Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Sri Lanka?
Klimaet i Sri Lanka er tropisk og varmt med høj luftfugtighed præget af den sydvestlige monsun om sommeren og den nordøstlige monsun om vinteren. På Spies' rejsemål ved kysten ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på cirka 30 grader året rundt. Nattemperaturen og havtemperaturen adskiller sig heller ikke meget mellem årstiderne men kan være et par grader højere i perioden fra april til oktober. Vintermånederne januar, februar og marts er de tørreste. Her ligger nattemperaturen på behagelige 23 grader, og i havet ligger temperaturen på 27-28 grader. Dagtemperaturen ligger stadig på cirka 30 grader, men i højlandet er temperaturen betydeligt lavere - ned mod 15 grader - og frost kan forekomme. Om foråret starter den fugtige sydvestlige monsun. Regnen kommer oftest i form af kraftige byger med solrige perioder indimellem. Det meste af årets nedbør falder i april samt om efteråret i oktober og november.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Indrejsetilladelse til Sri Lanka er påkrævet. Ansøgning skal foretages af den rejsende selv i god tid før afrejsen og sker elektronisk på www.eta.gov.lk. Vi henviser til Sri Lankas ambassade i Stockholm (+46 8 663 65 25) ved eventuelle spørgsmål. Du kan også ansøge om indrejsetilladelse i lufthavnen efter ankomsten, men så er gebyret højere, og proceduren vil formentlig indebære kø og ventetid i lufthavnen.

Rejser til Sri Lanka

Bentota
Bo på stranden med det lokale folkeliv lige i nærheden. Med Spies flyver du med rutefly og kan skræddersy din rejse efter dit eget hoved.
Beruwela
En rejse til Beruwela er en rejse med fred og ro, både på hotellet og nede på stranden. Søger du mere liv og aktivitet, kan du nemt komme ind til hovedstaden Colombo.
Galle
Galle er et af Sri Lankas mest charmerende rejsemål med strande, seværdigheder og elegante hoteller, som ligger tæt på stranden.
Hikkaduwa
En rejse til Hikkaduwa er en rejse til det ægte og autentiske Sri Lanka. Og Spies' hoteller ligger oven i købet direkte på stranden.
Marawila
Marawila er et stille og uforstyrret rejsemål med en skøn strand og spændende udflugtsmål i nærheden.
Negombo
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
Negombo er et dejlig varieret rejsemål med både by- og strandliv. Rejser du med Spies til Negombo, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tilbud til Sri Lanka
Lagoon Bentota
Lagoon Bentota
Bentota, Sri Lanka, Sri Lanka
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 12 nov 2019 fra København
København, 12 nov 2019, 9 dage
The Palms
The Palms
Beruwela, Sri Lanka, Sri Lanka
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Halvpension
 • Afrejse 21 okt 2019 fra København
Halvpension
København, 21 okt 2019, 9 dage
Jetwing Sea
Jetwing Sea
Negombo, Sri Lanka, Sri Lanka
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 1 okt 2019 fra København
Morgenmad
København, 1 okt 2019, 9 dage

Find din rejse til Sri Lanka