Hoteller (59)

Rejser til Malaysia

På en rejse til Malaysia møder du alle Asiens facetter: farvestrålende markeder, skyskrabere, tusindårig historie, rig kultur og paradisstrande.
Når du bestiller din rejse til Malaysia med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Hvis du vil have det maksimale ud af din ferie, kan du kombinere flere rejsemål på samme rejse: Start f.eks. med par dage i hovedstaden Kuala Lumpur, inden du afslutter ferien med sol og strand på Langkawi eller Penang.

Seværdigheder i Malaysia

Malaysia er et land med et bredt spektrum af aktiviteter og seværdigheder. En af de mest populære attraktioner er svævebanen Langkawi SkyCab, som byder på en overvældende smuk udsigt over hele øen - endda helt til Thailand, når vejret er klart. Landet er også fyldt med seværdige templer, som f.eks. Kak Lok Si på Penang, der anses for at være Sydøstasiens smukkeste tempel - et absolut must på rejsen til Malaysia. På en rejse til Kuala Lumpur - hypermetropolen med den berømte skyline, som rummer nogle af verdens højeste bygninger - kan du besøge himmelragende skyskrabere som Petronas Twin Towers og KL Tower. Men sørg for at være ude i god tid - og lad højdeskrækken blive hjemme!
Find dit hotel
Find din rejse til Malaysia

Rejser til Malaysia

Flere rejsemål i Malaysia
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias farverige og spændende hovedstad. Hvorfor ikke starte din ferie med et par dage her?
Langkawi
Skønne strande og gode muligheder for udflugter. Med Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer præcis til dig.
Penang
Delstaten Penang byder på masser af oplevelser: George Town, Slangetemplet, naturskønne vandrestier og det legendariske Eastern & Oriental Hotel.

Vores egne anbefalinger til oplevelser og seværdigheder

Kuala Lumpur bjuder på en blandning av historiska byggnader och modern design

Imponerende Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en imponerende by, der byder på landets mest lækre seværdigheder, imponerende bygninger, mad, shopping og et hav af aktiviteter at tage sig til. Følg med vores rejseekspert Tomas til Kuala Lumpur, hvor han deler tips om seværdigheder, du absolut ikke må gå glip af.