Se hoteller (3)

Rejser til Hikkaduwa

Sri Lanka, Sri Lanka

Når du rejser til Hikkaduwa, er det stranden, koralrevet og et ukompliceret forlystelsesliv, som er i fokus. Velkommen til et af Sri Lankas allerførste ferieområder.

Hikkaduwa er larmende, intensiv og afslappet på samme tid. Langs kystvejen, der løber tværs gennem byen, ligger der hoteller, restauranter, dykkerskoler og meget andet, man kan få brug for på ferien. Ud for stranden ligger det koralrev, der har gjort byen berømt. Man kunne godt tro, at dette er alt, hvad Hikkaduwa har at byde på. Men det er nemt også at tage ind i landet og se en helt anden side af Hikkaduwa. Her ligger husene i frodige omgivelser, børnene leger på de støvede veje, og små butikker sælger livets fornødenheder. Her findes også en stilhed, som man ikke rigtig finder tættere på stranden.

En af verdens flotteste strande

Kun 20 km sydpå ligger Galle, Sri Lankas fjerdestørste by, der er kendt for sin gamle hollandske borg, sin havn og sit cricketstadion, hvor der spilles cricketkampe med jævne mellemrum i vinterhalvåret. Tager du længere ned ad kysten, kommer du til Unawatuna Beach, der nok er en af verdens smukkeste strande. Denne palmekantede oase med gyldent sand er lige så populær blandt lokalbefolkningen som blandt turisterne. Du kommer nemmest hertil med tuk-tuk eller taxi, medmindre du vil være rigtig eventyrlysten og hoppe på toget, der kører langs kysten.

Rejs med Spies til Hikkaduwa

Næsten alle Spies' hoteller ligger på stranden, heriblandt det afholdte hotel, Coral Sands. Det er et lille hotel med familiær atmosfære og en pool med skøn havudsigt. Vil du gerne opleve mere af Sri Lanka, kan du passende kombinere flere forskellige rejsemål, så du får mest muligt ud af din rejse. Måske det fredelige område, Beruwela, frister dig. Det kan også være, du er mere til det livlige Negombo. Uanset hvad der passer dig bedst, kan du kombinere de forskellige rejsemål efter dine ønsker. Vælger du at rejse med Spies, bestemmer du også selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Tips og nyttig info
 • Solsikkert
 • Fine sandstrande
 • God dykning
 • Valgfri rejselængde
 • Hoteller på stranden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Hikkaduwa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Hikkaduwa huser mange, lange sandstrande. Til tider også mindre. Ved hotellerne er de i al almindelighed gode og med rimelige muligheder for snorkling. liggestole er ikke så almindelige i Hikkaduwa. Her benytter folk strandhåndklæder på stranden, eller de liggestole som der evt. er stillet til rådighed af hoteller og guesthouses. Udbuddet af vandsport ganske begrænset grundet klipper og rev. Så man kan hverken leje vandscooter eller båd, og vil man windsurfe, skal man et godt stykke ud. Både med glasbund arrangerer diverse udflugter, for de som gerne vil opleve livet under vand, uden at skulle i vandet. Interesserer man sig for dykning, findes der en håndfuld PADI-certificerede dykkerskoler.

Surfing i Hikkaduwa

Surfsæsonen i Hikkaduwa løber fra november til marts, og der tilbydes et godt udbud af surfskoler for både nybegyndere og garvede surfere.

Sol og strand på Sri Lanka

Sri Lanka har en 1.700 km lang kystlinje med mange fine strande. Beruwela, Bentota, Hikkaduwa og Unawatun er alle strande, der er værd at lægge vejen forbi. På de fleste af dem, er der mulighed for at leje windsurfingudstyr. Hikkaduwa og Unawatuna har begge fine rev, perfekt til snorkling. Wewela, der ligger tæt på Hikkaduwa, har gode bølger, der gør stranden oplagt til surfing. Private stranden er der langt imellem, og man kan næsten bade overalt. Men tag tøj på når du skal spise frokost, eller når du tager en spadseretur i byen.

Tidevandet på Sri Lanka kan er meget markant. Helt op imod en meter når det er højest. Dette kan være rart at vide, hvis man svømme længere ud fra stranden. Vandsport er ikke så udbredt i Sri Lanka, fordi klipper og rev ofte begrænser mulighederne. Der er til gengæld rig mulighed for at komme på snorkelture, og dykkerskoler er der masser af.

