Se hoteller (15)

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er en dejlig lille ø i Thailandbugten med smuk natur og et stærkt lokalt præg. Her kan du se frem til en rejse med lækker mad, spændende oplevelser og skønne strande.

En rejse til Phu Quoc er stor oplevelse. Øen er mindre end 50 kilometer lang fra nord til syd, omkranset af hvide sandstrande og klippeformationer og med et frodigt landskab bestående af skiftevis sletter og bølgende bakker. På en rejse til Phu Quoc venter sol og strand, men også interessant vietnamesisk historie og kultur. Det vietnamesiske køkken er både let og smagfuldt, og landets bedste fiske- og skaldyrsretter siges at kunne fås på netop Phu Quoc. På natmarkedet har du rig mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale køkken i dets rette miljø - og endda til meget lave priser.

Duong Dong er en ganske lille by med både natmarked og et fantastisk myldrende lokalmarked, hvor du kan købe stort set alle madvarer. Her kan du også se den besynderlige fyrtårnsbygning Cau Castle og opleve det summende folkeliv med et virvar af travle scootere og knallerter på gaderne. Fra Duong Dong har du heller ikke langt til øens længste strand, den vidunderlige Long Beach. Vælger du at tage ud på din egen opdagelsesrejse på Phu Quoc, finder du massevis af strande med samme skønne, bløde sand og indbydende vand.

Bo på stranden

Spies' hoteller ligger på den vestlige del af øen på samme side som Duong Dong. Flere hoteller ligger direkte på stranden, så du nemt og hurtigt kan tage en opkvikkende morgendukkert eller en svømmetur i solnedgangens skær. Er du ude efter en afslappende og fredfyldt ferie i frodige omgivelser, kan vi anbefale Chez Carole Resort, som har en privat strand.

Børnevenlige hoteller på Phu Quoc

Hvis du skal rejse med børn til Phu Quoc, er vores Family Comfort-hotel Mercury Phu Quoc Resort & Villas et godt valg. Her bor du direkte på stranden syd for Duong Dong. Vil du opleve naturen til fods, kan du indtage de store grønne græsflader, som kun venter på at blive udforsket. Vil du hellere koble helt af og forkæle dig selv, kan vi anbefale en eftermiddag i hotellets spaafdeling.

Udforsk Phu Quoc

Du kommer nemmest rundt på Phu Quoc i taxi. Du kan f.eks. besøge en peberplantage, fabrikken, der fremstiller den berømte fiskesauce Nuoc Mam, eller en af perlefarmene langs kysten. Kunne du tænke dig en dag på havet, kan du tage med på en bådtur i skærgården. Eftersom næsten en tredjedel af øen er naturreservat, er der også gode muligheder for at se endemiske træsorter, forskellige fuglearter og jungleagtige skovområder, som endnu er stort set uudforskede.

Tips og nyttig info
 • Family Comfort
 • Hoteller på stranden
 • Prisvenlige hoteller
 • Fine sandstrande
 • Mad og drikke til gode priser
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Phu Quoc

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Der er mange strande at vælge mellem på Phu Quoc. Strandene på østkysten er ikke lige så velbesøgte som andre steder på øen, men det skyldes mest, at store dele af kysten er naturreservat og derfor ikke er så lettilgængelig. Øens største, længste og mest kendte strand hedder Long Beach og består af finkornet sand, som nogle steder er afbrudt af strækninger med klipper. Den strækker sig fra hovedstaden Duong Dong lidt over 10 km sydpå, og kun få steder er den ret meget mere en 10 m bred. Stranden er lavvandet det første stykke, men herefter bliver der meget hurtigt dybt, og eftersom sandet hvirvles op af bølgerne, kan vandet virke lidt grumset.

Hvis du søger strande med klart vand og gode snorkelmuligheder, skal du tage til den nordlige del af øen, hvor du bl.a. finder strande som Bai Dai og Ganh Dau. I syd ligger den populære Bai Sao Beach, som måske i virkeligheden er mere kendt for sine gode fiskerestauranter end for selve stranden, som er et par hundrede meter lang, lavvandet og indrammet af skovklædte bakker. På større strande som f.eks. Long Beach er der mange liggestole og serveringssteder. Langt de fleste hører til hotellerne, som også ligger langs stranden, men de er dog oftest åbne for alle gæster. Når man lægger sig i en liggestol på stranden, er det almindelig kutyme, at man også bestiller mad eller drikke fra restauranten, som stolen hører til.

