Hoteller (657)

Rejser til Asien

Med Spies kan du rejse til en lang række lande i Asien, og til Phuket i Thailand flyver du direkte med vores egne charterfly.
Spies har et stort udbud af rejser til Asien. Vi tilbyder blandt andet over 20 rejsemål i Thailand og en lang række lækre hoteller på Maldiverne. Du kan også få spændende smagsoplevelser i Vietnam eller Indien og opleve storslået natur på Sri Lanka og Bali. Klik dig rundt i Spies' verden og lad dig inspirere - vi tilbyder både bekvemme charterferier og skræddersyede rejser med rutefly.

Storbyer og strand

En rejse til Asien kan betyde såvel en storbyferie som en uge eller to på en skøn strand. Eller begge dele. Du kan for eksempel kombinere et par spændende dage i Dubai med en afslappende daseferie på Maldiverne - eller starte strandferien i Thailand med shopping og oplevelser i Bangkok. Hvis det er ren storbyferie, du er ude efter, kan vi anbefale en rejse til Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur eller Tokyo.

Skræddersy din rejse til Asien

Spies tilbyder rejser med rutefly til langt de fleste af vores rejsemål i Asien. På den måde bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde, og du har også mulighed for at kombinere flere forskellige rejsemål. Du kan eksempelvis bestille en rejse til Qatar som en del af en længere ferie af vores øvrige rejsemål på enten ud- eller hjemrejsen. Du har desuden et stort udvalg af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem - fra enkle hoteller ved stranden til centralt beliggende luksushoteller - og vi tilbyder naturligvis også hoteller både med og uden All Inclusive.
Find dit hotel
Find din rejse til Asien

Rejser til Asien

Tusindvis af danskere rejser hvert år til Thailand, og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på strandene, maden og det skønne klima.
Forenede Arabiske Emirater
Rejs med Spies til de Forenede Arabiske Emirater.Her er strande, luksus, naturoplevelser, et kæmpe udbud af aktiviteter og sol året rundt.
Indien
En rejse til Indien er krydret mad, billig shopping, stærke farver, menneskemylder, gyldne strande og en svag duft af røgelse.
Indonesien
På en rejse til Indonesien kan du slappe af på fine strande, dykke i krystalklart vand, nyde den tropiske natur og holde ferie på mangfoldige Bali.
Malaysia
På en rejse til Malaysia møder du alle Asiens facetter: farvestrålende markeder, skyskrabere, tusindårig historie, rig kultur og paradisstrande.
Maldiverne
Velkommen til Maldiverne - en oase med kridhvide strande, krystalklart vand og turkisblå laguner. Her venter en ferie med total afslapning og farvestrålende oplevelser under havoverfladen.
Singapore
Bestil en lille afstikker på din rejse til Singapore, f.eks. en smuttur til Bangkok eller Kuala Lumpur. Med Spies har du alle muligheder.
Sri Lanka
På en rejse til Sri Lanka kan du opleve frodige regnskove, historie og lange sandstrande - øen byder på masser af udflugtsmuligheder og aktiviteter.
Vietnam
Rejs med Spies til Vietnam, hor du får skønne strande, spændende historie, lækker mad og masser af folkeliv og både storby og strandliv.
Japan
En rejse til kontrastfyldte Japan er uforglemmelig. Her mødes årtusinders historie og traditioner med højteknologi og storbyernes neonlys.
Kina
På en rejse til Kina kan du opleve en spektakulær blanding af øst og vest i kombination med smuk natur, hvis du besøger en af øerne omkring Hongkong.
Har du brug for en solrig pause, når vinterens sne, slud og mørke har overtaget hverdagen derhjemme? Så kan en rejse til Qatar varmt anbefales.