Hoteller (30)

Rejser til Sri Lanka

På en rejse til Sri Lanka bliver du mødt af frodig natur, farverigt folkeliv, kilometerlange strande og en kulturarv på flere tusind år.

Spies tilbyder flere forskellige rejsemål i Sri Lanka, lige fra havnebyen Galle i syd til strandene ved Negombo lige nord for hovedstaden Colombo. Uanset hvilket rejsemål du vælger på rejsen til Sri Lanka, kan du se frem til indbydende strande og fantastiske udflugter gennem krydderiplantager, storslået natur og ædelstenenes fortryllende verden. Hvor end du vælger at bo, har du også rig mulighed for at udforske det duftrige srilankanske køkken, et køkken med tusindårige traditioner - og det uanset om du vælger et interimistisk gadekøkken eller en luksusrestaurant. En rejse til Sri Lanka har noget for enhver, og du kommer med garanti hjem med masser af unikke ferieminder.

Sri Lanka venter

Selv om du bestiller en rejse til Sri Lanka for at nyde solen og stranden, bør du benytte muligheden for at se dig omkring på den fascinerende og farverige ø. Her er så meget at se og opleve: Besøg f.eks. den gamle hovedstad Kandy, læg vejen forbi en af de mange teplantager, gå en tur gennem junglen, kom tæt på dyrelivet og bliv forblændet af de spektakulære udsigter fra bjergene, som dominerer Sri Lankas centrale dele. Husk også at besøge et par af de fascinerende srilankanske byer og oplev folkelivet på markederne, i gaderne og omkring templerne.

Sri Lanka med Spies

Med Spies kan du rejse til Sri Lanka året rundt, og eftersom du flyver med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Rejser du med os, kan du vælge blandt nogle af Sri Lankas bedst hoteller, hvor du er garanteret en uforglemmelig ferie i elegante omgivelser.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Sri Lanka?
Klimaet i Sri Lanka er tropisk og varmt med høj luftfugtighed præget af den sydvestlige monsun om sommeren og den nordøstlige monsun om vinteren. På Spies' rejsemål ved kysten ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på cirka 30 grader året rundt. Nattemperaturen og havtemperaturen adskiller sig heller ikke meget mellem årstiderne men kan være et par grader højere i perioden fra april til oktober. Vintermånederne januar, februar og marts er de tørreste. Her ligger nattemperaturen på behagelige 23 grader, og i havet ligger temperaturen på 27-28 grader. Dagtemperaturen ligger stadig på cirka 30 grader, men i højlandet er temperaturen betydeligt lavere - ned mod 15 grader - og frost kan forekomme. Om foråret starter den fugtige sydvestlige monsun. Regnen kommer oftest i form af kraftige byger med solrige perioder indimellem. Det meste af årets nedbør falder i april samt om efteråret i oktober og november.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Indrejsetilladelse til Sri Lanka er påkrævet. Ansøgning skal foretages af den rejsende selv i god tid før afrejsen og sker elektronisk på www.eta.gov.lk. Vi henviser til Sri Lankas ambassade i Stockholm (+46 8 663 65 25) ved eventuelle spørgsmål. Du kan også ansøge om indrejsetilladelse i lufthavnen efter ankomsten, men så er gebyret højere, og proceduren vil formentlig indebære kø og ventetid i lufthavnen.

Rejser til Sri Lanka

Bentota
Bo på stranden med det lokale folkeliv lige i nærheden. Med Spies flyver du med rutefly og kan skræddersy din rejse efter dit eget hoved.
Beruwela
En rejse til Beruwela er en rejse med fred og ro, både på hotellet og nede på stranden. Søger du mere liv og aktivitet, kan du nemt komme ind til hovedstaden Colombo.
Galle
Galle er et af Sri Lankas mest charmerende rejsemål med strande, seværdigheder og elegante hoteller, som ligger tæt på stranden.
Hikkaduwa
En rejse til Hikkaduwa er en rejse til det ægte og autentiske Sri Lanka. Og Spies' hoteller ligger oven i købet direkte på stranden.
Marawila
Marawila er et stille og uforstyrret rejsemål med en skøn strand og spændende udflugtsmål i nærheden.
Negombo
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Seværdigheder
Negombo er et dejlig varieret rejsemål med både by- og strandliv. Rejser du med Spies til Negombo, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Find din rejse til Sri Lanka