I Vietnam ligger man ikke topløs, og man har kun badetøj på ved stranden og ved poolen.
Mad, drikke og natteliv
Vietnamesisk mad er billig – og uimodståeligt god! Den er sjældent specielt krydret i sig selv, men i stedet får man små skåle med sojasovs, friskhakket chili, salt og peber med lime eller fiskesaucen nuoc mam (restaurantpersonalet giver gerne tips om, hvilke krydderier der passer til hvilke retter). På menukortene kan du bl.a. finde delikatesser som frøer, skildpadder og forskellige slanger, men de mest sædvanlige kødtyper er okse, svin, kylling, fisk og skaldyr. Italienske specialiteter som pizza og pasta er også populære.

Det vietnamesiske køkken bliver mere og mere kendt verden over, men maden smager selvfølgelig allerbedst her i Vietnam. Antallet af traditionelle retter anslås til at være omkring 500, og ingredienserne varierer en del. Fælles for de fleste retter er dog, at man anvender mange grøntsager, og at ingredienserne sjældent gennemsteges helt, da de tilberedes under høj varme i kort tid. Når man sætter sig til bords i Vietnam, får man en lille tallerken, en lille skål, et par pinde og en lille ske, som man bruger under hele måltidet - dvs. ingen knive, ingen gafler og ingen "rigtige" tallerkener. Menukortene er oftest oversat til engelsk.

Bemærk at mængden af mad varierer fra restaurant til restaurant, så det ene sted kan der være otte forårsruller på et fad, mens der er tyve på det næste. Retterne ankommer til bordet en ad gangen, og rækkefølgen kan variere.

Restauranter

De lokale specialiteter er ikke overraskende fisk og skaldyr, som anses for at være noget af det bedste, man kan få i Vietnam. Men gastronomien på Phu Quoc spænder meget vidt med alt fra natmarkedernes mange fristelser til de utallige nudelstande, som serverer forskellige slags nudelsupper til meget billige priser. Der er selvfølgelig også de mere turistvenlige alternativer med engelske menukort og mere international mad som f.eks. pizza, pasta og sushi. Mange af dem ligger langs med hovedvejen syd for Duong Dong.

Supper og forårsruller

På den traditionelle frokostmenu er der ofte supper, som indeholder grøntsager, fisk, skaldyr eller kød. Suppen spises af en lille skål, men risen kan også komme heri og spises sammen med suppen, hvis man ønsker det. Mange vietnamesere er meget økonomisk bevidste, og er vant til at klare sig med det de har. Derfor ser man ofte, at de blander den gode suppe i risen eller endda bruger suppen som en smagstilsætning til risen. Foruden suppe får man retter på fad som f.eks. de meget populære forårsruller, der enten serveres stegte eller ustegte. Forårsrullerne serveres med nærmest uendelige kombinationer af fyld: nudler blandet med kødfars og grøntsager, rå grøntsager med rejer, kogte grøntsager med krydderier etc. De ustegte forårsruller, som minder en lille smule om sushi, må du endelig ikke glemme at smage. Ved siden af tallerkenen står der en lille skål med en sauce, som især passer godt til forårsruller.

Fisk og skaldyr

Fisk sælges sjældent i små portioner, så vær forberedt på at den ankommer hel på tallerkenen, grillet eller kogt, og dekoreret med ærter og andre grøntsager. Skaldyr er meget populære; krabber, rejer og blæksprutter finder du overalt. Hvis du vil spise på ægte vietnamesisk vis, skal du forsøge at klare dig med pindene eller - hvis det er nødvendigt – endda med fingrene. Hvis du er mere komfortabel med kniv og gaffel, kan du stort set altid få tjeneren til at hente det til dig.

Kylling og kød

Kylling, and og andet kød skæres i små stykker og serveres med grøntsager og krydderier. De mest "lokale" restauranter har retter med mere eksotiske kødtyper på menuen, og Vietnam er således et godt land, hvis du vil opleve, hvordan frøer, skildpadder og slanger smager. Stærke krydderier som chili kan forekomme i retterne, men den vietnamesiske mad er generelt meget mild. Bliver du træt af ris, kan du også vælge mellem et utal af nudelretter. Hvis du kan lide vegetariske retter, vil du sætte stor pris på det vietnamesiske køkken.

Drikkevarer

Til maden drikker man gerne vand, øl, frugtjuice eller sodavand. Vinene er dyre, og en australsk eller fransk vin kan godt koste mere end resten af maden på bordet. Men landet producerer også sine egne vine, og vinen Dalat fra området af samme navn findes på flere restauranter. Den er et interessant bekendtskab, men man skal nok ikke forvente sig alt for meget. Prøv også nogle af de lokale øl, f.eks. 333, som udtales "ba ba ba".

