange restauranter ligger langs den livlige havnepromenade, men der ligger også både barer og restauranter højere oppe i byen med fantastisk udsigt over havet. Parga er kendt for sin gode olivenolie og ost, og der er tit mulighed for at få smagsprøver direkte fra producenterne.

Mad og drikke på Lefkas

Den lokale taverna er det naturlige samlingspunkt for grækerne. Her kommer man ofte, og man bliver længe, da måltiderne er en vigtig del af grækernes sociale liv.

Meze - småretter

Horiatiki - græsk salat med tomat, løg, oliven og fetaost
Feta - en cremet, hvid gedeost
Tzatziki - hvidløgsdip med yoghurt og agurk
Saganaki - friteret ost med citron (kan varmt anbefales!)
Dolmades - vinblade fyldt med kød og ris
Kalamares - friterede blæksprutter
Garides - grillede rejer
Ksifa - sværdfisk
Kreas - kød
Keftedes - græske kødboller
Moussaka - kødsauce og aubergine i lag gratineret med ost
Pastitio - lasagne med makaroni
Souvlaki - grillspyd
Gemista - tomater eller peberfrugt fyldt med ris eller kød

Pota - drikkevarer

Vin - retsina er en hvidvin tilsat harpiks - der findes mange lokale varianter
Øl - de fleste er importeret eller brygget på licens
Ouzo - grækernes egen anisbrændevin, som minder om tyrkernes raki, Levantens arak og franskmændenes pastis - spædes op med vand, hvilket gør den mælkehvid
Metaxa - græsk cognac
Kaffe - den græske kaffe er meget stærk og serveres i små kopper. Nescafé minder om vores kaffe. Frappé er iskaffe, som er rigtig god og forfriskende i varmen
Nattelivet i Parga er afslappet. Her er ingen store natklubber, men en del små barer, hvor man kan sidde og nyde en drink til langt ud på aftenen. I juli og august har mange grækere ferie, hvilket bidrager til at give en mere lokal stemning.
Shopping
I Parga ligger de fleste butikker ved havnen og i de små gader i centrum. På de brostensbelagte gader finder du græske specialbutikker, som sælger ouzo, honning og olivenolie samt butikker med kunsthåndværk, guldsmykker, moderne tøj, sko og tasker. Ønsker du at handle dagligvarer, kan du gøre det i et af minimarkederne rundt omkring i byen. Større supermarkeder findes i området ved skolen og kirken samt ved Piso Krioneri. Da Parga ligger på fastlandet, kan du også tage til de nærliggende byer som f.eks. Preveza (ca. 1 time) og til Ioannina (ca. 1½ time). Her er et større udvalg af butikker og nogle internationale kæder.
Aktiviteter og seværdigheder
Gå ikke glip af et besøg i borgen i Parga, som ligger mellem Parga by og Valtos. Her kan du fornemme historiens vingesus, og udsigten fra borgen er fremragende, måske en af kystens største seværdigheder. Området omkring Parga har en helt fantastisk natur, og en vandretur gennem landskabet er en helt særlig oplevelse. Her er flere udmærkede vandrestier og ruter.

Byen Anthousa

Følg vejen indad i landet, når du kommer fra Valtos Beach, og fortsæt lige ud ca. 700 m forbi Mango, Nicolaou Minimarket. Lige efter Nikita Studios på højre side ser du en lille sti og et skilt, som viser i retning mod Anthousa & Castle. Følg stien og gå siden til venstre. Derefter følger du vejen til Anthousa.
Du går gennem en dal og kan høre vandet risle. Til højre får du så småt øje på en vandmølle. Gå over betonbroen og op ad bjerget. Fortsæt frem til udkanten af byen, hvor beboelsesejendommene starter.
Følg den snoede vej i retning mod kirken Agiayiannis og nyd den smukke udsigt. Til sidst følger du den asfalterede vej ind mod centrum af Anthousa. Når du går gennem byen, vil du se nogle skilte, som peger mod The Castle. Nu følger der en stejl tur op til Ali Pashas slot (ca. 1 km), men det er besværet værd, når du kommer op og kan nyde den fantastiske udsigt over omgivelserne og mod Parga. På vej tilbage til Parga kan du enten vælge samme vej, som du kom, eller følge hovedvejen fra Anthousa til Parga. Der er tavernaer i nærheden, men husk på at alt i Anthousa lukker for siesta mellem kl. 13.00 og 17.00, og i den periode kan man ikke regne med at finde åbne barer eller restauranter.