Du kommer formodentlig til at blive kontaktet af lokale sælgere på stranden. De har stranden som deres arbejdsplads, og forsøger at sælge diverse udflugter, arrangere bil eller båd og meget andet. De snakker ofte både engelsk, tysk og til tider skandinavisk. Det er vigtigt at understrege, at de ikke har noget som helst samarbejde med hoteller eller rejsebureauer, hvilket de ellers ofte påstår.
Mad, drikke og natteliv
Sri Lankas mad ligner til forveksling Indiens, og nationalretten er rice and curry. På langt de fleste restauranter tilbyder menukortet et bredt udvalg af fisk og skaldyr. Mange af restauranterne i Hikkaduwa ligger langs hovedgaden. Der tillægges en serviceafgift på 10 %, da denne ofte ikke er indregnet. Er den derimod indregnet, runder man op.

Mad og drikke på Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sine krydderier, som man da heller ikke sparer på i den lokale madlavning. Det betyder ikke nødvendigvis, at al mad er stærkt, men derimod at det er aromatisk og fuld af smag. Risikoen for at blive dårlig af maden i Sri Lanka er meget lille. Holder man sig til de vegariske retter, er man så godt som sikker.

Restauranter på Sri Lanka

De fleste restauranter har et god og varieret menukort, hvor lokale retter blander sig med de internationale. Hoteller har ofte en del internationale retter på menuen, eksempelvis fried rice og pasta. Den lokale, srilankanske mad støder man oftere på uden for hotellerne. Ofte er det på de små, ukendte spisesteder rundt om hjørnet, at man får en autentisk madoplevelse. Ser man et etablissement med farverige neonlys, er det spisested. Disse små perler plejer at tilbyde god, lokal mad og en hyggelig lokal stemning til en rimelig pris.

Det tager ofte lang tid at få sin mad på restauranterne på Sri Lanka. Maden tilberedes fra bunden, så snart den bestilles. Så man skal sørge for ikke at være alt for sulten, når man går ud for at spise på restaurant, men derimod give sig tid til at se det srilankanske hverdagsliv gå sin gang, imens man får noget koldt at drikke.

På den samlede regning tillægges der ofte 10 % i serviceafgift, og på finere restauranter tilkommer der desuden yderligere 15 % i skat. Det har noget at gøre med, hvorvidt staten ved, at restauranten findes. Og der er ingen grund til at begynde at diskutere prisen.
Det koster i forvejen ikke mere end et par hundrede at spise på en srilankansk restaurant, og i de fleste tilfælde slipper man endda med en fjerdedel af det.

Drikkevarer

Med alle krydderierne og det varme klima, er det bedst at drikke vand eller måske med en kold, lokal øl til maden. På Sri Lanka findes der flere gode ølmærker. Vand køber man på flaske i både butikker og på restauranter. Og det er ingen dårlig idé at have en flaske vand med sig i tasken eller i lommen.

Juice:
Der er altid mulighed for at slukke tørsten med en god juice. Man kan sige, at der findes to slags juice: rigtig og kunstig. Den første er ganske enkelt frugt, vand og måske lidt sukker, som har fået en tur i blenderen. Den anden er lavet på koncentrat, og er slet ikke lige så velsmagende. En speciel variant af juice er lassi. Det er frugt, der mikses med yoghurt og muligvis lidt sukker.

King Coconut:
King Coconut er en gul kokosnød, som kan skærer toppen af, og så stikker et sugerør i, så man kan drikke den søde saft. Bed dem om at skære kokosnødden op for dig, når du har drukket den færdig. Så kan du nyde godt at det gode, frisk kokos indeni. King Coconut sælges overalt på Sri Lanka.

Rice & curry

Nationalret nr. 1 er rice and curry. En lille høj med ris som komplimenteres af en eller flere curries, ofte et par stykker med enten køb, fisk eller kylling. Hertil får man poppadums, som serveres med chutney, og retten er komplet. Skal man forsøge at blive rigtig lokal, skal man lægge kniv og gaffel fra sig og spise med højre hånd. Det kan godt være svært og uvant i starten, men øvelse gør mester. Præcis som når man skal lære at spise med pinde.

String hoppers

Denne madret finder man næsten overalt. Det er helt enkelt nudler, som spises med chutney, daal eller en anden sovs. Retten serveres ofte til morgenmad, men kan også nydes på alle andre tider af døgnet.

Hopper

Hopper, eller appa, er en skåleformet pandekage, som er sprød langs kanten og blød i midten. Hoppers kan fyldes med blandt andet frugt, æg og forskellige slags curries. Retten nydes når som helst på dagen.

Rotty

Rotty er også en slags pandekage, men denne er dog flad. Den nydes foldet eller rullet sammen og med en curry som fyld.