Desserter

De mest almindelige desserter består af frisk frugt, men man kan også bestille pandekager med bananer, som ofte serveres med chokoladesauce. Søde sager er populære, men som dessert kan de være lidt tunge. Som mellemmåltid til en god kop kaffe passer de dog perfekt. Vælger du en kage, er det en god idé at undersøge, hvad den indeholder - det er nemlig ikke usædvanligt at fylde dem med kødfars, honning, løg og ingefær!

Kaffe og te

Når man er dejlig mæt oven på et godt vietnamesisk måltid, bliver man selvfølgelig spurgt, om man vil have kaffe eller te. Mængden af kaffe eller te efter maden er meget lille, og koppen er næsten på størrelse med et fingerbøl, men drikken er stærk og indtages hovedsagligt for at lette fordøjelsen. Bestiller du kaffe eller te på en café, får du en kop i almindelig størrelse. Te drikker man meget af. Kaffen er stærk, men meget god, især når den brygges på de specielle vietnamesiske kaffemaskiner.
Nattelivet på Phu Quoc er meget roligt. Der er et par musikklubber og diskoteker langs hovedvejen, men de fleste hygger sig med en god, lang middag og måske en enkelt drink på en bar inden sengetid.
Shopping
På Phu Quoc er havnebyen Duong Dong stedet, hvis du skal shoppe. Det lokale marked i Duong Dong byder på alt fra frisk fisk og frugt til tøj og sko i vietnamesiske størrelser. På Dinh Cau natmarked kan man købe souvenirs, håndværk og perler, men hvis du er interesseret i perler og vil have den bedste kvalitet, bør du besøge perlefarmen i Duong To Village, som ligger ca. 9 km fra Duong Dong. Phu Quoc er også berømt for sin fiskesauce, og vil du gerne købe en flaske med hjem, bør du ikke lægge den i håndbagagen - heller ikke selvom flasken er under 100 ml. Dette er pga. den meget kraftige lugt. Det er vigtigt, at flasken er godt forseglet og pakket ind, for hvis den lækker, er lugten så godt som umulig at vaske af tøjet og kufferten.

Phu Quoc er ikke noget decideret shoppingparadis, hvis man går efter de internationale mærker, men lokalt producerede varer som peber, perler, solhatte og måske vietnamesisk kaffe er værd at købe med hjem. Her er gode muligheder for at udvide strandgarderoben, men ud over det er udvalget ikke specielt stort. Der er ingen shopping- og indkøbscentre på Phu Quoc, så alle varer købes i mindre butikker og forretninger eller på markederne, hvor man kan få alt mellem himmel og jord. Man prutter som udgangspunkt ikke om priserne.
Sport og træning
I Phu Quoc kan du begive dig ud på vandring eller udforske livet under havoverfladen på en dykker- eller snorkeltur.

Vandring

Den nordøstlige del af Phu Quoc er et naturreservat med skove, floder og vandfald. I reservatet findes mange vandrestier til både korte og lange strækninger, og man kan gå alene eller sammen med en guide. Dele af reservatet kan være lukket i den tørre periode pga. brandfare.
Aktiviteter og seværdigheder
Phu Quoc er et godt rejsemål, hvis man vil kombinere strandliv med forskellige aktiviteter.

Peber

Øen er kendt for sit peber. Det sorte peber fra Phu Quoc er kendetegnet ved sin aromatiske, næsten blomsteragtige smag og er en udmærket souvenir. Mange af peberplantagerne tager imod besøgende, især i den butik, som altid ligger i tilslutning til plantagerne. Et besøg i en peberplantage er oftest ret hurtigt overstået, eftersom peberplanterne ikke er decideret karismatiske, men som så mange andre steder er turen dertil en lige så stor oplevelse som selve besøget. Følger du med på en arrangeret udflugt, fortæller guiden ikke kun om peberet, men også om det man kommer forbi på vejen samt om øen i det hele taget.

Perler

På Phu Quoc fremstilles perler efter den traditionelle metode, hvor man får østers til at fæstne sig på liner i vandet og siden høster eventuelle perler, som ombygger sig inde i østersen. Jo længere den hænger på linen, desto større bliver perlen indeni - hvis den altså opstår, for det er langt fra sikkert. Perlerne findes i forskellige farver lige fra hvide til næsten helt sorte. Priserne varierer alt efter størrelse og tilgang, men et tip er at købe perlerne direkte på farmen, selvom de måske er billigere andre steder. Der har tidligere været tilfælde, hvor kinesiske ferskvandsperler og direkte forfalskninger er blevet solgt som Phu Quoc-perler.

