Se hoteller (16)

Rejser til Penang

En rejse til Penang byder på strande, grønne omgivelser og et myldrende folkeliv - et perfekt udgangspunkt, hvis du vil rejse rundt på egen hånd.

Penang ligger godt 100 km syd for Langkawi og er en 20 km bred og 30 km lang ø med frodige grønne bakker, smukke strande og gode hoteller. De bedste strande, deriblandt Batu Ferringhi, findes på den nordlige del af øen, hvor også Spies' hoteller ligger. Strandene er gyldenbrune og kantet af palmer, havet er lunt, og hotellerne har fine poolområder. Medbring gerne noget godt fodtøj, da alle hoteller tilbyder trekking - fra kortere traveture til daglange vandringer i regnskoven.

George Town

George Town er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, vesterlandsk og orientalisk. Byen er et virvar af markeder, kinesiske templer, muslimske moskéer og kristne kirker. Bag de maleriske kinesiske kvarterer tårner højhusene sig op, og på det legendariske Eastern & Oriental Hotel, søsterhotel til Raffles Hotel i Singapore, føler man sig hensat til Somerset Maughams tid. Her har utallige filmstjerner og forfattere drukket afternoon tea og skuet ud over havet.

Rejs rundt på egen hånd

Fra George Town afgår der både til de omkringliggende øer. Penang er også et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske det nordlige Malaysia. Du kommer nemt over til fastlandet via Penang Bridge, Asiens længste bro. Bus- og togforbindelserne er gode, og det er både nemt og billigt at rejse rundt på egen hånd.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Hoteller på stranden
 • Flotte strande
 • Kombinér flere rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Penang

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
28°22°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • februar
29°22°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • marts
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
32°23°
8
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • maj
32°23°
7
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
32°23°
6
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • juli
32°23°
7
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • august
32°23°
7
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • september
31°23°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
9
Regnfri dage
 • oktober
31°23°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
7
Regnfri dage
 • november
29°23°
4
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
8
Regnfri dage
 • december
28°22°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
Strand
Penangs bedste strande ligger på øens nordkyst, som også byder på tropisk frodighed og komfortable hoteller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 16 timer (mellemlanding undervejs).

Afrejse

Spies tilbyder rejser med rutefly til Penang året rundt.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Flyet lander i Kuala Lumpur Lufthavn. Transfer til Penang foregår med indenrigsfly (ca. 1 time) og derefter taxi/bus (ca. 1 time) til hotellerne. Ventetid i Kuala Lumpur Lufthavn forekommer, især i forbindelse med højtider. Afhængigt af flytiderne kan det også være nødvendigt med en overnatning i Kuala Lumpur - køretiden til centrum fra lufthavnen tager ca. 1-1,5 time (ca. 80 km).
Mad, drikke og natteliv
Det malaysiske køkken er en farverig blanding af malaysisk, indisk, kinesisk og thailandsk mad. Hovedingredienserne er ris og nudler, som serveres med fisk, kylling eller kød. Tilberedningen varierer fra region til region, men krydderierne er altid smagfulde og spændende. Der ligger restauranter og madboder stort set overalt.
Livligt natteliv. Mange hyggelige barer og restauranter.
Shopping
Stormagasiner og markeder med lokalt udbud.
Aktiviteter og seværdigheder
Tag bjergbanen op til Penang Hill 830 meter over havet, hvorfra der er fantastisk udsigt over George Town og havnen. Besøg Kek Lok Si, som med sin særegne blanding af kinesisk, thailandsk og burmesisk kultur anses for at være et af Sydøstasiens smukkeste templer. Sommerfuglefarmen i Teluk Baham og Slangetemplet er andre spændende seværdigheder.
Sådan kommer du omkring
Trishaw - cykeltaxi - er et populært transportmiddel. Hvis du vil rundt og se hele byen, er det nemmest i taxi eller lejebil, men her findes også lokalbusser.
Fakta

Vores service

Rejsemålet er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal alle typer pas være gyldige i seks måneder ud over indrejsedatoen. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. Passet stemples ved ankomst til landet. Returbillet eller billet til videre rejse skal kunne fremvises ved indrejsen. Forlængede danske pas, danske nødpas (provisoriske pas) og EU-nødpas anerkendes til ind- og udrejse. Danske nødpas og EU-nødpas udstedt i Malaysia skal inden udrejsen forsynes med et erstatnings-indrejsestempel fra nærmeste malaysiske immigrationskontor.... Dette kan ikke forventes foretaget på søn- og helligdage. For nærmere information henviser vi til Malaysias ambassade i Stockholm på telefon +46 (8) 440 84 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Malaysias ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Malaysia.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skat på hotelovernatninger

1. august 2017 indførte Malaysia en skat på hotelovernatninger. Skatten er på 10 malaysiske ringgit pr. værelse pr. nat og skal betales direkte til hotellet ved check-in.

Valuta og kreditkort

Ringgit (MYR). Eurocard, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).

El

220 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Malajisk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Malaysia, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Islam er den mest udbredte religion i Malaysia. Andre religioner er buddhisme, daoisme og hinduisme. Malaysia har venstrekørsel. Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser.
Find din rejse til Penang