Lichnos Beach gennem olivenlundene

Fra Parga sætter du kursen mod Krioneri og følger vejen, som løber parallelt med stranden. Vejen fortsætter siden væk fra stranden. Du passerer et bageri til højre og en campingplads til venstre. Fortsæt med at gå til du kommer til restauranten Perivoli, som ligger på højre hånd. Fortsæt lige frem til du befinder dig i en olivenlund. Til højre ser du en sti, som går brat opad blandt oliventræerne. Følg denne sti - først til venstre, siden til højre. På venstre side passerer du en kirke, som kaldes Agios Georgios. Fortsæt langs med stien, som ses tydeligt og så småt bliver både bredere og hårdere. Ca. en halv time efter at du er gået forbi kirken, kommer du til en asfalteret vej. Det er hovedvejen mellem Lichnos og Parga, og går du til venstre, kommer du tilbage til Parga. Skal du til Lichnos, går du til højre og følger vejen ca. 1,5 km, til du kommer frem til Lichnos Beach. Husk at vejen er stejl, og at der ikke er skygge nogen steder. Ved Lichnos Beach er der en række barer og tavernaer samt liggestole og parasoller, som man kan leje. På Lichnos Beach er det også muligt at prøve visse former for vandsport, og man kan tage en vandtaxi tilbage til Parga mod et mindre beløb.

Bag Parga gennem olivenlundene

Dette er en ret lang, men ikke specielt krævende vandretur. Selve stien er ca. 3 km lang, men der er ca. 2 km til startpunktet, afhængigt af hvor du bor. Du går enten på flade sten eller beton, og der er egentlig ingen stejle bakker opad bortset fra på vejen dertil, eller hvis man går i modsat retning. Fra krydset i Parga (ved Piraeus Bank og taxiholdepladsen) går du til venstre og følger vejen ca. 1 km forbi klinikken og Athina Studios på din højre side. Følg den snoede vej. På venstre hånd passerer du frakørslen til Valtos og fortsætter opad, til du kommer til et T-kryds. En alternativ vej er at gå mod slottet og siden følge vejen oppe på ryggen af åsen med udsigt over Valtos Beach, til du kommer til et hårnålesving og frakørslen til Valtos til venstre. Fortsæt til du kommer til T-krydset. Lige overfor er der en sti, som fører til højre. Følg den. Til venstre kan du se en fontæne med årstallet 1891. Pengene til at bygge den blev doneret af en mand ved navn Vassilikas. Passér fontænen på højre side og følg stien til du kommer til en stejl betonvej, som fører nedad og til højre. Undervejs passerer du, ud over en masse oliventræer, en stor platan, som er det ældste træ i Parga, samt en lille kirke. Du kan høre lyden af rindende vand, før du ser det. Hvis du går ned til kirken så vær forsigtig, når du går op igen, idet kirkens tag er lavt og hænger ud over trappetrinene. Fortsæt ad stien forbi en lille bondegård med en campingplads for de, der arbejder i olivenlundene. Flere steder undervejs på stien får du en fin udsigt over Parga, så det er en god ide at medbringe kameraet. Stien slutter ved en betonvej. Følg den til du kommer ud på hovedvejen mellem Lichnos og Parga lige oven for Adams Apartments. Drej til højre for at komme tilbage til Parga.

Festival

Den 15. august fejres en af årets største religiøse højtider, Jomfru Marias himmelfart, i den græsk-ortodokse kirke. I Parga er det en stor folkefest, og de fleste gader i byens centrum er afspærrede om aftenen.
Med en lejebil kommer du nemt til de mange interessante steder og seværdigheder, som ligger omkring Parga. Her kan du læse om nogle af dem.

Mitikas

En malerisk by, som turismen endnu ikke for alvor er nået til med undtagelse af grækerne selv samt en del italienere. Her ligger tavernaerne side om side, og stemningen er meget græsk. Slå dig ned på en café eller en taverna og nyd udsigten over havet (man kan bl.a. se øen Kalamos) med lidt koldt at drikke eller et måltid mad.