Nuoc Mam

Nuoc Mam er navnet på den berømte fiskesauce fra Phu Quoc, som regnes for at være blandt de bedste i hele Vietnam. Fremstillingen er relativt enkel og kræver bare to råvarer: fisk og salt. På Phu Quoc anvender man udelukkende ansjoser, som fiskerne blander i forholdet 3:1, mens de står ude i bådene. Senere hældes blandingen i enorme kar og dækkes over, inden den får lov at stå i et helt år. Herefter tapper man den opbyggede væske, som har et proteinindhold på ca. 45 %. Det er dette proteinindhold, som sammen med saltet giver fiskesaucen sine kulinariske egenskaber. Når man har tappet al væsken, fylder man karet med saltvand og lader det stå yderligere et år. Væsken indeholder nu 40 % protein. Sådan bliver man ved, indtil proteinindholdet er nede på 20-25 %. Til sidst gør man karet rent og sælger fiskeresterne som gødning til peberplantagerne. Lugten på fiskesaucefabrikken er ret kraftig, men på trods af det er smagen af især de fineste fiskesaucer i sig selv forbavsende god.

An Thoi Islands

Syd for Phu Quoc ligger en klynge øer, som stort set er ubeboede – men ikke så længe til. Den over syv kilometer lange svævebane fra An Thoi ud til øerne er nu bygget færdig og i drift, hvilket gør de tidligere så fredfyldte øer mere tilgængelige. Men der sejler stadig både til øerne, og vil du snorkle og bade, kan du hoppe i vandet direkte fra båden og svømme ind mod land - så vil du se både koraller og andet plante- og dyreliv. Du kan selvfølgelig også vælge at svømme helt ind til land og nyde solen på stranden, som lige præcis har klemt sig ind mellem havet og den frodige vegetation, som dækker de bjergrige øer.

Duong Dong

Duong Dong er øens hovedstad, en levende, usminket og myldrende by med al den trafik, alle de dufte og alt det folkeliv, som hører til en rigtig by. Blandt turister er Duong Dong måske mest kendt for sit natmarked, som er et paradis for alle "foodies" - uanset om man er vegetar, skaldyrsfantast eller bare er nysgerrig på mad. Men byen har også meget andet end natmarkedet at tilbyde. Tværs gennem byen løber floden, som har givet byen sit navn, og som også er havn for store dele af øens fiskerflåde. På den ene side af floden finder du natmarkedet, mens madmarkedet ligger på den anden side. Begge markeder er helt klart et besøg værd.

Lad os begynde med madmarkedet: Det er her, de fleste af øens indbyggere køber råvarer til maden, og det er ikke et sted for sarte sjæle. Nyslagtede høns ligger side om side med fisk, der er så friske, så de stadig snapper efter vejret. Tværs over gaden hænger og ligger parterede grise i alle bestanddele, og grøntsagsstandende bugner med friske, duftende varer i alle former og størrelser, mens symfonien af farver og dufte blander sig med lyden af knallerter og ivrige fodtrin på hver eneste kvadratmeter. Markedet er et frontalangreb på alle sanser, så det er bare at nyde forestillingen og måske købe lidt frisk mango eller et par kg peber med hjem til hotellet.

Natmarkedet er betydeligt pænere og mere velorganiseret. Her sørger man for, at alt er rent, og der spærres af for trafik i gaderne, så man kan koncentrere sig om udbuddet. Køb f.eks. en frisk grillet hummer til under 100,- eller dampet krabbe med ingefær til omtrent pris. Mange restauranter har akvarier udenfor, hvor man kan vælge sin middag, og få den tilberedt lige som man vil have den. Som alle andre steder i Vietnam bestiller man flere forskellige retter, som selskabets gæster deler i den rækkefølge, de kommer ind på bordet. Fisk og skaldyr betales ofte efter vægt. Personalet vejer simpelthen det, du vælger, og så regner de en pris ud til dig. Et tip er at tage sig god tid og gå lidt rundt, inden du bestemmer dig for et sted at spise. Stederne er sjældent fyldte. Priser og udvalg er dog meget ens de fleste steder, så det er mest et spørgsmål om at finde et sted, man synes ser godt ud.

Resten af byen lokker ikke med nogen nævneværdige attraktioner eller seværdigheder ud over den charmerende vietnamesiske hverdag. Det er en hyggelig by at spadsere rundt i. Den er ikke så stor, at man kan fare vild, men stor nok til at der altid er noget at se og opleve. Frem for alt er det sikkert at gå rundt i byen, og man behøver ikke være bange for lommetyve og andre kriminelle.

