Se hoteller (35)

Rejser til Kuala Lumpur

En rejse til Kuala Lumpur byder på blændende smukke parker, myldrende folkeliv, spændende shopping og fascinerende natmarkeder.

Kuala Lumpur er definitivt en af Sydøstasiens mest behagelige og lettilgængelige storbyer - perfekt hvis du vil have en ferie fuld af kontraster. Her ligger de charmerende huse fra Storbritanniens imperietid i skyggen af Petronas Towers, to af verdens højeste bygninger, mens museumsafdelingerne om landets historie portrætterer både det britiske kongehus, hovedjægere og sultaner. I Kuala Lumpur ligger de fine grønne parker klos op ad sekssporede motorveje og store, myldrende markeder.

Den rene og smukke by

En del af charmen ved Kuala Lumpur er, at du finder det meste her - undtagen den larmende, hidsige og osende trafik, der hersker i næsten alle andre asiatiske storbyer. Kuala Lumpur er nemlig en usædvanlig indbydende, ren og pæn by. At de fleste desuden taler flydende engelsk, gør bare din rejse til Kuala Lumpur endnu nemmere.

Oplev Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs fine gamle jernbanestation og de charmerende kolonihuse langs Jalan Ampang vidner om den tid, da staten Malaysia blev grundlagt. I det ældste boligområde Kampung Bahru kan man se de originale malaysiske træhuse fra slutningen af 1800-tallet. Og her går det livligt for sig, når det lokale natmarked har åbent om lørdagen - det er kaotisk, men absolut et besøg værd. På markedet såvel som i det pastelfarvede, snart 100 år gamle Central Market kan man købe alt fra mad til tasker.

Bo tæt på shoppingmuligheder og forlystelsesliv

Rejser du med Spies til Kuala Lumpur, kan du vælge mellem en håndfuld førsteklasseshoteller med pool til overraskende lave priser. Vil du gøre din rejse ekstra speciel, kan du kombinere storbyferien med nogle afslappende dage på Langkawi, så du kommer hjem fra ferien med både et afslappet sind og store oplevelser i bagagen.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Centralt beliggende hoteller
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kuala Lumpur

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
32°22°
6
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • februar
33°22°
7
Solskinstimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • marts
33°23°
6
Solskinstimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • april
33°23°
6
Solskinstimer pr. dag
10
Regnfri dage
 • maj
33°23°
6
Solskinstimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • juni
33°23°
6
Solskinstimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juli
32°22°
6
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • august
32°23°
6
Solskinstimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • september
32°22°
5
Solskinstimer pr. dag
10
Regnfri dage
 • oktober
32°23°
5
Solskinstimer pr. dag
7
Regnfri dage
 • november
32°23°
4
Solskinstimer pr. dag
3
Regnfri dage
 • december
32°22°
5
Solskinstimer pr. dag
8
Regnfri dage
Strand
I Kuala Lumpur bader man i hotellernes pools.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Kuala Lumpur hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Kuala Lumpur Lufthavn til hotellerne er cirka 1 time og 30 minutter (ca. 80 km). Transport videre til Langkawi foregår med indenrigsfly (ca. 1 time) og derefter taxi/bus (15-30 minutter) til hotellerne.
Mad, drikke og natteliv
Det malaysiske køkken er en farverig blanding af malaysisk, indisk, kinesisk og thailandsk mad. Hovedingredienserne er ris og nudler, som serveres med fisk, kylling eller kød. Tilberedningen varierer fra region til region, men krydderierne er altid smagfulde og spændende. Kuala Lumpur er fyldt med restauranter fra alle verdens køkkener.
Kuala Lumpur har et omfattende og varieret natteliv.
Shopping
Shoppingmulighederne i Kuala Lumpur er rigtig gode. Ved Petronas Towers er der masser af butikker med en del vestlige mærker. Besøg også Mid Valley Megamall, hvis du vil shoppe til gode priser. Dette enorme shoppingcenter har en bred palet af butikker og har åbent indtil kl. 22.00.

Chinatown

Jalan Petaling, markedet i Chinatown, er gigantisk og temmelig kaotisk. Her finder du det meste inden for kopivarer - alt fra bootleg-DVD'er til imiterede tasker og ure.
Sådan kommer du omkring
I Kuala Lumpur kan du køre med taxi og lokalbus, men pga. den tætte trafik i byen går det som regel hurtigere med monorail og tog/undergrundsbanen. I Malaysia er der venstrekørsel.
Fakta

Vores service

Opholdet i Kuala Lumpur er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skat på hotelovernatninger

1. august 2017 indførte Malaysia en skat på hotelovernatninger. Skatten er på 10 malaysiske ringgit pr. værelse pr. nat og skal betales direkte til hotellet ved check-in.

Valuta og kreditkort

Ringgit (MYR). Eurocard, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).

El

220 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Malajisk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Malaysia, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Tilbud til Kuala Lumpur
Istana
Istana
Kuala Lumpur, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 2 sep 2019 fra København
Morgenmad
København, 2 sep 2019, 9 dage
ibis Kuala Lumpur City Centre
ibis Kuala Lumpur City Centre
Kuala Lumpur, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 2 sep 2019 fra København
København, 2 sep 2019, 9 dage
Grand Millennium KL
Grand Millennium KL
Kuala Lumpur, Malaysia
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 2 sep 2019 fra København
Morgenmad
København, 2 sep 2019, 9 dage
Find din rejse til Kuala Lumpur