PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Malaysia

Malaysia

Malaysia

Rejser du til Malaysia med Spies, kan du vælge mellem to forskellige rejsemål; stranden eller storbyen. Du kan også vælge at kombinere dem.

I Malaysia møder du alle Asiens facetter på én gang: farvestrålende markeder, skyskrabere, regnskov, myter, legender og hvide strande, hvor palmerne kaster skygger i det finkornede sand. Prisniveauet er lavt, og malaysierne er kendt for deres venlighed og varme smil. Spies tilbyder to rejsemål i dette afvekslende land: storbyen Kuala Lumpur og øen Langkawi.

Læs mere om Malaysia Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst i Malaysia?
I Malaysia tilbyder Spies rejsemålene Kuala Lumpur og Langkawi. Klimaet er tropisk, og højsæsonen løber fra november til april med dagtemperaturer på 28-33 grader og nattemperaturer på 22-23 grader. Vandet er 27-28 grader varmt. Regntiden løber fra september til november - i Kuala Lumpur dog til december. Generelt falder der mindre regn i Langkawi end i Kuala Lumpur. De mest solrige måneder med mindst regn er januar til marts. I Kuala Lumpur er de tørreste måneder januar, juni og juli. Regn forekommer dog året rundt, som regel i form at korte, kraftige byger.

  • Valuta: Ringgit (MYR)
  • Antal rejsemål:  2
  • Antal hoteller:  11