Se hoteller (39)
Parga er et af vores mest populære rejsemål i Grækenland, og mange af vores gæster har givet hotellerne i Parga meget høje bedømmelser.
Parga er langt fra en traditionel badeby; den lille by strækker sig som et amfiteater omkring en smuk bugt med små øer. Terrænet er kuperet og de små huse med deres gulrøde tegltage, balkoner og trædetaljer klatrer nærmest op ad bjergsiden fra den idylliske havn. Nattelivet er nok mere livligt og højlydt andre steder - med undtagelse af august måned, hvor ferierende athenere og italienere gør, hvad de kan, for at højne pulsen i gaderne. Ellers spenderes aftenerne for det meste i godt selskab på havnepromenadens hyggelige tavernaer, barer og caféer.

Ø-stemning på fastlandet

Selv om Parga ligger på fastlandet, føles det som en rejse til en smuk og autentisk græsk ø med fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader, slappe af på den lille havn og med gode udflugtsmuligheder og vandreture både på fastlandet og på de nærliggende øer.

Tilfredse gæster på fine hoteller

Parga ligger helt i toppen, hvad angår vores gæsters bedømmelser af hotellerne. Om det er fordi, de fleste af dem er små, familiedrevne hoteller i en passende størrelse, eller noget andet, er svært at sige, men de får meget høje ratings. Mange af hotellerne ligger inde i byen, og da Parga ikke er ret stor, bor du tæt på både stranden, tavernaerne og butikkerne. Derfor bliver de også hurtigt fuldt bookede, så det er vigtigt at bestille rejsen i god tid, hvis du ønsker at rejse i højsæsonen.

Find din favoritstrand

I selve byen er der to mindre strande, og inden for taxi-, bus- og bådafstand findes flere dejlige strande. Den fine Lichnos-strand ligger eksempelvis 3 km uden for byen, og den populære Valtos ligger knap 1 km væk. Et godt tip er at nyde en god spadseretur til stranden og tage en taxibåd tilbage.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller på stranden
  • Fine strande
  • Mange restauranter
  • Spændende udflugter

Spies' gæster om Parga

Find din rejse til Parga