Kalamos

En bjergrig lille ø ud for Mitikas. Der afgår både hertil fra Mitikas hver dag. Her er stort set ingen turister ud over nogle enkelte sejlbåde. Der findes nogle få små tavernaer i det, man kan kalde byens lille centrum.

Tricorfo

Når du kører i retning mod Agia, ser du et skilt mod Tricorfo. Vejen fører ned til en gammel borg fra Ali Pashas tid med en fantastisk udsigt ud over Parga og De Ioniske Øer. Tag en spadseretur hertil fra Parga (ca. 5 km) eller tag lokalbussen og gå de sidste 20 minutter.

Preveza

Preveza er en livlig havneby ca. 60 km fra Parga med ca. 14.000 indbyggere. Her er masser af butikker og restauranter. Uden for Preveza ligger ruinerne af en gammel borg, Nikopolis, som blev bygget af kejser Octavianus til minde om slaget ved Aktion.

Arta

Arta er Epirusprovinsens sydligste by og forbindes ofte med sine citruslunde, som dufter fantastisk – specielt om foråret. Byen er også kendt for den tyrkiske bro fra 1600-tallet, som er den ældste i Grækenland. Her er også en smuk byzantinsk kirke med seks kupler og elegant mosaik.

Paragaea Olive Oil Factory

Pargaområdet er lige så kendt for sine olivenlunde som for sin produktion af førsteklasses olivenolie. Oliventræet og dets frugter er siden oldtiden blevet betragtet som hellige, og dets symbolværdi i teaterforestillinger og myter har varieret mellem kamp, velstand, fred, fertilitet og eufori. Olivenproduktionen i Parga blev alment kendt under det venetianske herredømme i en tid, hvor området gennemgik en stor økonomisk og kommerciel udvikling. På det tidspunkt beordrede venetianerne plantering af oliventræer, hvilket resulterede i, at en stor del af befolkningen i Parga så småt dyrkede oliven og producerede olie. Det var starten på den olivenproduktion, som stadig præger mange grækeres hverdag i området. Brødrene Grigorios og Elias var købmænd, som handlede med oliven, olivenkerner, tømmer, citrusfrugter og korn i Pargaområdet. De indførte de første maskindrevne olivenpresser i Parga i 1929 og udvidede siden virksomheden med andre typer af produktion med oliven. I 2009 blev fabrikken købt af de nuværende ejere med det formål at restaurere og bevare bygningen for så småt at skabe et museum over områdets olivenproduktion med navnet Paragaea Olive Oil Factory. Paragaea Olive Oil Factory består af to etager. I stueetagen kan man se det oprindelige udstyr, som blev anvendt til produktionen af olivenolie. På øverste etage er den del af Pargas historie, som er forbundet med produktionen af olivenolie, præsenteret. Når man har oplevet fabrikken, har man mulighed for at smage på forskellige typer af olivenolie og høre mere om alle de ritualer og hemmeligheder, som er forbundet med god olivenolie, samt hvordan smag, aroma og farve er bevis på oliens renhed og kvalitet.

Ioannina

Ioannina er Epirusprovinsens hovedby med tydelige præg fra den tyrkiske periode. I byens ældre dele findes der gamle mure, karakteristiske små huse og hyggelige små gader. Her er mange shoppingmuligheder, og Ioannina er bl.a. kendt for sin sølvsmedje. Her er også en sø, Nissi, med en lille ø, som er et besøg værd.

