Hoteller (62)

Rejser til Vietnam

Rejs med Spies til Vietnam, hor du får skønne strande, spændende historie, lækker mad og masser af folkeliv og både storby og strandliv.
Find din egen favorit i farverige Vietnam! Nogle rejser hertil for den udsøgte mad, mens andre tiltrækkes af landets begivenhedsrige historie. Så er der også dem, der hellere vil slentre omkring i de små byer og indsnuse de krydrede dufte på markederne, mens andre bare vil nyde solen og vandet på landets langstrakte sandstrande. Rejser du til Vietnam med Spies, behøver du heldigvis ikke at vælge; næsten uanset hvor du befinder dig, har du alt dette og meget mere inden for rækkevidde.

Phu Quoc

Med Spies kan du rejse med rutefly til øen Phu Quoc, som trods dens klejne størrelse har meget at byde på: fine strande, kultur, folkeliv og fantastiske madoplevelser. Det siges faktisk, at Vietnams bedste fiske- og skaldyrsretter fås på Phu Quoc.

Vietnam med Spies

Ud over Phu Quoc tilbyder Spies rejser med rutefly til fire andre rejsemål i Vietnam: Ho Chi Minh City og Hanoi samt badebyerne Phan Thiet og Nha Trang.
Find dit hotel
Find din rejse til Vietnam

Rejser til Vietnam

Flere rejsemål i Vietnam
Hanoi
Hanoi har været Vietnams hovedstad i mere end 1000 år. Byen byder på et væld af seværdigheder, og den franske koloniarv skinner tydeligt igennem, ikke mindst på restauranterne.
Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City er en hektisk by med overraskende oaser og spændende seværdigheder.
Nha Trang
Nha Trang er et helstøbt rejsemål med både strand, byliv, shoppingmuligheder, fine hoteller og gode restauranter. Og så endda til meget lave priser.
Phan Thiet
Næsten alle vores hoteller ligger direkte på stranden i Phan Thiet, blot få skridt fra det indbydende hav.
Phu Quoc
Phu Quoc er en lille ø med meget at byde på. Spies tilbyder hoteller, der ligger direkte på stranden.