Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka

Velkommen til Sri Lanka, der byder på kulturoplevelser, frodig natur, kilometerlange strande og et farverigt folkeliv. Spies tilbyder flere forskellige rejsemål - fra havnebyen Galle i syd til strandene ved Negombo nord for hovedstaden Colombo. Uanset hvilket rejsemål du vælger, kan du regne med at finde indbydende strande, lækker mad og spændende udflugtsmuligheder blandt urtehaver, ædelstene og storslået natur. Med Spies kan du flyve til Sri Lanka året rundt. Du rejser med rutefly og bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Læs mere om Sri Lanka Skjul tekst

Sri Lanka er en gammel feriefavorit, og i årenes løb har vi lært, hvilke rejsemål der er bedst, og hvilke hoteller der er populærest. Når du rejser med Spies, kan du derfor være sikker på, at du vælger blandt det bedste, Sri Lanka har at byde på.

Sri Lanka venter
Sri Lanka er meget mere end strand og sol. Har du bestemt dig for at rejse hertil, bør du også opleve så meget som muligt: den gamle hovedstad Kandy, teplantagerne, junglen, dyrelivet og de betagende smukke bjergområder inde i landet.

Hvornår er vejret bedst i Sri Lanka?
Klimaet i Sri Lanka er tropisk og varmt med høj luftfugtighed præget af den sydvestlige monsun om sommeren og den nordøstlige monsun om vinteren. På Spies' rejsemål ved kysten ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på cirka 30 grader året rundt. Nattemperaturen og havtemperaturen adskiller sig heller ikke meget mellem årstiderne men kan være et par grader højere i perioden fra april til oktober. Vintermånederne januar, februar og marts er de tørreste. Her ligger nattemperaturen på behagelige 23 grader, og i havet ligger temperaturen på 27-28 grader. Dagtemperaturen ligger stadig på cirka 30 grader, men i højlandet er temperaturen betydeligt lavere - ned mod 15 grader - og frost kan forekomme. Om foråret starter den fugtige sydvestlige monsun. Regnen kommer oftest i form af kraftige byger med solrige perioder indimellem. Det meste af årets nedbør falder i april samt om efteråret i oktober og november.

  • Antal rejsemål:  6
  • Antal hoteller:  30

Netop nu! Spar 1.000,- pr. bestilling af rejser til Sri Lanka.

Gælder ved min. 7 overnatninger. Bestil senest 24. maj.

Netop nu! Spar 1.000,-
pr. bestilling af
rejser til Sri Lanka.

Gælder ved min. 7 overnatninger.
Bestil senest 24. maj.

Rejser med Emirates

Rejser med Emirates

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber, og de flyver dagligt fra København til Dubai og videre til flere spændende rejsemål i Spies’ program.
Se aktuelle tilbud med Emirates
Rejser med Qatar Airways

Rejser med Qatar

Med femstjernet service og rigtig gode priser tilbyder Qatar Airways komfortable og moderne flyoplevelser fra Skandinavien til mere end 155 destinationer over hele verden.
Se aktuelle tilbud med Qatar
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!