Idli

Idli er puder af ris, som dampes, og spises ofte til morgenmad. Det mest populære tilbehør er kokoschutney, og har man først smagt det én gang, er det svært at stoppe.

Fisk og skaldyr

Om aftenen kan man ofte se lys ude på havet, der ligger som perler på en snor. Det er de lokale fiskere, som fanger det, som senere serveres på tallerknerne. Enkelte fisk, som tunfisken, genkender man hjemmefra. Sørg for at prøve en lokal, grillet tunfisk - billigere og mere frisk finder man den næppe. Også hummer plejer at være på menukortene, ofte grillet, og i Sri Lanka kan man også smage såkaldte Yumbo Prawns. De store Yumbo Praws er, som navnet antyder, meget store - nogle af dem på størrelse med kaniner. Man kan naturligvis også få mindre frygtindgydende rejer, hvis man vil starte i de små og arbejde sig op af fødekæden.

Frugt

Papaya, banan og solmodne ananas kan man få fat i året rundt og serveres ofte på hotellerne. Lægger man vejen forbi et lokalt marked, vil man ofte også kunne støde på andre frugter, eksempelvis mango og melon.
I Hikkaduwa er der et flere strandbarer og spisesteder. Disse tilbyder et stemningsfyldt natteliv, som fortsætter til den lyse morgen.

Nattelivet på Sri Lanka

Selv om der er flere små, lokale perler på øen, er Sri Lankas natteliv ikke ligefrem noget at skrive hjem om. Det meste af det, der foregår i aften- og nattetimerne, består af det, som hotellerne arrangerer. På hotellernes natklubber og kasinoer skal man være pænt klædt. Jakkesæt og slips er ikke noget krav, men srilankanerene går ofte selv pænt klædt i fine anledninger. Derfor kan man komme til at føle sig lidt forkert påklædt, hvis man ankommer til en bar eller natklub i shorts og T-shirt.

Det er svært at angive præcise åbningstider, men der er altid et sted, der har åbent. Men det er naturligvis mest i weekenderne, der er liv.
Shopping
Skulle man få lyst til at tage på shoppingtur, kan det bedst betale sig at tage ind til Galle centrum, som tilbyder store markeder med både tøj, frugt og grønt. Galle centrum tilbyder også modebutikker, skomagere og en masse forskellige caféer, hvis sulten eller kaffetørsten skulle melde sig.

Shopping på Sri Lanka

På Sri Lanka kan man købe mange spændende og eksotiske varer til gode priser. Tøj, tekstiler og te er bare et par eksempler på fine souvenirs, man kan tage med hjem. Ifølge lokale toldregler må man føre op til et kilo te ud af landet. Naturmedicin er også meget populært, og der findes olier og salver mod alle tænkelige symptomer. Alt er selvfølgelig fremstillet naturligt, og kan købes på apoteker, ayurvedacentre eller på de gårde, hvor der dyrkes krydderi. Sidstnævnte kan varmt anbefales, eftersom de ofte tilbyder en tur gennem Sri Lankas flora, hvor de fleste planter man ser, har en helende eller helbredende effekt.

Ædelstene

Guld og ædelstene er også meget populære at købe med hjem. Mange af dem, eksempelvis safirer og halvædelstene som ametyster, brydes her på Sri Lanka. Man kan let købe sig til en imponerende samling af glitrende stene til rimelige priser, tage dem med hjem og lave egne smykker eller give dem som gave. Det er let at blive snydt så pas på. Lad dig ikke overtale af sælgere på gaden selvom de kan snakke skandinavisk. Byen Kandy er et centrum for juvelhandel. Køb aldrig ædelstene uden at der medfølger et certifikat fra staten, der verificerer ædelstenens ægthed. Det er ikke ensbetydende med, at man får valuta for pengene. Men på den måde er man i hvert fald sikker på, man ved, hvad man har betalt for.

Tøj

Handlen med tekstiler og tøj er meget tilpasset Sri Lankas eget forbrug, hvilket indebærer, at der er langt imellem piratkopier. De rigtige mærker får man til gengæld nemt fat i, eftersom Sri Lanka producerer mange af de kendte tøjmærker, og en del af produktionen må sælges i landet - ofte til næsten urimeligt billige priser. Meget af salget foregår i Colombo og Nuwara Eliya, som er Sri Lankas højst beliggende by. I Nuwara Eliya er priserne på vintertøj billigere end i hovedstaden. Salget foregår på den såkaldte "vintergade", som er en lille gade med en masse boder. Sørg for at kigge alle boder igennem inden du bestemmer dig for at købe. Tjek tøjet for eventuelle fejl og mangler. Husk at prutte om prisen.

