Se hoteller (15)

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er en dejlig lille ø i Thailandbugten med smuk natur og et lokalt præg. Her kan du nyde lækker mad, spændende oplevelser og skønne strande.
En rejse til Phu Quoc er stor oplevelse. Øen er mindre end 50 kilometer lang fra nord til syd, omkranset af hvide sandstrande og klippeformationer og med et frodigt landskab bestående af skiftevis sletter og bølgende bakker. På en rejse til Phu Quoc venter sol og strand, men også interessant vietnamesisk historie og kultur. Det vietnamesiske køkken er både let og smagfuldt, og landets bedste fiske- og skaldyrsretter siges at kunne fås på netop Phu Quoc. På natmarkedet har du rig mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale køkken i dets rette miljø - og endda til meget lave priser.

Duong Dong er en ganske lille by med både natmarked og et fantastisk myldrende lokalmarked, hvor du kan købe stort set alle madvarer. Her kan du også se den besynderlige fyrtårnsbygning Cau Castle og opleve det summende folkeliv med et virvar af travle scootere og knallerter på gaderne. Fra Duong Dong har du heller ikke langt til øens længste strand, den vidunderlige Long Beach. Vælger du at tage ud på din egen opdagelsesrejse på Phu Quoc, finder du massevis af strande med samme skønne, bløde sand og indbydende vand.

Bo på stranden

Spies' hoteller ligger på den vestlige del af øen på samme side som Duong Dong. Flere hoteller ligger direkte på stranden, så du nemt og hurtigt kan tage en opkvikkende morgendukkert eller en svømmetur i solnedgangens skær. Er du ude efter en afslappende og fredfyldt ferie i frodige omgivelser, kan vi anbefale Chez Carole Resort, som har en privat strand.

Børnevenlige hoteller på Phu Quoc

Hvis du skal rejse med børn til Phu Quoc, er vores Family Selection-hotel Mercury Phu Quoc Resort & Villas et godt valg. Her bor du direkte på stranden syd for Duong Dong. Vil du opleve naturen til fods, kan du indtage de store grønne græsflader, som kun venter på at blive udforsket. Vil du hellere koble helt af og forkæle dig selv, kan vi anbefale en eftermiddag i hotellets spaafdeling.

Udforsk Phu Quoc

Du kommer nemmest rundt på Phu Quoc i taxi. Du kan f.eks. besøge en peberplantage, fabrikken, der fremstiller den berømte fiskesauce Nuoc Mam, eller en af perlefarmene langs kysten. Kunne du tænke dig en dag på havet, kan du tage med på en bådtur i skærgården. Eftersom næsten en tredjedel af øen er naturreservat, er der også gode muligheder for at se endemiske træsorter, forskellige fuglearter og jungleagtige skovområder, som endnu er stort set uudforskede.
Tips og nyttig info
  • Family Selection
  • Hoteller på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Fine sandstrande
  • Mad og drikke til gode priser
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Phu Quoc

Find din rejse til Phu Quoc