Se hoteller (13)

Rejser til Penang

En rejse til Penang byder på strande, grønne omgivelser og et myldrende folkeliv - et perfekt udgangspunkt, hvis du vil rejse rundt på egen hånd.
Penang ligger godt 100 km syd for Langkawi og er en 20 km bred og 30 km lang ø med frodige grønne bakker, smukke strande og gode hoteller. De bedste strande, deriblandt Batu Ferringhi, findes på den nordlige del af øen, hvor også Spies' hoteller ligger. Strandene er gyldenbrune og kantet af palmer, havet er lunt, og hotellerne har fine poolområder. Medbring gerne noget godt fodtøj, da alle hoteller tilbyder trekking - fra kortere traveture til daglange vandringer i regnskoven.

George Town

George Town er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, vesterlandsk og orientalisk. Byen er et virvar af markeder, kinesiske templer, muslimske moskéer og kristne kirker. Bag de maleriske kinesiske kvarterer tårner højhusene sig op, og på det legendariske Eastern & Oriental Hotel, søsterhotel til Raffles Hotel i Singapore, føler man sig hensat til Somerset Maughams tid. Her har utallige filmstjerner og forfattere drukket afternoon tea og skuet ud over havet.

Rejs rundt på egen hånd

Fra George Town afgår der både til de omkringliggende øer. Penang er også et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske det nordlige Malaysia. Du kommer nemt over til fastlandet via Penang Bridge, Asiens længste bro. Bus- og togforbindelserne er gode, og det er både nemt og billigt at rejse rundt på egen hånd.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller på stranden
  • Flotte strande
  • Kombinér flere rejsemål

Spies' gæster om Penang

Find din rejse til Penang