Indretning

Sri Lanka tilbyder en masse interessant kunsthåndværk. Hvad med en meter høj elefant i massivt teaktræ? Eller måske nogle nye, håndsyede pudebetræk? Gå en tur i butikkerne og se om du finder noget spændende. Nogle sælgere tilbyder også fragt, hvis der ikke er plads til elefanten i kufferten. Andre varer, eksempelvis tekstiler, kan du købe i metervis, uden du overskrider hverken budget eller bagagevægt.
Sport og træning
Surfing, snorkling og dykning er nogle af de aktiviteter, der tilbydes i Hikkaduwa. Du kan også riverrafte på floden Kelaniya Ganga samt vandre og klatre.

Dykning og snorkling i Hikkaduwa

Det sydlige Sri Lanka byder på klart vand og koralrev, og Hikkaduwa er derfor et godt valg, hvis du vil dykke og snorkle i ferien.
Aktiviteter og seværdigheder
Der findes et rigt fugleliv ved Hikkaduwa-søen, og man kan også komme på ture med glasbundsbåd eller besøge Ambalangoda, som er en fabrik, hvor man producerer traditionelle masker og dukker af træ.

Cricket er en meget populær sport på Sri Lanka. Der er ikke mulighed for at komme ind og se en større kamp, men i byerne spiller gamle som unge på gader og åbne pladser, og ofte kan man opleve de lokale skolehold spille mod hinanden.

Lystfiskeri

Lystfiskeri bliver mere og mere populært på Sri Lanka. Vil du ud på havet og opleve Det Indiske Oceans spændende og smukke fisk, er der rig mulighed for det.

Tennis

Flere større hoteller råder over tennisbaner, som er tilgængelige for gæsterne. Det er som oftest muligt at leje både ketcher og tennisbold.

Ayurveda/Spa

Ayurveda er en gammel, medicinsk behandlingsform. En behandling kan tage op til en måned, men de fleste besøgende vælger at prøve enklere behandlinger. Hele oplevelsen er meget afstressende og afslappende. Disse behandlinger er mulige at bestille på større hoteller eller langs de større gader.

Galle

Galle er et selvsagt udflugtsmål, også selvom man bor her. Man skal forvente sig to-tre besøg, inden man finder rundt. Et godt tip er at vente med at købe noget, til man har fået et bedre indtryk af både udbud og pris. Man kan forvente at bruge både en dag i fortet, en dag i den nye bydel, måske en dag på en cricketkamp og så en dag til at gøre det hele igen.

Nationalparker

Yala, Willpathu, Uda Walawe og Bundula er fire nationalparker, som helt sikkert er et besøg værd, hvis man er naturinteresseret, og gerne vil opleve dyr og miljø. Enkelte af parkerne kan man kombinere, så man på den måde får set endnu mere. Andre kan kombineres med yderligere oplevelser. Man kan eksempelvis leje en Jeep ved indgangen til parken og køre rundt i en times tid Og hvem ved - måske er man heldig nok til at se en leopard!

Kandy

Kandy ligger cirka midt på øen og er øens kulturelle og religiøse centrum. Byen tilbyder god shopping og mange forskellige seværdigheder. Tandtemplet, med sine tandrelikvier fra Buddha, er den mest kendte seværdighed. Templet er utrolig smukt udsmykket, og inde på templets vægge hænger der en tidslinje i billeder, der viser Buddhas liv og lære. Det er også her man finder Peradenyia Botanical Garden, der er en meget velholdt, botanisk have på 60 hektarer, hvor blomster og planter fra alle fire verdenshjørner er repræsenteret. Midt i parken står det imponerende figentræ, hvis trækroe og blade skygger for 1.600 kvadratmeter af græsplænen. Haven har desuden også en vigtig social, og romantisk funktion: det er her unge, forelskede par mødes. Med eller uden forældrenes tilladelse.
Sådan kommer du omkring
Der er mulighed for at leje bil med engelsktalende chauffør/guide.
Trafikken på Sri Lanka er ganske kaotisk, og vejene er små og snoede. Kør ikke bil selv medmindre du har en meget god og omfattende livsforsikring, du stoler på. Til lange rejser er det en bedre idé at leje bil eller minibus med chauffør. Dette kan gøres igennem autoriserede rejseselskaber. Priserne varierer selvfølgelig alt efter længden på rejsen, så det er bedst at aftale en pris, inden I tager af sted. Hvis du skal ud på en tur over flere dage, skal du huske at bestille et separat værelse til chaufføren.

