Se hoteller (16)

Rejser til Langkawi

Bestiller du en rejse til Langkawi med Spies, kan du kombinere øens skønne strande med et par dage i den pulserende storby Kuala Lumpur.
I Malaysia føler man sig velkommen i samme øjeblik, man forlader flyet, og få lande i denne del af verden er så lettilgængelige og har så meget at byde på, som netop Malaysia har. Træd ind i denne blanding af kinesisk, indisk og malaysisk, åbn sanserne på vid gab og sug atmosfæren til dig. Start din rejse til Langkawi med at nyde øens dejlige strande og smukke natur - på Langkawi får du begge dele i overflod. Den lokale kogekunst giver dig desuden inspirerende kulinariske oplevelser, og der venter dig masser af afslapning og fred og ro. Siden kan du fortsætte til Kuala Lumpur, som byder på både levn fra den britiske kolonitid, et myldrende Chinatown og to af verdens højeste bygninger, Petronas Towers.

Langkawi - fortryllende smukt

Langkawi ligger blot en times flyrejse fra Kuala Lumpur, men kontrasten kunne næppe være større. På strandene Pantai Cenang og Pantai Tengah kan du slappe af i solen med Det Indiske Ocean inden for bekvem afstand og et glas iskold frugtjuice i hånden. Længere inde på øen venter regnskovens mysterier, og er du ekstra eventyrlysten, kan du leje en knallert og køre til øens hovedby Kuah eller besøge de varme kilder på den nordlige del af øen. Langkawi er, ligesom resten af landet, både lettilgængelig og indbydende.

Kuala Lumpur

Et par dage i Kuala Lumpur er måske ikke nok, hvis du skal nå at se alt, hvad byen har at byde på, men det er en god start eller afslutning på din rejse til Langkawi. På Central Market kan du prutte om priserne på lokalt kunsthåndværk eller gå en tur på Merdeka Square, hvor briterne engang spillede cricket. Du har selvfølgelig også tid til at besøge Malaysias største moské, Masjid Negara, og smage den fantastiske malaysiske kogekunst, der er lige så varieret og mangfoldig som landets indbyggere. Du kommer nemt rundt i byen på egen hånd, da afstandene er overkommelige og turistinformationerne meget gode og udførlige.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller på stranden
  • Fine strande
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Langkawi

Find din rejse til Langkawi