Se hoteller (29)

Rejser til Kuala Lumpur

En rejse til Kuala Lumpur byder på blændende smukke parker, myldrende folkeliv, spændende shopping og fascinerende natmarkeder.
Kuala Lumpur er definitivt en af Sydøstasiens mest behagelige og lettilgængelige storbyer - perfekt hvis du vil have en ferie fuld af kontraster. Her ligger de charmerende huse fra Storbritanniens imperietid i skyggen af Petronas Towers, to af verdens højeste bygninger, mens museumsafdelingerne om landets historie portrætterer både det britiske kongehus, hovedjægere og sultaner. I Kuala Lumpur ligger de fine grønne parker klos op ad sekssporede motorveje og store, myldrende markeder.

Den rene og smukke by

En del af charmen ved Kuala Lumpur er, at du finder det meste her - undtagen den larmende, hidsige og osende trafik, der hersker i næsten alle andre asiatiske storbyer. Kuala Lumpur er nemlig en usædvanlig indbydende, ren og pæn by. At de fleste desuden taler flydende engelsk, gør bare din rejse til Kuala Lumpur endnu nemmere.

Oplev Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs fine gamle jernbanestation og de charmerende kolonihuse langs Jalan Ampang vidner om den tid, da staten Malaysia blev grundlagt. I det ældste boligområde Kampung Bahru kan man se de originale malaysiske træhuse fra slutningen af 1800-tallet. Og her går det livligt for sig, når det lokale natmarked har åbent om lørdagen - det er kaotisk, men absolut et besøg værd. På markedet såvel som i det pastelfarvede, snart 100 år gamle Central Market kan man købe alt fra mad til tasker.

Bo tæt på shoppingmuligheder og forlystelsesliv

Rejser du med Spies til Kuala Lumpur, kan du vælge mellem en håndfuld førsteklasseshoteller med pool til overraskende lave priser. Vil du gøre din rejse ekstra speciel, kan du kombinere storbyferien med nogle afslappende dage på Langkawi, så du kommer hjem fra ferien med både et afslappet sind og store oplevelser i bagagen.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Kuala Lumpur

Find din rejse til Kuala Lumpur