Taxi og tuk-tuk

Skal man blot ud på en kortere tur, er der taxier og tuk-tuk lige ude foran hotellerne. Husk at aftale pris på forhånd da taxameter er et særsyn her.

Lokalbusser

På Sri Lanka er der et velfungerende busnet med flere daglige afgange imellem de større byer. Komforten er ofte ikke den bedste, og bussen kører med en hastighed på ca. 25 km/t. Priserne er til gengæld meget lave. De første to sæder i bussen er reserverede til buddhistiske munke, og det skal man respektere. Selv en gravid kvinde giver pladsen væk, når en munk stiger på bussen. Tænk på at det tager tid at køre med bus, og der kan være mange stop undervejs.

Taxi

Der er forholdsvis få taxier, og de er ofte kun at finde ved hotellerne eller i lufthavnen. Prisen aftales på forhånd.

Tuk-tuk

Til kortere ture kan du gøre brug af en taxi på tre hjul, en tuk-tuk, eller three wheeler, hvor der er plads til tre personer. Her skal man også aftale prisen på forhånd.

Tog

Tog er en meget behagelig måde at komme rundt på øen på. Her slipper man også for lange bilkøer. Man kan vælge imellem 2. og 3. klasse, hvor 3. klasse er det billigste. At køre med tog er noget dyrere end med lokalbus. Bestilling af billet samt diverse informationer om afgangstider og priser kan fås på togstationen.
Rejs med børn

Rejs med børn til Sri Lanka

De lokale på Sri Lanka er meget glade for børn, så det er på sin vis intet problem at rejse med de små. Men visse besøgende kan synes, at det bliver lidt for meget med al den opmærksomhed, hengivenhed og kærlighed til de børnene.

Det vigtigste at have med i sine overvejelser er, at mange af seværdighederne, der ligger inden for gåafstand, kun kan nås via meget trafikerede veje. Trafikken er specielt intensiv i Beruwela, Bentota og Hikkaduwa. Det kan være svært fremkommeligt her, eftersom busser og lastbiler fylder hele vejen. Langs hovedvejen ved Negombos er det dog kun lokal trafik.

Babymad

I de store supermarkeder kan man købe grød og enkel babymad, men restauranter og hoteller tilbyder ikke nogen specifik børnemenu. Man kan bede om mindre portioner, men ofte tager børnene bare lidt fra alle de forskellige retter, som sættes frem.

Autostole

Der er ikke mulighed for at leje autostol på Sri Lanka.

Shopping

Der er rig mulighed for at shoppe børnetøj på både markeder, i butikker og store varehuse. Selv bleer og hygiejneartikler får man let fat på i supermarkeder. Der er begrænsede muligheder for at købe legetøj i de mindre butikker og supermarkeder, men inde i centrum er udvalget større.

Legepladser

På Sri Lanka er der ikke mange legepladser, børnene kan benytte.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Hikkaduwa er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Srilankanske Rupee (LKR). Medbring rupee og eventuelt US dollar. Kreditkort som f.eks. MasterCard og Visa kan kun anvendes på større steder, hvor der også findes hæveautomater. I sjældne tilfælde opkræves et ekstragebyr på 2,5 % ved kortbetaling, da nogle banker tager et ekstra gebyr. Priserne i Sri Lanka er meget lavere end i Danmark. Priserne varierer dog meget afhængigt af, hvor man handler.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Sommertid: Dansk tid + 3½ time. Vintertid: Dansk tid + 4½ time

El

240 V. Trebenede britiske stikkontakter. Adapter er nødvendig, men kan tit lånes på hotellet.

Sprog

Singalesisk, tamilsk og engelsk
Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Sri Lanka, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Under de såkaldte Poyadage (fuldmånedage, 1-2 gange om måneden) serveres og sælges der ikke alkoholholdige drikkevarer på Sri Lanka. Der er venstrekørsel på Sri Lanka. Drikkepenge til rengøringspersonale udgør ca. 1 USD pr. dag.
Vejr og klima
 • januar
31°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • april
32°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juni
30°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juli
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • august
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • september
30°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • oktober
30°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • november
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • december
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 11-14 timer. Mellemlanding undervejs.

Afrejse

Du kan rejse til Hikkaduwa hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Colombo Lufthavn til Hikkaduwa er ca. 2 timer og 30 minutter (ca. 120 km). Vær opmærksom på, at indtjekningsskrankerne lukker 90 minutter inden afgang.

Find din rejse til Hikkaduwa
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.