Hoteller (52)

Rejser til Vietnam

Vietnam har det hele: fremragende strande, spændende historie, fantastisk mad og et livligt folkeliv. Rejser du til Vietnam med Spies, kan du vælge mellem fem fascinerende rejsemål.

Find din egen favorit i farverige Vietnam! Nogle rejser hertil for den udsøgte mad, mens andre tiltrækkes af landets begivenhedsrige historie. Så er der også dem, der hellere vil slentre omkring i de små byer og indsnuse de krydrede dufte på markederne, mens andre bare vil nyde solen og vandet på landets langstrakte sandstrande. Rejser du til Vietnam med Spies, behøver du heldigvis ikke at vælge; næsten uanset hvor du befinder dig, har du alt dette og meget mere inden for rækkevidde.

Verdensberømte seværdigheder

En rejse til Vietnam er pakket med store oplevelser, ikke mindst hvis du er interesseret i landets historie og Vietnamkrigen - eller den amerikanske krig, som den hedder i Vietnam. Besøg f.eks. Cu Chi-tunnellerne, hvor Viet Cong-guerillaen gemte sig under krigen, eller se en udstilling af fotografier og historiske levn på War Remnants Museum. Er du mere interesseret i natur og vietnamesisk hverdagsliv, kan vi anbefale en udflugt til Mekongdeltaet. Mekongfloden er indrammet af huse, som er bygget på pæle og svæver over vandoverfladen. Når du glider forbi i en båd, får du en tydelig skildring af befolkningens liv ved vandet.

Vietnam med Spies

Hovedstaden Hanoi, hektiske Ho Chi Minh City, badebyerne Phan Thiet og Nha Trang eller øparadiset Phu Quoc. Spies rejsemål i Vietnam ligger i vidt forskellige ender af spektret, men fælles for dem alle er, at du rejser med rutefly og derfor selv bestemmer afrejsedag og rejselængde.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Vietnam?
Vietnam har monsuntropisk klima med store temperaturforskelle mellem nord og syd. I det sydlige Vietnam, hvor Phu Quoc Island, Ho Chi Minh City (Saigon), Phan Thiet og Nha Trang ligger, er temperaturforskellen lille mellem sommer og vinter. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i perioden fra december til og med april, hvor her er tørrest. Regntiden indtræffer i perioden fra maj til og med november. Regnen falder oftest i form af kraftige byger med solrige perioder indimellem.

Phu Quoc

Dagtemperaturen ligger på omkring 29-33 grader året rundt og en nattetemperatur på omkring 21-24 grader. Temperaturen i havet ligger på omkring 28-30 grader.

Ho Chi Minh City (Saigon)

Her ligger gennemsnitstemperaturen på 31-34 grader om dagen og 21-25 grader om natten året rundt. Luftfugtigheden er høj. Det er varmest i april med 34 grader.

Phan Thiet

I Phan Thiet er der tørrest i perioden fra januar til og med april. Temperaturen ligger på omkring 28-32 grader om dagen og 21-25 grader om natten året rundt. Havtemperaturen ligger på omkring 25-29 grader.

Nha Trang

I Nha Trang varierer gennemsnitstemperaturen mellem 26 grader i januar og 32 grader i maj-august. Om natten ligger den på omkring 21-25 grader året rundt, og havtemperaturen ligger på omkring 25-29 grader.

Hanoi

I det nordlige Vietnam, hvor Spies' rejsemål Hanoi ligger, er somrene varme, hvilket vil sige omkring 30 grader om dagen og 25 grader om natten, mens vintrene er betydeligt køligere, hvilket vil sige over 20 grader om dagen. November, december og januar er de tørreste måneder med mindst nedbør, men byger forekommer hele vinteren. Mængden af nedbør stiger tidligt på foråret, hvilket vil sige i februar og marts, inden regntiden indtræffer i april. Regntiden varer til september-oktober og er på sit højeste i august.

Rejser til Vietnam

Hanoi
Hanoi har været Vietnams hovedstad i mere end 1000 år. Byen byder på et væld af seværdigheder, og den franske koloniarv skinner tydeligt igennem, ikke mindst på restauranterne.
Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City er en hektisk by med overraskende oaser og spændende seværdigheder.
Nha Trang
Nha Trang er et helstøbt rejsemål med både strand, byliv, shoppingmuligheder, fine hoteller og gode restauranter. Og så endda til meget lave priser.
Phan Thiet
Næsten alle vores hoteller ligger direkte på stranden i Phan Thiet, blot få skridt fra det indbydende hav.
Phu Quoc Island
Phu Quoc er en lille ø, der egner sig perfekt til en eller to ugers ferie. Flere af vores hoteller ligger direkte på stranden.
Rejs med Qatar

Med femstjernet service og rigtig gode priser tilbyder Qatar Airways komfortable og moderne flyoplevelser fra Skandinavien til mere end 155 destinationer over hele verden.

Med femstjernet service og rigtig gode priser tilbyder Qatar Airways komfortable og moderne flyoplevelser

Find din rejse til Vietnam