Lefkas

Lefkas er en af De Ioniske Øer og en meget smuk ø. Her er mange steder, som er et besøg værd, f.eks. byen Nidri med sit ungdommelige præg og natteliv samt Agios Nikitas med sin hyggelige havn og fine strande. Længst ude på øens sydspids ligger stranden Vassiliki, der er kendt som surfernes paradis, da forholdene her egner sig udmærket til windsurfing. Lefkas' fineste strand hedder Porto Katsiki og ligger også på sydsiden.
Udflugter
Meteora
Meteora
Tag med til Klosterbjergene i Meteora og besøg klosteret The Great Meteora og bjerglandsbyen Metsovo. En lang dag, hvor du hører en masse om traditioner og historie. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Myter og floden Acheron
Myter og floden Acheron
Tag et skridt tilbage i tiden til de gamle, græske myter. En heldagsudflugt med smuk natur, spændende historie og besøg ved floden Acheron samt ruinerne ved Nekromantion. Mad og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Øhop i Det Joniske Hav
Øhop i Det Joniske Hav
Lefkas - Kefalonia - Ithaka - Meganisi - Skorpios; en skøn rundtur i Det Joniske Øhav! Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Paxos og Antipaxos
Paxos og Antipaxos
Velkommen til en heldagsudflugt med masser af sol og svømmeture! Bådturen til Paxos og Antipaxos byder også på seværdigheder og shopping. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Parga-området på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Taxibåd mellem Parga og Valtos Beach. Taxibåde sejler også til Lichnos Beach.Færgeforbindelser til Korfu, Paxos og Antipaxos. Det lokale busnet fungerer godt. Vil du besøge en af de omkringliggende øer, kan du tage en af de mange bådforbindelser fra Parga.

Busser

En charmerende måde at udforske området på er at tage lokalbusserne, som kører på fastlandet og på Lefkas. Køreplaner og mere information kan du få i vores servicecenter. Busstationen i Parga ligger ved indkørslen til byen nær hotel Bacoli. I Nidri, Paleros og Mitikas er der busholdepladser langs hovedvejen. I Lefkas by by ligger busstationen ved havnepromenaden.

Cykel/scooter/motorcykel

I Parga kan du leje scooter og cykel. For at leje scooter kræver det, at man har kørekort til bil eller motorcykel, samt at man er fyldt 21 år. Det er lovpligtigt at bære hjelm i Grækenland!

Taxi

Billigere end i Danmark. Taxierne kører efter faste priser, som er angivet ved taxiholdepladserne. De kan være højere sent på aftenen og om natten.

Færger og bådforbindelser

Der afgår både fra havnen i Parga til øerne Paxos og Antipaxos hver dag. Hver torsdag afgår der desuden en færge direkte fra Parga til Korfu. Bilfærgen til Korfu afgår fra havnebyen Igoumenitsa ca. en gang i timen fra tidlig morgen til sen aften. Fra havnen i Nidri kan man nemt komme til øen Meganissi. Hvis man vil besøge øerne Kefalonia og Ithaka, afgår der en bilfærge fra Lefkas og Vassiliki by. Fra Mitikas afgår der nogle både til de nærliggende mindre øer.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Flere banker og hæveautomater.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Fra slutningen af juli og i august besøges Parga af mange turister, som bl.a. ankommer med bil fra Grækenland og Italien. Da flere af vores hoteller ligger inde i Parga, hvor gaderne er smalle, er det svært for vores busser at køre helt frem til hotellet. I denne periode kan der opstå ventetid, og nogle gange skal man gå ca. 100 til 150 m med sin bagage fra bussen til hotellet. Lufthavnen i Preveza er lille, og det kan tage tid med bagagen ved ankomst og afrejse.
Den 15. august (Maria Himmelfartsdag) er en af årets største religiøse højtider i den græsk-ortodokse kirke. Dagen fejres med en stor folkefest i Pargas havneområde, og de fleste gader i centrum vil være spærret af. Både biler og transferbusser har derfor svært ved at komme frem, og det kan være vanskeligt at finde parkeringsplads.
Terrænet er kuperet, og der er en del myg. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser etc.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Parga i sommerhalvåret.

Flyet lander i Preveza Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Parga. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen Aktion uden for Preveza til hotellerne er fra ca. 1 time til 1 time og 45 minutter (ca. 70 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Nogle gange kører transferbussen via Ammoudia, og køretiden forlænges da med 15-30 minutter. Til tider skal der skiftes til bil/minibus i Parga, da det er svært for en større bus at køre helt frem til hotellerne. Til nogle hoteller går man det sidste stykke vej (bagagen transporteres) - læs mere i hotelbeskrivelsen. Det hænder, at transferen fra lufthavnen foregår med taxi eller minibus. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Lufthavnen er lille, og det kan derfor tage tid med bagagen ved ankomst og afrejse. Læs mere om transfer.

Find din rejse til Parga
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.