Madlavningskurser

Vietnam har omkring 500 traditionelle madretter, og er du interesseret i gastronomi, kan du deltage i et af de mange kurser i vietnamesisk madlavning, som afholdes på Phu Quoc. Her kan du lære alt fra grundlæggende teknik i at rulle forårsruller til mere avancerede retter.

Coconut Tree Prison

Dette er en bizar seværdighed: Et fængsel, som blev bygget af franskmændene i slutningen af 40'erne, da de vente tilbage til Indokina for at genoprette deres koloniale vælde efter krigen. Fængslet blev overtaget af amerikanerne i 60'erne og siges at have huset helt op til 40.000 fanger. Fængslet blev senere revet ned, men man har i dag opført en replika af det imponerende bygningsværk efter vidneudsagn fra overlevende fanger. Replikaen dækker kun en brøkdel af det oprindelige fængsel, men for at tegne et billede af de kummerlige forhold, fangerne levede under, har man i området og i barakkerne opført en række modeller med dukker, som illustrerer torturen og overgrebene. Dette er ikke en seværdighed for børn og sarte sjæle.
Sådan kommer du omkring
Medmindre du har et vietnamesisk kørekort, må du ikke køre bil i Vietnam. Du kan i stedet hyre en chauffør til at køre dig rundt.
Infrastrukturen i Vietnam er simpel. Hastighederne er generelt lave, men med meget tæt trafik. Dette gør, at rejsetiderne inde i Ho Chi Minh City, men også på rejsemålene, er varierende og uforudsigelige. Trafikken er dog meget fascinerende, og man kan bruge lang tid på at iagttagede de mange knallerter, motorcykler, cykler og vogne flette sig ud og ind mellem hinanden. Der er ikke mange biler i Vietnams gader.

Knallert

Knallert eller motorcykel må ikke have en motorkapacitet på over 50 cc (kubik), og så længe den ikke overstiger det, er det tilladt at føre den med dansk kørekort. Er motoren større end 50 cc, kræver den vietnamesisk kørekort. Synes man, det er ubehageligt at køre i den hektiske vietnamesiske trafik, kan man i stedet hyre en motorcykel med chauffør. Motorcykeltaxi er billigere end almindelig taxi.

Taxi

Almindelige taxibiler findes også i Vietnam, og de fleste er nye og pæne. Man kan enten ringe efter dem eller stoppe dem på gaden. Ikke alle taxichauffører ved, hvor alle seværdigheder ligger, så det er en god idé at have adressen med sig. Tag hotellets adressekort fra receptionen; så er det nemmere at få en taxi tilbage til (det rette) hotel. Kør kun med pålidelige taxiselskaber for at slippe for chauffører, som snyder med taxameteret eller kører omveje.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet på Phu Quoc er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Vietnamesiske dong (VND). Gængse kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres i begrænset omfang, dog som regel på hoteller og større restauranter. Hæveautomater findes på Phu Quoc. Man kan maksimalt hæve 2 mio. VND per dag (ca. 500 kr.). Den bedste valuta at medbringe er amerikanske dollars.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

El

220 V. På de fleste hoteller har man ikke brug for en adapter, hvis man har almindelige runde 2-bens stik. Visse hoteller har kontakter, der passer til britiske 3-bens stik, og så er det nødvendigt med en adapter. Hotellerne har dog som regel adaptere, man kan låne.

Sprog

Vietnamesisk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Vietnam, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små grandlit-dobbeltsenge, en eller to queensize-dobbeltsenge eller en stor kingsize-dobbeltseng) samt have fælles madras og sengetøj. Hvis I er fire personer, får I to små grandlit-dobbeltsenge, to queensize-dobbeltsenge eller en stor kingsize-dobbeltseng til deling.

Øvrigt

Taxfreeudvalget i Phu Quoc Lufthavn er meget begrænset.
Vejr og klima
 • januar
30°21°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
31°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
32°23°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
33°23°
8
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
33°24°
6
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • juni
31°23°
6
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juli
31°23°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • august
31°23°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • september
30°24°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • oktober
30°23°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • november
30°23°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • december
29°22°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 20 timer fra København inkl. mellemlandinger.

Afrejse

Med Spies kan du rejse til Phu Quoc hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Phu Quoc Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Phu Quoc Lufthavn til dit hotel er 10-40 minutter (3,5-30 km).

Find din rejse til Phu Quoc
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.