Hoteller (68)

Rejser til Malaysia

På en rejse til Malaysia møder du alle Asiens facetter på én gang: farvestrålende markeder, nogle af verdens højeste skyskrabere, myter, legender og hvide paradisstrande, hvor palmerne kaster skygger i det finkornede sand.

Når du bestiller din rejse til Malaysia med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Hvis du vil have det maksimale ud af din ferie, kan du kombinere flere rejsemål på samme rejse: Start f.eks. med par dage i hovedstaden Kuala Lumpur, inden du afslutter ferien med sol og strand på Langkawi eller Penang.

Seværdigheder i Malaysia

Malaysia er et land med et bredt spektrum af aktiviteter og seværdigheder. En af de mest populære attraktioner er svævebanen Langkawi SkyCab, som byder på en overvældende smuk udsigt over hele øen - endda helt til Thailand, når vejret er klart. Landet er også fyldt med seværdige templer, som f.eks. Kak Lok Si på Penang, der anses for at være Sydøstasiens smukkeste tempel - et absolut must på rejsen til Malaysia. På en rejse til Kuala Lumpur - hypermetropolen med den berømte skyline, som rummer nogle af verdens højeste bygninger - kan du besøge himmelragende skyskrabere som Petronas Twin Towers og KL Tower. Men sørg for at være ude i god tid - og lad højdeskrækken blive hjemme!

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Malaysia?
I Malaysia tilbyder Spies rejsemålene Kuala Lumpur, Langkawi og Penang. Klimaet er tropisk, og højsæsonen løber fra november til april med dagtemperaturer på 28-33 grader og nattemperaturer på 22-23 grader. Vandet er 27-28 grader varmt. Regntiden løber fra september til november - i Kuala Lumpur dog til december. Generelt falder der mindre regn i Langkawi og Penang end i Kuala Lumpur. De mest solrige måneder med mindst regn er januar til marts. I Kuala Lumpur er de tørreste måneder januar, juni og juli. Regn forekommer dog året rundt, som regel i form at korte, kraftige byger.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Malaysia

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias farverige og spændende hovedstad. Hvorfor ikke starte din ferie med et par dage her?
Langkawi
Skønne strande og gode muligheder for udflugter. Med Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer præcis til dig.
Penang
Delstaten Penang byder på masser af oplevelser: George Town, Slangetemplet, naturskønne vandrestier og det legendariske Eastern & Oriental Hotel.
Tilbud til Malaysia
Istana
Istana
Kuala Lumpur, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 8 jul 2019 fra København
Morgenmad
København, 8 jul 2019, 9 dage
Favehotel Cenang Beach
Favehotel Cenang Beach
Langkawi, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 29 jul 2019 fra København
Morgenmad
København, 29 jul 2019, 9 dage
Rainbow Paradise Beach Resort
Rainbow Paradise Beach Resort
Penang, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 15 jul 2019 fra København
Morgenmad
København, 15 jul 2019, 9 dage

Find din rejse til Malaysia